• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm soruma cvp verdiğin için tşk ederim ben de zaten çok takmama ya çalıştım bu defa ama işte insanın en küçük bir yeri ağrısı hemen umitleniyo rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin ins isteyen herkese tez zamanda

evet ister istemez bi belirti arıyoruz:KK51:
keşke aşılamanın olduguu gün belli olsa tutup tutmadıgı dimi ,bekleme süreci çok stresli:KK17:

İnşallah canım sonucum 4 gibi çıkarmış ben gitmiycem almaya yarın sabah işten gelirken eşim alsın hiç hevesim yok çünkü çok kırıldı bu gönlüm negatifleri görünce

:KK57: ben olsam meraklanırdım hele ki kan vermişken yarını bekleyebilcekmisin o_O
bende bu sefer kendimi hep negatife hazırladım olursa süpriz olsun olmazsada yıpratmayım kendimi diye :KK14:
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

[QU="mybaby24, post: 41572923, member: 289214"]evet ister istemez bi belirti arıyoruz:KK51:
keşke aşılamanın olduguu gün belli olsa tutup tutmadıgı dimi ,bekleme süreci çok stresli:KK17:[/QUOTE]
Ay bencede ultroasonda sipermin catlayan yumurtaya ulastigi ve orda kalip dolledigi gozukse ne guzel olur :)

Bugun 4.ignemi yapicam siskinlik bel agrisi ne ararsan var bende.adetimin ilk gunu basladik igneye ve adetim 3.gun bitti ilk defa boyle az ve kisa oldum ignedenmiki acaba sanki kasiklarim patlicak gibi

:KK57: ben olsam meraklanırdım hele ki kan vermişken yarını bekleyebilcekmisin o_O
bende bu sefer kendimi hep negatife hazırladım olursa süpriz olsun olmazsada yıpratmayım kendimi diye :KK14:
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnan ilk zamanlar bende öyleydim ama şimdi cesaretim bitti ve çok yıprandım ondan gidip almak gelmiyor içimden amin inşallah canım ben çok yıprattım kendimi inan ne eşimde nede bende heves kalmadı negatif görmekten

İnan ilk zamanlar bende öyleydim ama şimdi cesaretim bitti ve çok yıprandım ondan gidip almak gelmiyor içimden amin inşallah canım ben çok yıprattım kendimi inan ne eşimde nede bende heves kalmadı negatif görmekten

çok iyi anlıyorum:KK19:
bu umutsuzlugunu sonsuz mutluluga çevirecek poziitif sonucunu alman dileğiyle:KK36:

Peki devlet hastanesinde yapiliyomu yoksa unv hastanesi falan mi olmali

canım o testi ben burdaki üniversite hastenesine sormuştum ama yapmıyorlarmış
özel hastanede yaptırdım fiyatıda 200tl idi sanırım
ama gidebileceğin hastaneleri arayıp bilgi al derim

çok iyi anlıyorum:KK19:
bu umutsuzlugunu sonsuz mutluluga çevirecek poziitif sonucunu alman dileğiyle:KK36:

canım o testi ben burdaki üniversite hastenesine sormuştum ama yapmıyorlarmış
özel hastanede yaptırdım fiyatıda 200tl idi sanırım
ama gidebileceğin hastaneleri arayıp bilgi al derim
İnşallah canım yaaa hepimiz inşallah bir an önce cennet kokulu evlatlarımıza kavuşuruz inşallah

Kz gt bak almamazlik yapma eşine bırakma
Yok canım almayı düşünmüyorum cesaretim yok o kadar zaten pozitif olsaydı ebe arardı gerçi artık o bile eskiden kan sonuçlarım çıkar çıkmaz arıyodu şimdi sürekli negatif diye aramıyor bile ben gidip sorunca hee bende tam seni arıycaktım diyor bunları göre göre içimden gelmiyor gitmek:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Back