• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
B
çok iyi anlıyorum:KK19:
bu umutsuzlugunu sonsuz mutluluga çevirecek poziitif sonucunu alman dileğiyle:KK36:

canım o testi ben burdaki üniversite hastenesine sormuştum ama yapmıyorlarmış
özel hastanede yaptırdım fiyatıda 200tl idi sanırım
ama gidebileceğin hastaneleri arayıp bilgi al derim
Ben özel laboratuarları yaptırdım izmirde 160 tl

Kizlar hamile kalmak uzak geliyo bana ya 2 yildr negatif gormekten...Bi kere pozitifti oda kimyasal oldu cok stresteym ya
canm burdaki herkes aynı durumda, bnde 1,5 yıldır deniyorum arada ameliyatlar hayal kırıklıkları vs ama dua edeceğiz ve sonunu göreceğiz hayırlısı ile. 10 yıl sonra olanlar var, sabretmek isyan etmemek çok zor her adette yeniden yıkılıyorum. günlerce ağlıyorum bi soru sorsa ona bile cevap veremez hale geliorum. bide bilmeyen insanları söyledikleri. katlanması hiç kolay değil ama dayanmak zorundayız. işyerinde en yakın arkadaşm hamile artık bu konuyu onunla bile konuşmuyorum beni anlamasını beklemiyorum çünkü. hafta sonu dışarı çıktım Allahm herkes mi hamile olur :( eşime sarılıp eve geliyorum başka çaremiz yok ki...

İnşallah canım sonucum 4 gibi çıkarmış ben gitmiycem almaya yarın sabah işten gelirken eşim alsın hiç hevesim yok çünkü çok kırıldı bu gönlüm negatifleri görünce
19.gündesin ve hala negatif düşünüyosun. ben 4e kadar hastanenin kapısında yatardım herhalde :) bu kadar umutsuz olma herşey güzel olacak inş. bu kdar insan seni bekliyoruz heycanla

canm burdaki herkes aynı durumda, bnde 1,5 yıldır deniyorum arada ameliyatlar hayal kırıklıkları vs ama dua edeceğiz ve sonunu göreceğiz hayırlısı ile. 10 yıl sonra olanlar var, sabretmek isyan etmemek çok zor her adette yeniden yıkılıyorum. günlerce ağlıyorum bi soru sorsa ona bile cevap veremez hale geliorum. bide bilmeyen insanları söyledikleri. katlanması hiç kolay değil ama dayanmak zorundayız. işyerinde en yakın arkadaşm hamile artık bu konuyu onunla bile konuşmuyorum beni anlamasını beklemiyorum çünkü. hafta sonu dışarı çıktım Allahm herkes mi hamile olur :KK43: eşime sarılıp eve geliyorum başka çaremiz yok ki...
Ne ameliyati oldn cnm?Bu arada gecenlerde bi haftada 3 hamilelik haberi aldm diormki esime insanlar nasil bole üreyebiliyor bana imkansz geliyo oomuyor ya bizim...Eltim 5 ay once evlenmsti polikostr overdi hamileyms insan uzuluyo kendi icin kiskanmak degil asla ama kendim icin uzuluyorm ya

Ne ameliyati oldn cnm?Bu arada gecenlerde bi haftada 3 hamilelik haberi aldm diormki esime insanlar nasil bole üreyebiliyor bana imkansz geliyo oomuyor ya bizim...Eltim 5 ay once evlenmsti polikostr overdi hamileyms insan uzuluyo kendi icin kiskanmak degil asla ama kendim icin uzuluyorm ya
kesinlikle kıskançlık değil buruk oluyoruz, oturup muhabbete başlayınca konu hamileliğe çocuğa gelio beraber olmak bile istemiyorum artık. insanların bakışlarını yakıyorum sanki üzülüyorum sonra da. benimde kistlerim vardı polip filan bide rahmi bölen perde vardı. septum yani. aslında engel değilmiş ama olmayınca bunlara bağladılar. laparoskopi ve histereskopi oldum aynı anda. rahim filmi filan eşimde varkosel oldu. şuan baksan herşey normal ama ortada birşey yok işte :KK43:

Bende 24 haziran :) 2. Asilama benim kasiklarda agri var birde kasintili beyaz akinti sanirm mantar oluyorm yine

benm herhangi bi şikayetim yok gayet normalim sanırm
ağrımda yok sızımda yok :KK30:
arada bi sol kasıgıma minik şimşşek çakar gibi bi his oluyo ama ben de abartıyo olabilirim :KK70:
artık duygularım karman çorman bu sefer beynimin beni yanıltmasına asla izin vermiceyim:KK11:
belirti aramak yoook diye söz verdim kendime:KK20:

devlet desteği alacaksan evet bekleyeceksin. ayrıca yaş şartı da var. 23 olması lazım sanırım.
Evet 23 yas 3yıl sartı var malesef 3yıl cok sacma zaten raporu alır almaz pat diye hamile kalmıyoruz ve ayrıca raporluda bi ton para dar gelirliler napsın cocuksuzmu kalsın anlamıyorum ya :(

bende 25 haziranda aşılamasını yaptırmış biri olarak sana hoşşşgeldinn diyorummmm:KK37:
aramızda bi güncük var :rolleyes: nasıl hissediyorsun bakalım !
Hoşbulduk canım:) Aşılama günlerimizin birbirine yakın olmasına çok sevindim,inşallah güzel sonuçlar alırız:).Belirtiler için çok erken ama ilerleyen günlerde ne gibi değişiklikler olur ya da olacak mı bekleyelim görelim:) Şimdilik özellikle yatarken ara ara kramplar oluyor ama ilk aşılamamda da olmuştu..O yüzden üzerinde durmuyorum,bir hafta daha beklemek en iyisi...Sen nasıl hissediyorsun kendini?

bi hafta önce aynı şeyleri yaşadım 15.günü bekleyemedim bile 12.gün adet oldum.
insan kırmızıda nefret eder hale geliyor ama ne çare. dua etmekten başka çaremiz yok. Allahm bizi görsün duysun inş.
ilk aşılamama mıydı senin,?
:( ilk asılamaydı ama benm ploraktin yuksek bile bile yaptılar hic umudum yoktu zaten. Carsamba gidicem hastaneye once degerlerimi dusursunler ben bu ay tekrar baslamicam tedaviye

slm kızlar bugun aşılama yaptırdım. dinleniyorum...

belirtiler ne kdr zmnda başlar..hiç bişey hisetmeden hamile oldugunu duyan varmı???

Hoşbulduk canım:) Aşılama günlerimizin birbirine yakın olmasına çok sevindim,inşallah güzel sonuçlar alırız:).Belirtiler için çok erken ama ilerleyen günlerde ne gibi değişiklikler olur ya da olacak mı bekleyelim görelim:) Şimdilik özellikle yatarken ara ara kramplar oluyor ama ilk aşılamamda da olmuştu..O yüzden üzerinde durmuyorum,bir hafta daha beklemek en iyisi...Sen nasıl hissediyorsun kendini?

inşallah bu topikten hamileler topiğine gitmek nasip olur hepimize
benim aşılama günü ve sonrası bel ağrım ve sağ tarafımda sancım oldu
3.günü ise turp gibiydim :KK53: hala daha öyleyimm :nazar:
dediin gibi arada bi sol tarafıma kramp mı desem minik şimşekler mi çakıyor desem bilemedim ama o hissi yaşıyor gibiyim
lakin tüm bu belirsizlik ve belirtiler yanıltıcı oldugu için relax olmaya çalışıyorum
oruç tutmuyorum ne olur olmaz diye
zamanımı da film izleyerek ve kuran okuyarak tesbih çekerek geçiriyorum
ev hanımı olunca zamanı öldürmek pekte kolay değil
normal şartlarda olsa temizliğe falan girişirdim ama o da yok malesef
günlük rutin işlerimi hallediyorum bulaşık yerleştirmek yemek yapmak vs gibi

slm kızlar bugun aşılama yaptırdım. dinleniyorum...

belirtiler ne kdr zmnda başlar..hiç bişey hisetmeden hamile oldugunu duyan varmı???
Anelya aşılaman hayırlı olsun...En iyi belirti 14 gün kadar sonra kanda belli olan ama kasık ağrısı,yerleşme kanaması (her kadına olmasa da) 10 gün kadar sonra emriyo rahime tutunduğu zaman başlıyor bildiğim kadarıyla...

Back