• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bugun aşılama yaptırdım. dinleniyorum...

belirtiler ne kdr zmnda başlar..hiç bişey hisetmeden hamile oldugunu duyan varmı???

:KK9::KK9:hayırlı ugurlu olsunnn aşılaman
belirtisiz hamile olannnnn o kadar çooooook ki
lütfen kendinde belirti arayıp günlerini stres altında geçirme canım taam mı:KK39:

Hic duymadım canm ne oluyo o

AMH(anti-müllerian hormon ) yumurta rezervini gösteriyor canım
daha biz annemizin karnındayken annemizden geçiyor bize
ben bu konuda anneme azcık sitemliyim sanırım tüm amh lerini ablamlara vermiş bana pek bişi kalmamış :))
yaşıma göre test sonucumun düşük oldugu söylendi:KK51:
ama şunu da göz önünde bulundurmak lazım ki test sonucu 0,13 olan arkadaşım hamile kaldı
Rabbim yeterki ol desin diyorum her zaman

inşallah bu topikten hamileler topiğine gitmek nasip olur hepimize
benim aşılama günü ve sonrası bel ağrım ve sağ tarafımda sancım oldu
3.günü ise turp gibiydim :KK53: hala daha öyleyimm :nazar:
dediin gibi arada bi sol tarafıma kramp mı desem minik şimşekler mi çakıyor desem bilemedim ama o hissi yaşıyor gibiyim
lakin tüm bu belirsizlik ve belirtiler yanıltıcı oldugu için relax olmaya çalışıyorum
oruç tutmuyorum ne olur olmaz diye
zamanımı da film izleyerek ve kuran okuyarak tesbih çekerek geçiriyorum
ev hanımı olunca zamanı öldürmek pekte kolay değil
normal şartlarda olsa temizliğe falan girişirdim ama o da yok malesef
günlük rutin işlerimi hallediyorum bulaşık yerleştirmek yemek yapmak vs gibi
Canım inşallah bu belirtiler bebişin habercisidir...İnşallah dediğin gibi bu topikten hamişler topiğine geçeriz:) Benim bir de polibim var,doktor progen iğne tedavisinden önce görmedi...Tutmazsa onu alırız tarzında konuştu,zaten tutmazsa tüp bebeğe başlayacağız.Polipten ötürü sanırım iki gün pembe kanama oldu,zaten öncesinde de 2 ay aynı kanama sorununu yaşamıştım...Yine de hayırlısı...Ben de yaz temizliği yapmayı düşünüyordum ama kaldı artık 2 hafta daha bekleyeyim.10 temmuzda kontrol var

lütfen kendinde belirti arayıp günlerini stres altında geçirme canım taam mı:KK39:

ben bu konuda anneme azcık sitemliyim sanırım tüm amh lerini ablamlara vermiş bana pek bişi kalmamış :))
ama şunu da göz önünde bulundurmak lazım ki test sonucu 0,13 olan arkadaşım hamile kaldı
Allahım neler var ya budamı engelmis bebis olmasına ay bide bu takılmasın kafama benden istenmedi cunkuu

Anelya aşılaman hayırlı olsun...En iyi belirti 14 gün kadar sonra kanda belli olan ama kasık ağrısı,yerleşme kanaması (her kadına olmasa da) 10 gün kadar sonra emriyo rahime tutunduğu zaman başlıyor bildiğim kadarıyla...

teşekkür ederim.inşallah tutar 14gün sonra pozıtıf sonuc alırım...

teşellür ederim..beklicez artık.

Merhaba canım, aynı gün aşılama yaptırmışız... Bana 12 gün sonra gel kan testi yaptır demişlerdi, ayın 2'sinde gideceğim inşallah... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Himm bana doktorum ayin 4 ünde gel dedi rabbim hayirlisini versin ins

Evet 23 yas 3yıl sartı var malesef 3yıl cok sacma zaten raporu alır almaz pat diye hamile kalmıyoruz ve ayrıca raporluda bi ton para dar gelirliler napsın cocuksuzmu kalsın anlamıyorum ya :KK43:
malesef tatlım ben devlette yaptırdım sözde ama nerdeyse 1000 tl harcadım. ikinci için başka yere bakcam artık. aksiklkler oldu. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin etsin inşallah.

:KK43: ilk asılamaydı ama benm ploraktin yuksek bile bile yaptılar hic umudum yoktu zaten. Carsamba gidicem hastaneye once degerlerimi dusursunler ben bu ay tekrar baslamicam tedaviye
bnde ağustos veya eylül gibi düşünüyorum bakalım hayırlısı inş. ovulasyon testi aldım takip yapcam bakalım :)

malesef tatlım ben devlette yaptırdım sözde ama nerdeyse 1000 tl harcadım. ikinci için başka yere bakcam artık. aksiklkler oldu. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin etsin inşallah.
Valla bende devlette yaptırdım benimde nerdeyse 1000 tlye mal oldu oyuzden ikinciyi bayram arefesi riske atamam bi ton para harcıyoruz sonra ya hafta sonu ya bayraam diyip yapamayız diyolar. Valla insallah testle sansın yaver gider nerden aldın testi fiyatı nekadar

Canım inşallah bu belirtiler bebişin habercisidir...İnşallah dediğin gibi bu topikten hamişler topiğine geçeriz:) Benim bir de polibim var,doktor progen iğne tedavisinden önce görmedi...Tutmazsa onu alırız tarzında konuştu,zaten tutmazsa tüp bebeğe başlayacağız.Polipten ötürü sanırım iki gün pembe kanama oldu,zaten öncesinde de 2 ay aynı kanama sorununu yaşamıştım...Yine de hayırlısı...Ben de yaz temizliği yapmayı düşünüyordum ama kaldı artık 2 hafta daha bekleyeyim.10 temmuzda kontrol var

polip benimde vardı tüp bebek yaptırmıştım geçen sene
tüp bebek yaptırmadan önce histeroskopi yapıldı orda tespit edilip alındı
yoksa varlıgından haberim bile yoktu
bende 10 temmuzda gideceğim :KK55: :rolleyes:

Allahım neler var ya budamı engelmis bebis olmasına ay bide bu takılmasın kafama benden istenmedi cunkuu

canım engel demeyelimde hani bize anne olmak için ne kdr zamanımızn kaldıgını gösteren bi hormon gibi düşün
amh hormonumuzu yıllar içinde regl olurken kaybediyoruz biraz biraz
ben 26 yaşındayken 1.15 çıktı bu yüzden yumurtalarımın çok çok oldugunu ve cok da kaliteli oldugunu söylemem
anneme sitemliyim derkende espiri yaptım bilimsel bişey değil o aman onuda kafana takmayasın belirteyim
çünkü ben anneme öyle dediimde yaaa sen benim yüzümden mi hamile kalamıyorsun diyip üzülmüştü
benden de dr um istemedi ben kendim yaptırmıştım ama zaten tedavi görmeye başlamadan öncede istenilen bi hormon
ben 5 senedir baya şey öğrendim sanırım :KK51: Rabbim bizi daha fazla aratmasın
mubarek ramazan ayında bize evlatlarımzı müjdelesin inşallah

Valla bende devlette yaptırdım benimde nerdeyse 1000 tlye mal oldu oyuzden ikinciyi bayram arefesi riske atamam bi ton para harcıyoruz sonra ya hafta sonu ya bayraam diyip yapamayız diyolar. Valla insallah testle sansın yaver gider nerden aldın testi fiyatı nekadar
inş canm ilk kez kullanıcam nasıl olacağına bilmiyorum. n11 den aldım 50 tane 37 tl miş. bugün geldi akşam eve gidince okuyup başlıcam inş. hayırlısı bakalım. 2.aşılamaya kadar bunu denemeyi düşünüyorum.

polip benimde vardı tüp bebek yaptırmıştım geçen sene
tüp bebek yaptırmadan önce histeroskopi yapıldı orda tespit edilip alındı
yoksa varlıgından haberim bile yoktu
bende 10 temmuzda gideceğim :KK55: :rolleyes:

canım engel demeyelimde hani bize anne olmak için ne kdr zamanımızn kaldıgını gösteren bi hormon gibi düşün
amh hormonumuzu yıllar içinde regl olurken kaybediyoruz biraz biraz
ben 26 yaşındayken 1.15 çıktı bu yüzden yumurtalarımın çok çok oldugunu ve cok da kaliteli oldugunu söylemem
anneme sitemliyim derkende espiri yaptım bilimsel bişey değil o aman onuda kafana takmayasın belirteyim
çünkü ben anneme öyle dediimde yaaa sen benim yüzümden mi hamile kalamıyorsun diyip üzülmüştü
benden de dr um istemedi ben kendim yaptırmıştım ama zaten tedavi görmeye başlamadan öncede istenilen bi hormon
ben 5 senedir baya şey öğrendim sanırım :KK51: Rabbim bizi daha fazla aratmasın
mubarek ramazan ayında bize evlatlarımzı müjdelesin inşallah
Anladım canımm insallah Rabbim yardımcımz olsun

inş canm ilk kez kullanıcam nasıl olacağına bilmiyorum. n11 den aldım 50 tane 37 tl miş. bugün geldi akşam eve gidince okuyup başlıcam inş. hayırlısı bakalım. 2.aşılamaya kadar bunu denemeyi düşünüyorum.
Hayırlısı olsun insallh ise yarar gerek kalmz tekrar asılamaya

slm kızlar bugun aşılama yaptırdım. dinleniyorum...

belirtiler ne kdr zmnda başlar..hiç bişey hisetmeden hamile oldugunu duyan varmı???
Hayirlisi olur insallah canim bende bugun oldum asilama.dibleniyorum.ama doktorum bana dinlenmene gerek yok normal yasantina dewam edebilirsin dedi.bide benim kanamam oldu sende oldu mu

Hayirlisi olur insallah canim bende bugun oldum asilama.dibleniyorum.ama doktorum bana dinlenmene gerek yok normal yasantina dewam edebilirsin dedi.bide benim kanamam oldu sende oldu mu

Imkanin varsa dinlen cnm bnde dinleniyirm.
Ewt oldu bnmde adet olmusum gibi hissediyorum.
Bnm dr bugun dinleln dusa gerk yok bugun yapma dedi.yarn oruc tutsammi dusunuyorm.
Insallah hayırlısı ile olur yuzumuz guler.bu ramazan gununde dualarimiz kabul olur.bayramda cifte bayram yaşarız

Imkanin varsa dinlen cnm bnde dinleniyirm.
Ewt oldu bnmde adet olmusum gibi hissediyorum.
Bnm dr bugun dinleln dusa gerk yok bugun yapma dedi.yarn oruc tutsammi dusunuyorm.
Insallah hayırlısı ile olur yuzumuz guler.bu ramazan gununde dualarimiz kabul olur.bayramda cifte bayram yaşarız
Amin insallah canim .evet ben yinede dinleniyorum.Allahim ol derse olur gerisi Allaha kalmis hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah.doktor nezaman sonuc icin gel dedi sana?

Amin insallah canim .evet ben yinede dinleniyorum.Allahim ol derse olur gerisi Allaha kalmis hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah.doktor nezaman sonuc icin gel dedi sana?

Amin cnm.allahin takdiri adet olursam 3.gunu olmazsamda gecikince gel dedi

Back