- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Merhaba canım, aynı gün aşılama yaptırmışız... Bana 12 gün sonra gel kan testi yaptır demişlerdi, ayın 2'sinde gideceğim inşallah... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, aynı gün aşılama yaptırmışız... Bana 12 gün sonra gel kan testi yaptır demişlerdi, ayın 2'sinde gideceğim inşallah... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
12.günde belli oluyormuymus yume
Bilmiyorum, ilk aşılamam benim... Aşılama yaptırdığım doktor 12. gün geliyorsun poliklinikten kan testi yaptır, sonucu ne olursa olsun beni bilgilendir dedi...
Allah Yanınızda bulunsun inşalah hakkınızda Hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin inşalahKizlar suan hastanedeyim bekliyorum.esim spermini verdi suan yikama isleminde biter bitmez beni asilamaya alicaklarini soyledi doktorum.nokur dua edin hayirlisiyla guzel sonuclar alirim insallah.cok heycanliyim
şartlar bütün devlet hastanelerinde aynı memnunsan değiştirmeye gerek yok bence.Kızlar ben 20 aylk evlym ki daha 2 sene olmadı aşılama yaptılar sonra tüp bebek geçiş yapcaz dediler 3 sene şart falan demediler neden acba ayrıca ben zeynep kamil de yaptrdm ve gerçekten memnun kaldm bayan Dr ama erkek Dr tam bi gıcık lar ve o hastne bu konuda cokk iyi oldgnu duydum sizin başka önereceginz devlet hastnsi varmı smdi şüphe ye düştüm m ya
Kızlar sabah kanımı verdim bugün aşılamamın 19. Günü pekte ümitli değilim
şartlar bütün devlet hastanelerinde aynı memnunsan değiştirmeye gerek yok bence.
Kizlar hamile kalmak uzak geliyo bana ya 2 yildr negatif gormekten...Bi kere pozitifti oda kimyasal oldu cok stresteym ya
Kızlar sabah kanımı verdim bugün aşılamamın 19. Günü pekte ümitli değilim