• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar foruma yeni üye oldum, en güzel bilgileri ve desteği burada bulduğumu hissettim:) herkese allah gönlüne göre versin öncelikle..
Benim polikistik over durumum var bugün doktor kontrolüne gidince düzenli yumurtlamadığım için hamilelik şansımın normale göre daha zor olduğunu söyledi. Hatta kendim hamile kalırsam düşük riskimin de daha yüksek olduğunu iletti. Bu nedenle yumurtlama hapı verdi. Haplarla vb şeylerle yıpranıp üzülmek istemiyorum ve arkadaşımdan da duyduğum aşılama yöntemini araştırıyorum şimdi. 32 yaşımdayım ve 4 yıldır evliyim. daha fazla zaman kaybetmeden direk aşılama için doktor araştırmayı düşünüyorum. Siz de bu süreçte çok şey yaşamışsınız bu yöntemi benim için de önerir misiniz fikirlerinizi almak istedim? Aşılama ile denemeye başlarsam hamile kalma şansım daha yüksek oluyor değil mi?

aşılamada çogul gebelik şansı fazla oldugu için neden olmasın :rolleyes:
ama ben aileme söylemedim olmazsa üzülmesinler diye:KK14:
bilen bi kaç arkadaşım var onlarda dediğin gibi ikiz ikiz diyorlar :KK46::KK46:
hayal ama inşallah gerçek olur :KK68:

Aynen oyle bnde dedim 1 tne yumurta var ikiz olmasi cok az ihtimal ablamda diyoe tek yumurta ikizi olck cok benzicekler.farkli renk giyit karistirmayalim :) hayali bile guzl.
Ben anneme cok yakin oturuyorum surkli gidiyorm fln dr.a fln gittigimde zor oluyordu mecbur soyledim ablmada soyledim annemde kaliyor 15gun fln ama baska kimse bilmiyor arkdaslarimdn ve anne ablm disinda

merhabalar foruma yeni üye oldum, en güzel bilgileri ve desteği burada bulduğumu hissettim:) herkese allah gönlüne göre versin öncelikle..
Benim polikistik over durumum var bugün doktor kontrolüne gidince düzenli yumurtlamadığım için hamilelik şansımın normale göre daha zor olduğunu söyledi. Hatta kendim hamile kalırsam düşük riskimin de daha yüksek olduğunu iletti. Bu nedenle yumurtlama hapı verdi. Haplarla vb şeylerle yıpranıp üzülmek istemiyorum ve arkadaşımdan da duyduğum aşılama yöntemini araştırıyorum şimdi. 32 yaşımdayım ve 4 yıldır evliyim. daha fazla zaman kaybetmeden direk aşılama için doktor araştırmayı düşünüyorum. Siz de bu süreçte çok şey yaşamışsınız bu yöntemi benim için de önerir misiniz fikirlerinizi almak istedim? Aşılama ile denemeye başlarsam hamile kalma şansım daha yüksek oluyor değil mi?

cnm aramıza hoşgeldin
evet dogru yerdesinnnn :KK39:neden mi dogru yerdesin
çünkü bizi bizden başka kimse anlayamıyor
yeri geliyor en yakınımız olan ailemiz eşimiz bile anlmıyor:KK43:
bizler burda aynı yolda mücadele veriyoruz ve birbirimize bu yolda destek oluyoruz
çook yıprandıgım kahroldugum dönemlerde hep kk ya attım kendimi benimle aynı durumda olan arkadaşlarla paylaştım

şimdi senin durumuna gelince tüm tahlillerinizi vs yaptırdınız mı rahim filmi eşinizin testleri vs?
tüm bunlar göz önünde bulundurulup bi yol çizilmeli daha önce de kullanmışmıydınız yumurtlama hapı ?

Aynen oyle bnde dedim 1 tne yumurta var ikiz olmasi cok az ihtimal ablamda diyoe tek yumurta ikizi olck cok benzicekler.farkli renk giyit karistirmayalim :) hayali bile guzl.
Ben anneme cok yakin oturuyorum surkli gidiyorm fln dr.a fln gittigimde zor oluyordu mecbur soyledim ablmada soyledim annemde kaliyor 15gun fln ama baska kimse bilmiyor arkdaslarimdn ve anne ablm disinda

hastanede muayeneye hazırlanırken giyinme odasında bi bayanla denk geldim
ikizmiş hemde tek yumurtadan aşılama yaptırmış
yani neden olmasın kiiiiiiiii :rolleyes:
bende 3 yumurtayla yaptırdım bide 3üz olmasınnnn :KK57::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hastanede muayeneye hazırlanırken giyinme odasında bi bayanla denk geldim
ikizmiş hemde tek yumurtadan aşılama yaptırmış
yani neden olmasın kiiiiiiiii :rolleyes:
bende 3 yumurtayla yaptırdım bide 3üz olmasınnnn :KK57::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hadi yaa vallami amann olsunda 3e bile razıyım.rabbim en guzelini bilir.
Ilk asilamada tutan varmiydi burda ya tutarmi acba

Hadi yaa vallami amann olsunda 3e bile razıyım.rabbim en guzelini bilir.
Ilk asilamada tutan varmiydi burda ya tutarmi acba

vardı canım tabi ama haziran aşılaması tutnayanlar daha çok :KK51:
inşallah sonucu bekleyenlerden artık pozitifler de gelir

Kzlar korkutmayn beni benmde 3 yumurta ile yapldi:-)

korkma canım sağlıklı hayırlı olsun Rabbim kolaylıgını verir
sen ne zmn test yaptırcaksın?

Kizlar 24 haziranda asilama yaptrmstm.Dun yani 6. Gunu dr beta ve progestern bakmak icin kan testine cagrmsti sonuc bugun cikms dru aradim beta hcg 14,5 dollenme var dedi.Hemen bugun kan sulandirici igne ve progestan basliyosn dedi yarina yine cagirdi.Dra dedim cok yeni yapildi islem ilqc etkisi olabilirmi die ilacn etkisi 3,4 falan cikar degerin yuksek dedi ama bana uzak geliyo ilqclarn etkisidr die sevinemedim bile

Kizlar 24 haziranda asilama yaptrmstm.Dun yani 6. Gunu dr beta ve progestern bakmak icin kan testine cagrmsti sonuc bugun cikms dru aradim beta hcg 14,5 dollenme var dedi.Hemen bugun kan sulandirici igne ve progestan basliyosn dedi yarina yine cagirdi.Dra dedim cok yeni yapildi islem ilqc etkisi olabilirmi die ilacn etkisi 3,4 falan cikar degerin yuksek dedi ama bana uzak geliyo ilqclarn etkisidr die sevinemedim bile

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:dr un bile umutlu konuşmuşken sen niye umut etmiyorsun
sevin tabikideeee Rabbim inşallah sağlıka gebeliğinin devamını nasip etsin
bence süper haber bu
ve ilk defa duyuyorum 6.günü dr un betahcg ve progestan bakmak için çağırmasını:KK9:
iyiki çağırmış bak ne güzel haberler verdin
yorma kendini dinlenmeye bak bence ilaçlarınıda al :KK19:herşy güzel olacak Allah ın izniyle

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:dr un bile umutlu konuşmuşken sen niye umut etmiyorsun
sevin tabikideeee Rabbim inşallah sağlıka gebeliğinin devamını nasip etsin
bence süper haber bu
ve ilk defa duyuyorum 6.günü dr un betahcg ve progestan bakmak için çağırmasını:KK9:
iyiki çağırmış bak ne güzel haberler verdin
yorma kendini dinlenmeye bak bence ilaçlarınıda al :KK19:herşy güzel olacak Allah ın izniyle
Alacm ilaclari cnm..Benim ilk asilamadada dr daha gec bakmsti betaya o zaman 2 li bise cikmsti dollenme olmstr tutunamastr demisti bilmiyorm tedbir amaclimi yaoti bu sefer 6. Gunde cagirdi Allah hepimizn yuzunu guldursn insallah

Alacm ilaclari cnm..Benim ilk asilamadada dr daha gec bakmsti betaya o zaman 2 li bise cikmsti dollenme olmstr tutunamastr demisti bilmiyorm tedbir amaclimi yaoti bu sefer 6. Gunde cagirdi Allah hepimizn yuzunu guldursn insallah

amin canım inşallah güzel haberlerinin devamı gelmesi dileğimle kutluyorum seni :nazar:
ben biraz uzanıcam karnım ağrıyor canım,görüşürüz sonra :KK54:

Back