• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Erken gebelik testi yapim bugün dyrm kan testi de persmbe gel dedi Dr gtmycm ya adeti mi beklycm pazar adet günüm

kızlar benimde aşılamamın 12. günü.. adet sancısı gibi ara ara sancım oluyo.hamile olupta bu sancıyı genede yaşayan varmı

Kizlar suan hastanedeyim bekliyorum.esim spermini verdi suan yikama isleminde biter bitmez beni asilamaya alicaklarini soyledi doktorum.nokur dua edin hayirlisiyla guzel sonuclar alirim insallah.cok heycanliyim:KK17:
Allah Yanınızda bulunsun inşalah hakkınızda Hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin inşalah

Kızlar ben 20 aylk evlym ki daha 2 sene olmadı aşılama yaptılar sonra tüp bebek geçiş yapcaz dediler 3 sene şart falan demediler neden acba ayrıca ben zeynep kamil de yaptrdm ve gerçekten memnun kaldm bayan Dr ama erkek Dr tam bi gıcık lar ve o hastne bu konuda cokk iyi oldgnu duydum sizin başka önereceginz devlet hastnsi varmı smdi şüphe ye düştüm m ya
şartlar bütün devlet hastanelerinde aynı memnunsan değiştirmeye gerek yok bence.

Kizlar hamile kalmak uzak geliyo bana ya 2 yildr negatif gormekten...Bi kere pozitifti oda kimyasal oldu cok stresteym ya

Back