• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teyzeleri bebeğimin kesesini gördük bugün :) beta hcg 2461 çıktı ve kesesini gördük çok şükür :) darısı sizin başınıza inşallah :)

maşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel bi mutluluk yaşadıgın bu mutluluk daim olsun
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

perii ilk testini sen kaçıncı gün vermiştin ve kaç çıkmıştı
çok erken öğrenmiştin hatırladıgım:KK19:

Test sonucum geldi negatif biliyordum zaten :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Tedaviye ara verdim bi süre asla bebek kelimesini duymak bile istemiyorum
Hayirlisi olsun canim uzme kendini.umutlarimiz bitmesin yolumuza devam edicez her turlu zorluga gogus gericez.pes etmek yok.Allahim bize guc versin.bu hayttaki sinavimiz buymus demekki.sukredip 4 elle daha cok sarilicaz.buda bizim hikayemiz olucak ve sonu mutlu son ile biten insallah :KK200::KK200::KK200::KK200:

teyzeleri bebeğimin kesesini gördük bugün :) beta hcg 2461 çıktı ve kesesini gördük çok şükür :) darısı sizin başınıza inşallah :)
Masallah masallah Allahim bizede yasatir insallah bu guzel sevinci.cok sevindim senin adina mutlulugun daim olsun canim.saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahim.

Hayirlisi olsun canim uzme kendini.umutlarimiz bitmesin yolumuza devam edicez her turlu zorluga gogus gericez.pes etmek yok.Allahim bize guc versin.bu hayttaki sinavimiz buymus demekki.sukredip 4 elle daha cok sarilicaz.buda bizim hikayemiz olucak ve sonu mutlu son ile biten insallah :KK200::KK200::KK200::KK200:
Sağol canım eksik olma Allah razı olsun Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın herkesin mucizesini göndersin

Ohhh çok şükür Pericim gözünaydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısı ile benim olmadı perii çok kötüyüm kendime gelemedim hala :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
sakin ol canım benim doktorların benden en umutlu olduğu zamanlarda bile olmadı ama herşeyden umudu kestiğim zaman oldu hemde bir sürü dış gebelik geçiren ben yaşadım bugün bu mutluluğu hiç ara vermeden hemen 2. aşılamanı yap ilaçların etkiside devam ediyorken hiç ara verme umutsuzluk yok . 2 . de tutmazsa o zaman ara ver güzel bi tatil yap canım :)

Sağol canım eksik olma Allah razı olsun Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın herkesin mucizesini göndersin
Amin canim.sen guclu olucaksin ki Allahim sabrina gucune karsilik sana mucizeni vericek insallah.hep imkansiz hikayeleri oku dinle bu hayatta hersey bizler icin.moralini bizup negatifligi cekme kendine.daha cok guclen hırslan ve dewam et yoluna sakin yorulma pes etmeyi dusunme nekadar istersen okadar olumlu sonuc alirsin Allahin izniyle.ben inaniyorum imkansiz diye bisey yok Allahin izniyle.hayatin sonu degil Allah once sana ve esine saglik guc versin hersey zamanla olur.olmaz dedgin nevarsa olur bu hayatta

maşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel bi mutluluk yaşadıgın bu mutluluk daim olsun
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

perii ilk testini sen kaçıncı gün vermiştin ve kaç çıkmıştı
çok erken öğrenmiştin hatırladıgım:KK19:
çok teşekkür ederim ben adetime 1 hafta kala kanda öğrendim 6.96 çıkmıştı ama aşılamanın yapıldığı gün hariç 11 gün.de öğrendim yani :)

sakin ol canım benim doktorların benden en umutlu olduğu zamanlarda bile olmadı ama herşeyden umudu kestiğim zaman oldu hemde bir sürü dış gebelik geçiren ben yaşadım bugün bu mutluluğu hiç ara vermeden hemen 2. aşılamanı yap ilaçların etkiside devam ediyorken hiç ara verme umutsuzluk yok . 2 . de tutmazsa o zaman ara ver güzel bi tatil yap canım :)
Perii canım 1 yıldır tedavi görüyorum biraz ara vericem eşimle ilaçsız bir iki ay deniycez sonra eylül gibi gideriz öyle düşündük çünkü çok yoruldum yıprandım

Amin canim.sen guclu olucaksin ki Allahim sabrina gucune karsilik sana mucizeni vericek insallah.hep imkansiz hikayeleri oku dinle bu hayatta hersey bizler icin.moralini bizup negatifligi cekme kendine.daha cok guclen hırslan ve dewam et yoluna sakin yorulma pes etmeyi dusunme nekadar istersen okadar olumlu sonuc alirsin Allahin izniyle.ben inaniyorum imkansiz diye bisey yok Allahin izniyle.hayatin sonu degil Allah once sana ve esine saglik guc versin hersey zamanla olur.olmaz dedgin nevarsa olur bu hayatta
Ayyyy Allah razı olsun canım desteğin için çok sağol inşallah olucak Allahın izniyle Rabbim duyucak sesimizi inşallah

Perii canım 1 yıldır tedavi görüyorum biraz ara vericem eşimle ilaçsız bir iki ay deniycez sonra eylül gibi gideriz öyle düşündük çünkü çok yoruldum yıprandım
sen kendin için nasıl uygun görüyorsan öyle yap canım benim :) herşey çok güzel olacak eylüle kadar kendiliğinden hamile kalabilirsin şaşırma yumurtlaa günlerini boş geçme sakın :)

Ay bende bu aksm yapcm dayanamycm 13.gunm herkes 2 gün daha bekle dyo içim rahat dgl ya acba ile yaşamaktansa en azndn sevnrm yada üzülürüm artk

sen kendin için nasıl uygun görüyorsan öyle yap canım benim :) herşey çok güzel olacak eylüle kadar kendiliğinden hamile kalabilirsin şaşırma yumurtlaa günlerini boş geçme sakın :)
Sağol canım ALLAH razı olsun hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah canım inşallah

çok teşekkür ederim ben adetime 1 hafta kala kanda öğrendim 6.96 çıkmıştı ama aşılamanın yapıldığı gün hariç 11 gün.de öğrendim yani :)

8.günü mü 9.günümü 1,70mi ne çıktı demiştin ya onu netleştirmek istedim tatlım
hani bizimde sonuçlarımız düşük olursa umut olsun diye bize :KK68:
11.gün yapmaya cesaretim yok benim 15.gün yapıcam :KK17:
daha var tabiii 5gün oldu :KK51: zaman geçmiyor sanki :KK14:

Zaman gecmiyor bncede daha asilamanin 1.gunundeyim...ablm ile annem ikiz olucak deyip duruyorlar.hamile kaldığım kesin de ikiz olucak..hayal...

tamam o zaman çok iş yapma yorma kendini benimde aşılamanın 9. günü 1.77 çıkmıştı ama aşılamanın 12. günü 6.76 çıktı sonra 12 sonra 19 derken 4 hafta 4 günlük oldum :) sabret mükafatını alacaksın :)

heh tmm buldum mesajını seni online göremeyince :KK66:
:rolleyes: ne güzel ya böyle güzel haberler okudukçe çoook seviniyorum :KK36:

Zaman gecmiyor bncede daha asilamanin 1.gunundeyim...ablm ile annem ikiz olucak deyip duruyorlar.hamile kaldığım kesin de ikiz olucak..hayal...

aşılamada çogul gebelik şansı fazla oldugu için neden olmasın :rolleyes:
ama ben aileme söylemedim olmazsa üzülmesinler diye:KK14:
bilen bi kaç arkadaşım var onlarda dediğin gibi ikiz ikiz diyorlar :KK46::KK46:
hayal ama inşallah gerçek olur :KK68:

Back