hoşbuldumm::)Hoş geldin aramıza ozaman :))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar
- Konu Sahibi kilec
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ağustos 2013
- 334
- 278
- 103
Kızlar 4 gündür iğne vuruluyorum etkileri:
iğneyi her akşam vuruluyorum ve vurulduktan sonra acayip bir şişkinlik, kilo artışı yüzümden bile belli ve gaz hali sürekli
Adetin 2. günü başladım 3. günü adetim bitmişti yani adeti kesme etkisi yada erken bitirme hangisi derseniz
Bugün doktora gittim kontrole bu etkileri söyledim normal ve beklenen etkiler olduğunu söyledi
Bugün kandil hepimiz adına dua edeceğim sizlerde duanızdan beni eksik etmezseniz sevinirim
iğneyi her akşam vuruluyorum ve vurulduktan sonra acayip bir şişkinlik, kilo artışı yüzümden bile belli ve gaz hali sürekli
Adetin 2. günü başladım 3. günü adetim bitmişti yani adeti kesme etkisi yada erken bitirme hangisi derseniz
Bugün doktora gittim kontrole bu etkileri söyledim normal ve beklenen etkiler olduğunu söyledi
Bugün kandil hepimiz adına dua edeceğim sizlerde duanızdan beni eksik etmezseniz sevinirim
- 23 Ağustos 2013
- 334
- 278
- 103
Kaçlık vuruluyorsun benimki 75ml bu arada ben iğnenin 4. günü gittim doktor yarında gel dedi sana tam 1 hafta süre vermiş kontrol için bence beklemeden git sen 4-5. günü yani istenilen büyüklükten fazla olduğunda da az olduğundada aşılama yapılmıyor biliyorsun devlet mi özel mi?Merhabalar umarım hepimiz iyi haberlerimizi veririz bende cumartesi gonal iğne vurmaya başladım cuma günü kontrolüm var sanırım o gün herşey yolundaysa çatlatma iğnesi ni olucam ve arkasından aşılama olacak
- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
75 vuruluyorum bende devlet hastanesi tüpü devletten yapabilmem için 2 aşılamadan sonuç alınmamış olması gerekiyorKaçlık vuruluyorsun benimki 75ml bu arada ben iğnenin 4. günü gittim doktor yarında gel dedi sana tam 1 hafta süre vermiş kontrol için bence beklemeden git sen 4-5. günü yani istenilen büyüklükten fazla olduğunda da az olduğundada aşılama yapılmıyor biliyorsun devlet mi özel mi?
- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
- 23 Ağustos 2013
- 334
- 278
- 103
Bizimki de aynı canım sebepsiz aşılama sebebimiz olurda hamile kalırız inşallahsiz de bir sorun var mı bizim ki sebepsiz infertilite dendi amh testine kadar yaptırdım herşey normal çıktı
- 23 Ağustos 2013
- 334
- 278
- 103
Aynı durumdayız o zaman inşallah beraber kalırız bu ay75 vuruluyorum bende devlet hastanesi tüpü devletten yapabilmem için 2 aşılamadan sonuç alınmamış olması gerekiyor
- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
Bizde bu ay aşılama yaptirmak idtiyoruz aylardir doktor arasiriyorum henuz ni karar veremedim.sizlere bi kac sorum var kizlar asilamayi ozeldemi yaptiriyorsunuz devlettemi? Ozel saglik sigortasi ise yariyormu yada sgk? Ucreti ne kadar tuttu birde ne zaman gitmeliyim dr a adetim baslayincami daha oncemi? Hepinizi öpüyorum cvplarinizi bekliyorum hayırlı kandiller diliyorum :)
- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
Kaç yıllık evlisiniz? Hsg sperm testi yapıldı ,miBizde bu ay aşılama yaptirmak idtiyoruz aylardir doktor arasiriyorum henuz ni karar veremedim.sizlere bi kac sorum var kizlar asilamayi ozeldemi yaptiriyorsunuz devlettemi? Ozel saglik sigortasi ise yariyormu yada sgk? Ucreti ne kadar tuttu birde ne zaman gitmeliyim dr a adetim baslayincami daha oncemi? Hepinizi öpüyorum cvplarinizi bekliyorum hayırlı kandiller diliyorum :)
- 26 Haziran 2014
- 687
- 625
- 33
evet haklisin ama tutmadi bu da 3 gun erken adet oldum hatta Hayirlisi diyerekten bu ay 3.asilamaya basliycam o da tutmazsa birakicam artik ugrasmayiHoş geldin o hiçbellei olmaz 80 milyonken bak tutmamış belki 50 de tutar rahat olmanız önemli eşin uykuluysa rahatmış zaten sende stres yapma kendinden emin ol Allah görüyor biliyor nasıl istediğimizi. Eminim kimsenin duası karşılıksız kalmaz
- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
19 aylik evliyiz ocak ayinda hgs sperm testi yapildi benimkiler normal esiminin sayi normal hareket % 5cikti proxeed verdi dr.esim 2ay kullandi devam etmedi zaten 6ay ilaci kullanin deneyin olmazsa asilama yaptirin demisti.Kaç yıllık evlisiniz? Hsg sperm testi yapıldı ,mi
- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
en az 3 yıllık evli olmanız gerekiyor19 aylik evliyiz ocak ayinda hgs sperm testi yapildi benimkiler normal esiminin sayi normal hareket % 5cikti proxeed verdi dr.esim 2ay kullandi devam etmedi zaten 6ay ilaci kullanin deneyin olmazsa asilama yaptirin demisti.
- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
Benim gorumcem 3 yil once ozel hastanede hic para odemeden yaptirmis asilayi oyle diyo anlamadim kafam karisti iyiceen az 3 yıllık evli olmanız gerekiyor
- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
merhaba kızlar...
mayıs ayı aşılama oldum faka negatif sonuç aldım. mayıs topiğine veda ettim :) koşa koşa hazirana geldim. benimde bugün adetimin 3. günüydü ve doktora gittim. niyetim tüp denemekti ama doktor durum çok iyi zaten sebpsiz o yüzden 3. deneyelim dedi bende kabul ettim ve 3. aşılama için bugün iğnelere başladım. hepimiz için hayırlısı.
mayıs ayı aşılama oldum faka negatif sonuç aldım. mayıs topiğine veda ettim :) koşa koşa hazirana geldim. benimde bugün adetimin 3. günüydü ve doktora gittim. niyetim tüp denemekti ama doktor durum çok iyi zaten sebpsiz o yüzden 3. deneyelim dedi bende kabul ettim ve 3. aşılama için bugün iğnelere başladım. hepimiz için hayırlısı.
- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
Sen böyle deyince benim kıde karıştı sen en iyisi hastaneye konuş onun özel sigortası vs de olabikirBenim gorumcem 3 yil once ozel hastanede hic para odemeden yaptirmis asilayi oyle diyo anlamadim kafam karisti iyice
- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
hayırlısı olsun bende bugün 4.igneyi yapıcam benimki de sebepsizmerhaba kızlar...
- 23 Ağustos 2013
- 334
- 278
- 103
Öncelikle ben devlette yaptırıyorum çünkü özlerler bana para tuzağı gibi geliyor ve Bulunduğum ilde Pekte iyi olduklarınıdül
Hayirlisi bunlar zaten sebep aşılama tüp bebek yaratan allah ol dedikten sonra diğerleri sebep oluyorevet haklisin ama tutmadi bu da 3 gun erken adet oldum hatta Hayirlisi diyerekten bu ay 3.asilamaya basliycam o da tutmazsa birakicam artik ugrasmayi
- 23 Ağustos 2013
- 334
- 278
- 103
Hayırlı olsun canım iğnelerin sen de hoş geldinmerhaba kızlar...
- 23 Ağustos 2013
- 334
- 278
- 103
Arkadaşlar şimdi soruları cevaplayayim öncelikle devlet desteği alabilmek için devlette muayene olman ve gerekli şartları yerine getiren lazım bunlar arkadasin belirttigi gibi evlilik süresi kaç yıldır çocuk istendiği bu sebeple hangi tedaviler olunduğu vs kurulda görüşülür ona göre rapor çıkıyor
Gelelim bugüne bildiginiz gibi bugün doktora gittim muayene oldum iğneyle devam bugunde 75 vuruluyorum yarın 37.5 vurulacağım ve perşembe günü yine doktora gideceğim eşime perhiz verdi cuma veya cmt aşılama olacak perşembe çatlama iğnesi verirse. Beklenen gün geldi sonunda bu arada ne mi yaptım ceviz badem yiyorum ay çekirdeği folik asit yönünden zenginmis onu yedim birkaç gün ve folik asit vitamini alıyorum aşılama öncesi extra birsey yapmadım ama sonrasını yaşadıkça anlatırım inşallah tutarda
Gelelim bugüne bildiginiz gibi bugün doktora gittim muayene oldum iğneyle devam bugunde 75 vuruluyorum yarın 37.5 vurulacağım ve perşembe günü yine doktora gideceğim eşime perhiz verdi cuma veya cmt aşılama olacak perşembe çatlama iğnesi verirse. Beklenen gün geldi sonunda bu arada ne mi yaptım ceviz badem yiyorum ay çekirdeği folik asit yönünden zenginmis onu yedim birkaç gün ve folik asit vitamini alıyorum aşılama öncesi extra birsey yapmadım ama sonrasını yaşadıkça anlatırım inşallah tutarda