herzaman benimle beraber tüm isteyenlere nasip et diye dua ediyorum.Kızlar dualarınızı esirgemeyin lütfennnnnn yarın aşılamam var düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum
Teşekkürler hep beraber Allah'ım nasip etherzaman benimle beraber tüm isteyenlere nasip et diye dua ediyorum.
umarımki bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarsın artık.
amin.
Ne kadar guzel yapmissin, yarin güzel haberlerini bekliyoruz.bu arada paylaştığını şeylerde çok faydalı. Bir ara ne kadar çok araştırmıştır bu konulari.kilst: 41277644 .!.:Kızlar duşumu aldım yemeğimi yedim biraz fazla kaçırdım sanırım karnim şişti iyice bugün alyansimi bile cikarttim ellerim bile tombis olmuş pantolonumun düğmesini kapatmadım şişlikten rahatlatıcı bir müzik koydum birazdan uykuya dalarim sanırım iyi geceler yarın anlatırım herseyi
Canım bence aşılamanı yaptır ben kendi mezuniyetime bile katılamamıştım kardeşine en büyük hediye teyzelik duygusunu yaşatman olur ben bu sene teyze oldum ve dedim ki teyzelik bu ise annelik nasıl birşeydir canımın canı o benim .
Eminim kardeşinde anlayışla karşılayacaktır. Anneni gönderebilirsin dayın yada amcanla illa birileri olsun istiyorsa kardeşin ama bence aşılaman daha önemli yapacak bir şey yok.
Himmmmm. Pazartesi tekrar kontrolün var. Sanırım dediğimiz gibi olacak. Gideceğiz yer 3 saatlik mesafede. Yada gidip izleyip hemen geri geleceğiz,tabi aşılama aksama olursa oda,tesekkur ederim fikir verdiğiniz icinbncede aşılamanı yaptır, anneni gönder. bu herşeyden çok önemli...
Bekliyotprum iyi haberleriniKızlar duşumu aldım yemeğimi yedim biraz fazla kaçırdım sanırım karnim şişti iyice bugün alyansimi bile cikarttim ellerim bile tombis olmuş pantolonumun düğmesini kapatmadım şişlikten rahatlatıcı bir müzik koydum birazdan uykuya dalarim sanırım iyi geceler yarın anlatırım herseyi
Olumlu düşünelim ağrıyan tarafında bebişi olsun gelişen yumurtan o taraftaysa diye tahmin ediyorummerhaba arkadaşlar.aşılama olupta tek taraflı kasık ağrısı yaşayan varmı.2 haziranda aşılama oldum.bugün 5. günü tek taraflı ağrım hala devam ediyor.
Haha supersin yaa esine satastin ve seni sallamadi sallamadi diye daha cok abarttin.ayni bennn :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)Evet kızlar bugün aşılamami k rahat ağrısız hiç korkmayın aşılama sonrası 15-20 dk kadar kalmadım Doktor ağır kaldırma ağır is yapma onun dışında günlük hayatına devam edebilirsin dedi bizde aşılamadan sonra market alışverişine gittık sonra eve geldim 1-2 saat uyudum eşimin maçı vardı bende mutfağa girdim sıkıntıdan kek vs yaptım Ara sıra batmalar oldu yalnız acayip duygusallastim ağladım eşime satastim Allahtan beni sallamadi ama o sallamadi diye ben daha da huysuzlastim neyse ağlarken dedim ben neden ağlıyorum sebep yok aglamaya devam neyse çok sürmedi geçti hormonlar tavan yapti yani sonra eşimle balkon keyfi yaptık esirgedigin göze çöp batar abartma hayatım dedi esim bende abartmamaya karar verdim Allaha emanet artık bu arada progesteron verdi doktor ayrıca bugün ve pzt ilişki dedi
Haha supersin yaa esine satastin ve seni sallamadi sallamadi diye daha cok abarttin.ayni bennn :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Sadece senin gibi degil bütün kadınlar gibi :) bnde eve geldiginda satasacagim.Haha supersin yaa esine satastin ve seni sallamadi sallamadi diye daha cok abarttin.ayni bennn :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Aşılama icin %15-20 civarinda bi sans veriliyormus aslında. Hatta ciftlere cok umitlenmemesi gerektigi bile soylenmeliymis. Ama umutlanmadan nasıl olacak ki.Merhaba bugün aşılamamın 2. günü pek bir şey hissetmedim sadece gaz halim vardı biraz doktor cmt yani aşılamanın olduğu gün ve pzt ilişki demişti ama yumurta vücutta 24 saat yaşıyor aşılamamı dün 11:30 da oldum ( 36 saat sonra) hadi diyelim yumurtam daha geç çatlamış olabilir diye doktor pzt dedi ama ben pzr da boş geçmek istemedim neticede cmt gününde herhangi bir saatte çatlamış olsun pzt akşamına kadar 24 saat dolar:)). Bu arada eşim umudum yok dedi neden bilmiyorum ben de kendimi çok umutlu hissetmiyorum ama olacağını düşünmek heyecanlandırıyor. Bugün konuşurken dedi olmazsa üzülmem dünyanın sonu değil böylede mutluyum. Ben dedim üzülürüm(.
Bu arada yds çalışmaya karar verdim. Hem çok rahatım hem gergin hem heyecanlı hepsi bir arada nasıl oluyor bilmem ama öyle hissediyorum.
Yarın işe gideceğim çok yoğun stresli ve koşturmalı bir işim var doktora söyledim ama rapora gerek yok dedi. Yine de çok tempoya kaptırmamam lazım. Yarın görüşürüz kızlar hisettiklerimi yazarım.
Yapacak birşey yok bütün hormonu yiyen biziz duygularimiz allak bullak ağrı sancı çeken biziz dengesi bozulan biziz geçen eşime diyorum bebeğin cinsiyetini erkekler belirliyormus bana ne dese beğenirsiniz zaten bizim sayemizde hamile kalıyorsunuz bütün is bizde siz sadece tasiyicisiniz madem öyle tasiyicisiniz azıcık nazini da cekeceksinSadece senin gibi degil bütün kadınlar gibi :) bnde eve geldiginda satasacagim.
Vücut hormonları 3 ayda atiyormus oyüzden karışık ruh halimiz normalAşılama icin %15-20 civarinda bi sans veriliyormus aslında. Hatta ciftlere cok umitlenmemesi gerektigi bile soylenmeliymis. Ama umutlanmadan nasıl olacak ki.
Kendimi en kotusune hazirlamaya çalışıyorum aslında. Cok istiyorum çokta umitleniyorum ama olmazsa uzun süre kendime gelemeyecegimi de biliyorum. Bugün tv de bi dogum sahnesi izlerken ben agliyodum esiminde gözleri dolmuştu. O bana destek olmak icin birşey soylemiyo ama bnden daha cok uzulucek. Bunu bilmek beni daha cok üzüyor...
Allah sabir versin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?