- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Bugün 19. Günüm aşılamamın canım inşallah ama hiç umudum yokKaçıncı günündu cnm hadi inşallah sevinç çığlıkları ni duyarz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 19. Günüm aşılamamın canım inşallah ama hiç umudum yokKaçıncı günündu cnm hadi inşallah sevinç çığlıkları ni duyarz
Cnm soruma cvp verdiğin için tşk ederim ben de zaten çok takmama ya çalıştım bu defa ama işte insanın en küçük bir yeri ağrısı hemen umitleniyo rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin ins isteyen herkese tez zamanda
İnşallah canım sonucum 4 gibi çıkarmış ben gitmiycem almaya yarın sabah işten gelirken eşim alsın hiç hevesim yok çünkü çok kırıldı bu gönlüm negatifleri görüncecanım inşallah hamilesindir merakla bekliyoruz sonucunu
NIye umtsuzsun cnm 19. Gun hala adet olamssin bu buyuk bi umut olmali sanaBugün 19. Günüm aşılamamın canım inşallah ama hiç umudum yok
ben yaptırdım 2013 de 1.15 çıktı yani düşük diyebilirim çünkü ozmn 26yaşındaydımKizlar aranizda amh testi yaptiran var mi
Canım adetlerim düzensiz şu tedaviye başladıktan sonra 45 gün adet olmadığım oldu ondan umudum yokNIye umtsuzsun cnm 19. Gun hala adet olamssin bu buyuk bi umut olmali sana
İnşallah canım sonucum 4 gibi çıkarmış ben gitmiycem almaya yarın sabah işten gelirken eşim alsın hiç hevesim yok çünkü çok kırıldı bu gönlüm negatifleri görünce
İnan ilk zamanlar bende öyleydim ama şimdi cesaretim bitti ve çok yıprandım ondan gidip almak gelmiyor içimden amin inşallah canım ben çok yıprattım kendimi inan ne eşimde nede bende heves kalmadı negatif görmektenben olsam meraklanırdım hele ki kan vermişken yarını bekleyebilcekmisin
bende bu sefer kendimi hep negatife hazırladım olursa süpriz olsun olmazsada yıpratmayım kendimi diye
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ay bencede ultroasonda sipermin catlayan yumurtaya ulastigi ve orda kalip dolledigi gozukse ne guzel olur :)
Peki devlet hastanesinde yapiliyomu yoksa unv hastanesi falan mi olmaliben yaptırdım 2013 de 1.15 çıktı yani düşük diyebilirim çünkü ozmn 26yaşındaydım
şimdi yaptırsam ne olur bilmiyorum
1 ve üzeri için iyi deniliyor çünkü
İnan ilk zamanlar bende öyleydim ama şimdi cesaretim bitti ve çok yıprandım ondan gidip almak gelmiyor içimden amin inşallah canım ben çok yıprattım kendimi inan ne eşimde nede bende heves kalmadı negatif görmekten
Peki devlet hastanesinde yapiliyomu yoksa unv hastanesi falan mi olmali
İnan ilk zamanlar bende öyleydim ama şimdi cesaretim bitti ve çok yıprandım ondan gidip almak gelmiyor içimden amin inşallah canım ben çok yıprattım kendimi inan ne eşimde nede bende heves kalmadı negatif görmekten
İnşallah canım yaaa hepimiz inşallah bir an önce cennet kokulu evlatlarımıza kavuşuruz inşallahçok iyi anlıyorum
bu umutsuzlugunu sonsuz mutluluga çevirecek poziitif sonucunu alman dileğiyle
canım o testi ben burdaki üniversite hastenesine sormuştum ama yapmıyorlarmış
özel hastanede yaptırdım fiyatıda 200tl idi sanırım
ama gidebileceğin hastaneleri arayıp bilgi al derim
Yok canım almayı düşünmüyorum cesaretim yok o kadar zaten pozitif olsaydı ebe arardı gerçi artık o bile eskiden kan sonuçlarım çıkar çıkmaz arıyodu şimdi sürekli negatif diye aramıyor bile ben gidip sorunca hee bende tam seni arıycaktım diyor bunları göre göre içimden gelmiyor gitmekKz gt bak almamazlik yapma eşine bırakma