• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun bende bugün 4.igneyi yapıcam benimki de sebepsiz

Hayırlı olsun canım iğnelerin sen de hoş geldin

günaydın kızlar. hepinize tşk ederim inşallah güzel haberlerle dolu bir topik olur
bende menogon iğnemin ilkini yaptırdım dün ama küçük bir talihsizlik yaşadık. normalde 75 ml yapılması gerekiyordu buda 1 toz 1 su karışımı demek kullananlar blir ama ben hazırlanırken tutmuş 2 toz 2 su yani 150 ml hazırlmaışlar ben vurduktan sonra kutuyu isteyince bitti attık dediklerinde ama 1 doz daha vardı deyince farkettim. bide acildeki kız bana demezmi 75 ml öölçüsü budur diye. eşim yanlarındaydı o görmiş ama bilmediği için bir şey dememiş :) bugun doktora sordum doz boşa gitmiş sana bir yan etkisi olmaz korkma dedi sadece doz yetmez yenii kutu alırsın dedi. neyse artık bir daha dikkat ederim. aşılamam 3. kılzar ilki tuttu ama sonlandırıldı. 2. tutmadı şimdi buna başladık. o yüzden tutarsa ve tutmazsa tüm yaşadıklarımı paylaşabilirim. ama belirtmekte fayda var her vucüt aynı tepkiyi vermiyor.

Arkadaşlar şimdi soruları cevaplayayim öncelikle devlet desteği alabilmek için devlette muayene olman ve gerekli şartları yerine getiren lazım bunlar arkadasin belirttigi gibi evlilik süresi kaç yıldır çocuk istendiği bu sebeple hangi tedaviler olunduğu vs kurulda görüşülür ona göre rapor çıkıyor

Gelelim bugüne bildiginiz gibi bugün doktora gittim muayene oldum iğneyle devam bugunde 75 vuruluyorum yarın 37.5 vurulacağım ve perşembe günü yine doktora gideceğim eşime perhiz verdi cuma veya cmt aşılama olacak perşembe çatlama iğnesi verirse. Beklenen gün geldi sonunda bu arada ne mi yaptım ceviz badem yiyorum ay çekirdeği folik asit yönünden zenginmis onu yedim birkaç gün ve folik asit vitamini alıyorum aşılama öncesi extra birsey yapmadım ama sonrasını yaşadıkça anlatırım inşallah tutarda
inşallah güzel haberler bekliyoruz

arkadaslar merhaba Bizde sebepsiz infertilite ve 2 asilama denedik 2 si de negatif.3. yu bu ay deniyecektim ki hastahanede doktor yokmus bu ay konferansa gidiyoruz takip edemeyiz bi dahaki ay gel dediler Bi dahaki ay da ramazan oruc tutuyoruz boylece 2 ay ertelemis olcam Benim ilk asilamam klomen+ catlatma ignesiyle olmustu ve 1yumurta Ikincisinde hic ilac kullanmadik sadece catlatma ignesiyle oldu 3.yu ignelerle deniycem cunku sans onda en yuksek oluyomus Bakalim nasip

merhabalar
bende bugün gonal f iğnelerimi aldım yarın başlayacağım inş. pazarteside kontrole gideceğim.
hayırlısı olsun artık hepimiz için.

kızlar ben bugün aşılama oldum pendik marmara eğitim araştırma hastanesinde ve sağ yumurtalığımda 2 yumurtam vardı. doktor çok güzel geçti çok rahat çok güzel gitti dedi. özellikle nasıl geçti dedim çok süperdi dedi. yani bu ne anlama geliyor olasılık dahamı iyi oluyor yada neden böyle bişey söyledi pek çözemedim .doktorlar kolay kolay böyle şeyler demez çünkü. bu arada ben 3 kez hamile kaldım kendi kendime 1 düşük 2 dış gebelik geçirdim ve doktor çok umutlu benden.

çok güzel şeyler aslında. ne demek istediğine takılmadan hareket etmeye çalış bence.
ben hiç kalamadım. sen normal yolla kalabildiğine göre bu şekilde ihtimal daha yüksektir diye düşünüyorum.

kızlar ben bugün aşılama oldum pendik marmara eğitim araştırma hastanesinde ve sağ yumurtalığımda 2 yumurtam vardı. doktor çok güzel geçti çok rahat çok güzel gitti dedi. özellikle nasıl geçti dedim çok süperdi dedi. yani bu ne anlama geliyor olasılık dahamı iyi oluyor yada neden böyle bişey söyledi pek çözemedim .doktorlar kolay kolay böyle şeyler demez çünkü. bu arada ben 3 kez hamile kaldım kendi kendime 1 düşük 2 dış gebelik geçirdim ve doktor çok umutlu benden.
Ne güzel desteklemiş doktorun seni il müjdeli haberi senden alacağız ozaman bende bugün 37,5 lik son iğnemi vuruldum ve yarın kontrole gidiyorum büyük olasılıkla çatlatma iğnesi verecek ve cuma yada cumartesi aşılama olacak

Merhaba bayanlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi aldım ve aşılamaya başlıyoruz lütfen dua edin benim içinde 2 hafta sonra hamilelik testi inşallah bu mutlu haberi buradan paylaşmak nasip olur eczacımız diyor ki bana da haber verirseniz sevinirim herkes beklemede yani :))))

Merhaba bayanlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi aldım ve aşılamaya başlıyoruz lütfen dua edin benim içinde 2 hafta sonra hamilelik testi inşallah bu mutlu haberi buradan paylaşmak nasip olur eczacımız diyor ki bana da haber verirseniz sevinirim herkes beklemede yani :))))
Hayırlısı olsun inşallah

Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş.
bende bugün ilk iğneyi vurulacağım.

inşalllaaaahhh güzel haberler verirsin hepimize. Allah gönlüne göre versin. kolay değil çünkü bu süreç. benimde yarın sabah kontrolüm var. bakalım yumişler ne durumda.

Ne güzel desteklemiş doktorun seni il müjdeli haberi senden alacağız ozaman bende bugün 37,5 lik son iğnemi vuruldum ve yarın kontrole gidiyorum büyük olasılıkla çatlatma iğnesi verecek ve cuma yada cumartesi aşılama olacak
evet kızlar ilk müjdeyi ben vericem sanırım şuan haziranın ilk aşılamasını yaptıran benim sanırım topikte :) bu arada sağ tarafımda ağrı var ama çok değil progesteran ile destekliyoruz. dinleniyorum ama günlük aktivitielerimide yerine getiriyorum.çok yatmak iyi değil dedi tüp bebek hemşiresi. aşılaması tutan arkadaşım sağ tarafımda olan ağrıyı olumlu karşıladı sizde bilin diye paylaşayım dedim.

Süper bir haber bu benim cmt yapılacak cmt pzr dinlenebilirim onun haricinde çalışıyorum deli stresli ve yoğun bir işim var kendimi 2 hafta dizginlemeliyim sonrası kısmet artık neyseki haftaiçine denk gelmedi

Bende sabah kontrole gittim 11 mm lik bir tane var igneyi 100 e çıkardı salı sabahi tekrar kontrol

Bende sabah kontrole gittim 11 mm lik bir tane var igneyi 100 e çıkardı salı sabahi tekrar kontrol
Bende deli kilo aldım iğnelerden heryerim şiş 2,5 kilo aldım 1 haftada ama olsun sonunda bebeğimiz olsunda bu çektiğimiz boşa olmasın :))

evet kızlar ilk müjdeyi ben vericem sanırım şuan haziranın ilk aşılamasını yaptıran benim sanırım topikte :) bu arada sağ tarafımda ağrı var ama çok değil progesteran ile destekliyoruz. dinleniyorum ama günlük aktivitielerimide yerine getiriyorum.çok yatmak iyi değil dedi tüp bebek hemşiresi. aşılaması tutan arkadaşım sağ tarafımda olan ağrıyı olumlu karşıladı sizde bilin diye paylaşayım dedim.
çok güzel hadi hayırlısı olsun inş.

Kızlar dualarınızı esirgemeyin lütfennnnnn yarın aşılamam var düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum

Back
X