• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarın eşim alıcak canım bakmak istemiyorum cesaretim yok çünkü

Heycan yaptım ogrenince hemn yaz.bnce pozitifff

Arkadaslar merhaba:KK54:
ben de kismetse yarin ilk asilamami oluyorum. Beni de dualariniza ekleyin olur mi.
1,5 yildir nerdeyse deniyoruz.

bisi sorucam her iki yumurtaliktan da yumurtladiniz mi ve kaç yumurtaniz oldu asilama oncesi?
ben fostimon igne kullandim. 7+4 tane.

Bn iki yumurtalikda da oluyo ama bi tnesi gelisiyor dierleri kucuk kaliyor

bugün aşılamamın 10. günü... dün dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeee tabii ki negatif... Bu merak beni öldürecek :110:

Test sonucum geldi negatif biliyordum zaten :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Tedaviye ara verdim bi süre asla bebek kelimesini duymak bile istemiyorum

Hadi yaaa bn ozitif bekliyodum...saglik olsun.. Ara vermek en iyisi eger bnmde olmazsa bnde eylule kdr ara veririm.
Ama uzulme allah herşeyin iyisini bilir

Ne kadar üzülme desem de biliyorum seni teselli edemem...İlkinde ben de aynı duyguyu yaşadım ama yılmak yok.Biraz kafanı dağıt,bir sonraki deneme için moral depola canım...Allah zamanı geldiğinde sağlıklı evlatlar nasip etsin bize.

Ne kadar üzülme desem de biliyorum seni teselli edemem...İlkinde ben de aynı duyguyu yaşadım ama yılmak yok.Biraz kafanı dağıt,bir sonraki deneme için moral depola canım...Allah zamanı geldiğinde sağlıklı evlatlar nasip etsin bize.
Evet canım gözyaşlarım kendinden akıyor tutamıyorum kendimi ara vermek iyisi amin inşallah inşallah

bugün aşılamamın 10. günü... dün dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeee tabii ki negatif... Bu merak beni öldürecek :110:
bu kadar erken yapıp kendinizi üzmeyin, belki güzel olacak sonrasında boşuna üzülmüş olacaksın.
Rabbim gönlüne göre versin inş.

en güzelini yapıyosun cnm sen hiç şişirme kendini heveslendirip, olursa müjdenin kralı olur :rolleyes: olmazsa çay suyu :KK14:

ayyy dimi dimiii :rolleyes: aklım başıma geldi kuzum :KK67:
deneyim böyle acımasız bi öğretmen işte, önce sınav yapar sonra dersi öğretir:KK14:
olmazsa çay suyu mu o ne kıgızz :KK48: nescafe olmamı :KK48:

erken yapmışsın ama:KK20:
daha vucudun olsa bile idrarda gözükecek bhcg yi salgılamamıştırki
birazcık daha sabretmellisin canım inşallah pozitif olur

:cry:canım yaa senin sonucunun pozitif olacagını düşünmüştüm hep. bende üzüldüm
biraz dediğin gibi ara ver yazın keyfini çıkar bebek fikrini düşünme akışına bırak
bende beynimden silip atamıyorum beki atsam dogal olacak ama umarım sen başarır ve sonuca ulaşırsın
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ama bizler güçlü anne adaylarıyız yolumuza devam edeceğiz

Arkadaslar merhaba:KK54:
ben de kismetse yarin ilk asilamami oluyorum. Beni de dualariniza ekleyin olur mi.
1,5 yildir nerdeyse deniyoruz.

bisi sorucam her iki yumurtaliktan da yumurtladiniz mi ve kaç yumurtaniz oldu asilama oncesi?
ben fostimon igne kullandim. 7+4 tane.
merhabalar hayırlı olsun nerede yaptırdınız aşılamanızı bende fostimon kullandım 1 tarafta gelişti hayırlısı bakalım hepimiz için

erken yapmışsın ama:KK20:
daha vucudun olsa bile idrarda gözükecek bhcg yi salgılamamıştırki
birazcık daha sabretmellisin canım inşallah pozitif olur

:cry:canım yaa senin sonucunun pozitif olacagını düşünmüştüm hep. bende üzüldüm
biraz dediğin gibi ara ver yazın keyfini çıkar bebek fikrini düşünme akışına bırak
bende beynimden silip atamıyorum beki atsam dogal olacak ama umarım sen başarır ve sonuca ulaşırsın
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ama bizler güçlü anne adaylarıyız yolumuza devam edeceğiz
Allah razı olsun canım Rabbim çok fazla aratmasın diyecek sözüm kalmadı umutlarım bitti artık bıraktım nasip kısmet diyorum

İlk aşılamamdı canım çok yıprandım inan
Tatlım aşılamada şans yüzdesi malesef çok az ama bana kalırsa (tabi doktorun ne der bilmiyorum) ikinciyi de bu yaz dene..Ben ilkini geçen sene yaptım ve tutmadı.Tüp bebek istiyordum aslında ama prosedür gereği ikinci aşılamayı da yaptık.Sen de sakın üzülme.2. Aşılamanda inşallah tutar hatta belki ona bile gerek kalmadan kendiliğinden olur

Tatlım aşılamada şans yüzdesi malesef çok az ama bana kalırsa (tabi doktorun ne der bilmiyorum) ikinciyi de bu yaz dene..Ben ilkini geçen sene yaptım ve tutmadı.Tüp bebek istiyordum aslında ama prosedür gereği ikinci aşılamayı da yaptık.Sen de sakın üzülme.2. Aşılamanda inşallah tutar hatta belki ona bile gerek kalmadan kendiliğinden olur
Canım biraz ara vericem kafamı bebek düşüncesinden boşaltıcam iyice takıntı oldu bebek fikri o yüzden biraz zamana ihtiyacım var

Perii dikkat et kuzum kendine hadi iyi haberlerle gel bende yarın sonucumu yazıcam sonuç çıktı ama ben gidip almadım alamadım cesaret edipte
teyzeleri bebeğimin kesesini gördük bugün :) beta hcg 2461 çıktı ve kesesini gördük çok şükür :) darısı sizin başınıza inşallah :)

teyzeleri bebeğimin kesesini gördük bugün :) beta hcg 2461 çıktı ve kesesini gördük çok şükür :) darısı sizin başınıza inşallah :)
Ohhh çok şükür Pericim gözünaydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısı ile benim olmadı perii çok kötüyüm kendime gelemedim hala :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Back