• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnmcnm kacinci gindesn belirtilr ne
Canm yarın 12 gün ben yanls saymsm bugün 11. Gündü belim agryo arada ama şiddetli agryo bde Göğüslerim şişti uçları ckti acyo fena halde istahim çok var ama ramazan dan olablr iştah dye yorumluyorum oruç tutuyorum ama çok yemek yiyorm bunlar belirtiler cnm

Slm kızlar hayırlı ramazanlar benide alirmisiniz aranıza benimde bu ay aşılama yapıldı 20 haziranda bugün 8 gün 4 temmuzda beta hcg ye bakılacak aşılması tutanlar belirtileriniz nelerdi

sanada hayırlı ramazanlar aramıza hoşgeldin :KK19:
ben belirtilere kafaya takmama taraftarıyım
aşılama sonrası 4.günüm ve kendimi dinlememeye çalışıyorum
çünkü belirtilere takılırsam biri deseki belim ağrıdı benmm ağrımıyosa kahroluyorum mesela
o sebeple akışına bıraktım :KK14:
zaman geçirmek içinde dua ediyorum ve film izliyorum :cool:

Merhaba hanımlar , Yorumları paylaşımları hepsini okudum, Allah herkesin gönlüne göre versin, inşaalah hepimizin aşılamaları tutar, ben 14 yıllık Evliyim, 8 yasında bir oğlum var, 2. Bebek 2013 yılında kalbi durması sebebi ile 16 haftalıkların kaybettim, 2013 Ekim Ay'ından beri düzenli adet görmeme rağmen bir türlü hamile kalamıyorum, eşimde bende hiçbir problem yok, tüp kanallar açık rahim filmi temiz, eşimin sperm maşalah oldukça çok iyi OLDUĞUNU söyledi doktorumuz, klomen tedavisi olumsuz olunca, gonal f 900 iğneye geçen ay başladım, ancak beklenen adet tarihimden 6 gün Öncesinde adet oldum:KK43: , yine adet olunca 2. Günü rahim içi temiz olması sebebi ile yani kist ..v.b birsey olmaması sebebi ile gonal F900 75 kullanmaya başladım.bugün son dozu akşam yaptırdım .şimdi yarın çatlatma iğnesi yapılacak akşam, sabah tekrar bir kontrolüm var, ve Çarşamba günü ise 2. Aşılamam yapılacak, işin kötü tarafı adetimin bugün13. Günü ve benim 2 gündür kanamam var adet oluyorum. Doktorum Bunun aşılamada başarı şansını düşüreceğini söyledi, şimdi çok endişeliyim, ve çok mutsuzum, hiç bir ümidim yok ama bir kez daha aşılamayı deneyeceğim , Allah hepimizin yanında olsun,

Rabbim sizinde gönlünüze göre versin
ne şanslısınız ki bi oğlunuz varmış inşallah ikinci evladınızıda sağlıkla kucaklarsınız :KK68:
adetin 13.günü yeniden mi regl oldunuz o_O regli iken mi aşılama yapılacak o yüzden mi endişelisiniz o_O
ALLAH yardımcımız olsun yeterki Rabbim OL desin ve OLUVERSiN inşallah ozmn engel hiçbişey yok

Suanda bildiginiz mal gibiyim bugun asılamamın 15. Gunum kahverengileri gordum: (

canım bi umutla bekleyip sonra bu hissin ne demek oldugunu iyi biliyorum
ama bizler güçlüyüz yeniden umut edeceğiz yeniden yeniden yılmadan bu yolda mucadele edeceğiz
ben 5 senedir ugraşıyorum imkanım el verdiği sürecede ugraşacagım Rabbim den isteyeceğim
ALLAH HEPİMİZİN BU YOLDA YARDIMCISI OLSUN

bide baktırmadıysan kanda bhcg baktır yinede temkinli olmakta fayda var

Kizlar yarin asilamam olucak kismetse ama ben cok buyuk bi hata yaptim ve butun evi temizledim dip kose ve 3 makina camasir utuledim.suan belimin agrisindan yatiyorum :KK43: ama yapmasaydim asilamadan sonra yatamazdim icim rahat etmiyor.cok etkiler mi kizlar hic kalkmicam sabaha kadar yatip dinlenicem
Etkilemez merak etme takma kafanı birşeye sakin ol rahat bırak kendini hayırlısı olur inşallah

Hayir biz 20aylik evliyiz hastane hemen hazirladi raporu tup bebekte 3yil sarti var diye biliyorum
aşılamadada 3 yıl şartı var. bnde tam 3.yıl dolduğu gün evlilik yıl dönümümde verdim evraklarımı.
ayrıca bi raporla bi işlem yapılıyor sadece. ikinci için tekrar rapor alıyorsun. ikinciyi almak kolay oluyor zaten

Bende ilaclar ve isleme toplam 1500 odedim 2 tane yaptrdm 3 bin verdm..Devlette kaca mal oluyo? Ben ozel muayenede yaptrdm
ben ist GATA da yaptırdım ilaçlara 175 tl verdim.(dozuna göre fiyat değişebilir) normalde başka bi ücret ödenmemesi gerekiyor ama sperm hazırlamayı dışarda yaptırmak zorunda kaldık laboratuarda sıkıntı vardı. ona da 400 tl ödedm. özelde yapılmış gibi oldu malesef.
ama ikincide marmara araştırmayı düşünüyorum kısmetse. GATA yı da zeynep kamili de(şartları öğrenmeye gitmiştim) sevemedim.

Kizlar kafam cok karisik.3 aylik klomen tedavim bitti.bir asilama yaptirdik.rahim filmim temiz.spermde sorun yok.doktorum bu temmuzda igne tedavisine baslicaz dedi ama.acaba biraz arami versem diyorum.hemen ignelere baslamasammi diyorum.bizim bir sorunumuzda yok.sebepsiz infertilite.esimde biraz akisina birak diyor.psikolojik diyor.ne yapsam acaba.
haklı eşin ama bizler dayanamıyoruz işte. hemen olsun istiyoruz olmayınca kahroluyoruz. eşimde bana sürekli stres yapma diyor ama yapmadan duramıyorum. şimdi buraya sardım işte. burda birbirini anlayabilen insanlarla konuşabilmek iyi geliyor. ilaçların etkisinin 3 ay sürdüğü söyleniyor bi süre bekleyebilirsin istersen.

Slm kızlar hayırlı ramazanlar benide alirmisiniz aranıza benimde bu ay aşılama yapıldı 20 haziranda bugün 8 gün 4 temmuzda beta hcg ye bakılacak aşılması tutanlar belirtileriniz nelerdi
hoşgeldin :) aşılama yaptıranların ilk sorusu belirtiler :) kendini dinlemeden hareket etmeye çalış. inş hayırlı sonuçlar nasip olur. Allah hayırlısını nasip etsin.

Suanda bildiginiz mal gibiyim bugun asılamamın 15. Gunum kahverengileri gordum: (
bi hafta önce aynı şeyleri yaşadım 15.günü bekleyemedim bile 12.gün adet oldum.
insan kırmızıda nefret eder hale geliyor ama ne çare. dua etmekten başka çaremiz yok. Allahm bizi görsün duysun inş.
ilk aşılamama mıydı senin,?

Cok zorr bide simdi bayrama denk gelebilir kafan cok karısık Allah yardım etsn herkeze
benimde bayrama denk gelecek onun için ikinci aşılamayı ağustos yada eylüle bıraktım. bayrama boynumuz bükük girmiş olacağız malesef. hakkımızda hayırlısı. bi zamanı var işte, rabbim ol deyince olacak inş.

Kizlar suan hastanedeyim bekliyorum.esim spermini verdi suan yikama isleminde biter bitmez beni asilamaya alicaklarini soyledi doktorum.nokur dua edin hayirlisiyla guzel sonuclar alirim insallah.cok heycanliyim:KK17:

çünkü belirtilere takılırsam biri deseki belim ağrıdı benmm ağrımıyosa kahroluyorum mesela

ne şanslısınız ki bi oğlunuz varmış inşallah ikinci evladınızıda sağlıkla kucaklarsınız :KK68:
adetin 13.günü yeniden mi regl oldunuz o_O regli iken mi aşılama yapılacak o yüzden mi endişelisiniz o_O
ALLAH yardımcımız olsun yeterki Rabbim OL desin ve OLUVERSiN inşallah ozmn engel hiçbişey yok

ama bizler güçlüyüz yeniden umut edeceğiz yeniden yeniden yılmadan bu yolda mucadele edeceğiz
ben 5 senedir ugraşıyorum imkanım el verdiği sürecede ugraşacagım Rabbim den isteyeceğim

bide baktırmadıysan kanda bhcg baktır yinede temkinli olmakta fayda var[/QUc

bide baktırmadıysan kanda bhcg baktır yinede temkinli olmakta fayda var
Cnm soruma cvp verdiğin için tşk ederim ben de zaten çok takmama ya çalıştım bu defa ama işte insanın en küçük bir yeri ağrısı hemen umitleniyo rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin ins isteyen herkese tez zamanda

Kızlar ben 20 aylk evlym ki daha 2 sene olmadı aşılama yaptılar sonra tüp bebek geçiş yapcaz dediler 3 sene şart falan demediler neden acba ayrıca ben zeynep kamil de yaptrdm ve gerçekten memnun kaldm bayan Dr ama erkek Dr tam bi gıcık lar ve o hastne bu konuda cokk iyi oldgnu duydum sizin başka önereceginz devlet hastnsi varmı smdi şüphe ye düştüm m ya

Cnm soruma cvp verdiğin için tşk ederim ben de zaten çok takmama ya çalıştım bu defa ama işte insanın en küçük bir yeri ağrısı hemen umitleniyo rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin ins isteyen herkese tez zamanda

Merhaba canım, aynı gün aşılama yaptırmışız... Bana 12 gün sonra gel kan testi yaptır demişlerdi, ayın 2'sinde gideceğim inşallah... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Back