• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar 4 gündür iğne vuruluyorum etkileri:
iğneyi her akşam vuruluyorum ve vurulduktan sonra acayip bir şişkinlik, kilo artışı yüzümden bile belli ve gaz hali sürekli
Adetin 2. günü başladım 3. günü adetim bitmişti yani adeti kesme etkisi yada erken bitirme hangisi derseniz
Bugün doktora gittim kontrole bu etkileri söyledim normal ve beklenen etkiler olduğunu söyledi
Bugün kandil hepimiz adına dua edeceğim sizlerde duanızdan beni eksik etmezseniz sevinirim

Merhabalar umarım hepimiz iyi haberlerimizi veririz bende cumartesi gonal iğne vurmaya başladım cuma günü kontrolüm var sanırım o gün herşey yolundaysa çatlatma iğnesi ni olucam ve arkasından aşılama olacak
Kaçlık vuruluyorsun benimki 75ml bu arada ben iğnenin 4. günü gittim doktor yarında gel dedi sana tam 1 hafta süre vermiş kontrol için bence beklemeden git sen 4-5. günü yani istenilen büyüklükten fazla olduğunda da az olduğundada aşılama yapılmıyor biliyorsun devlet mi özel mi?

Kaçlık vuruluyorsun benimki 75ml bu arada ben iğnenin 4. günü gittim doktor yarında gel dedi sana tam 1 hafta süre vermiş kontrol için bence beklemeden git sen 4-5. günü yani istenilen büyüklükten fazla olduğunda da az olduğundada aşılama yapılmıyor biliyorsun devlet mi özel mi?
75 vuruluyorum bende devlet hastanesi tüpü devletten yapabilmem için 2 aşılamadan sonuç alınmamış olması gerekiyor

siz de bir sorun var mı bizim ki sebepsiz infertilite dendi amh testine kadar yaptırdım herşey normal çıktı

Bizde bu ay aşılama yaptirmak idtiyoruz aylardir doktor arasiriyorum henuz ni karar veremedim.sizlere bi kac sorum var kizlar asilamayi ozeldemi yaptiriyorsunuz devlettemi? Ozel saglik sigortasi ise yariyormu yada sgk? Ucreti ne kadar tuttu birde ne zaman gitmeliyim dr a adetim baslayincami daha oncemi? Hepinizi öpüyorum cvplarinizi bekliyorum hayırlı kandiller diliyorum :)

Bizde bu ay aşılama yaptirmak idtiyoruz aylardir doktor arasiriyorum henuz ni karar veremedim.sizlere bi kac sorum var kizlar asilamayi ozeldemi yaptiriyorsunuz devlettemi? Ozel saglik sigortasi ise yariyormu yada sgk? Ucreti ne kadar tuttu birde ne zaman gitmeliyim dr a adetim baslayincami daha oncemi? Hepinizi öpüyorum cvplarinizi bekliyorum hayırlı kandiller diliyorum :)
Kaç yıllık evlisiniz? Hsg sperm testi yapıldı ,mi

Hoş geldin o hiçbellei olmaz 80 milyonken bak tutmamış belki 50 de tutar rahat olmanız önemli eşin uykuluysa rahatmış zaten sende stres yapma kendinden emin ol Allah görüyor biliyor nasıl istediğimizi. Eminim kimsenin duası karşılıksız kalmaz
evet haklisin ama tutmadi bu da 3 gun erken adet oldum hatta Hayirlisi diyerekten bu ay 3.asilamaya basliycam o da tutmazsa birakicam artik ugrasmayi

Kaç yıllık evlisiniz? Hsg sperm testi yapıldı ,mi
19 aylik evliyiz ocak ayinda hgs sperm testi yapildi benimkiler normal esiminin sayi normal hareket % 5cikti proxeed verdi dr.esim 2ay kullandi devam etmedi zaten 6ay ilaci kullanin deneyin olmazsa asilama yaptirin demisti.

19 aylik evliyiz ocak ayinda hgs sperm testi yapildi benimkiler normal esiminin sayi normal hareket % 5cikti proxeed verdi dr.esim 2ay kullandi devam etmedi zaten 6ay ilaci kullanin deneyin olmazsa asilama yaptirin demisti.
en az 3 yıllık evli olmanız gerekiyor

hem 3 çocuk deniyor hemde hiçbişey ödenmiyor.ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum çocuğum olduğu için paralıymış.anlamadım gitti.

merhaba kızlar...
mayıs ayı aşılama oldum faka negatif sonuç aldım. mayıs topiğine veda ettim :) koşa koşa hazirana geldim. benimde bugün adetimin 3. günüydü ve doktora gittim. niyetim tüp denemekti ama doktor durum çok iyi zaten sebpsiz o yüzden 3. deneyelim dedi bende kabul ettim ve 3. aşılama için bugün iğnelere başladım. hepimiz için hayırlısı.

merhaba kızlar...
mayıs ayı aşılama oldum faka negatif sonuç aldım. mayıs topiğine veda ettim :) koşa koşa hazirana geldim. benimde bugün adetimin 3. günüydü ve doktora gittim. niyetim tüp denemekti ama doktor durum çok iyi zaten sebpsiz o yüzden 3. deneyelim dedi bende kabul ettim ve 3. aşılama için bugün iğnelere başladım. hepimiz için hayırlısı.
hayırlısı olsun bende bugün 4.igneyi yapıcam benimki de sebepsiz

Öncelikle ben devlette yaptırıyorum çünkü özlerler bana para tuzağı gibi geliyor ve Bulunduğum ilde Pekte iyi olduklarınıdül
evet haklisin ama tutmadi bu da 3 gun erken adet oldum hatta Hayirlisi diyerekten bu ay 3.asilamaya basliycam o da tutmazsa birakicam artik ugrasmayi
Hayirlisi bunlar zaten sebep aşılama tüp bebek yaratan allah ol dedikten sonra diğerleri sebep oluyor

merhaba kızlar...
Hayırlı olsun canım iğnelerin sen de hoş geldin

Arkadaşlar şimdi soruları cevaplayayim öncelikle devlet desteği alabilmek için devlette muayene olman ve gerekli şartları yerine getiren lazım bunlar arkadasin belirttigi gibi evlilik süresi kaç yıldır çocuk istendiği bu sebeple hangi tedaviler olunduğu vs kurulda görüşülür ona göre rapor çıkıyor

Gelelim bugüne bildiginiz gibi bugün doktora gittim muayene oldum iğneyle devam bugunde 75 vuruluyorum yarın 37.5 vurulacağım ve perşembe günü yine doktora gideceğim eşime perhiz verdi cuma veya cmt aşılama olacak perşembe çatlama iğnesi verirse. Beklenen gün geldi sonunda bu arada ne mi yaptım ceviz badem yiyorum ay çekirdeği folik asit yönünden zenginmis onu yedim birkaç gün ve folik asit vitamini alıyorum aşılama öncesi extra birsey yapmadım ama sonrasını yaşadıkça anlatırım inşallah tutarda

Back
X