- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
bu kadar stres yapma. rahat olmaya çalış. bak ol demiyorum olmaya çalış diyorum :)) kolay değil. ama bol bol dua et. bende fırsat buldukça edeceğim. güzel hayaller kur, evrenden pozitif enerji çağır. mutluluk hormonun artsın ki vücüdünda mutlu olsun seninle beraber. Bizim için bir gün herşey güzel olacak.Kızlar dualarınızı esirgemeyin lütfennnnnn yarın aşılamam var düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum
çokkk sağollllllbu kadar stres yapma. rahat olmaya çalış. bak ol demiyorum olmaya çalış diyorum :)) kolay değil. ama bol bol dua et. bende fırsat buldukça edeceğim. güzel hayaller kur, evrenden pozitif enerji çağır. mutluluk hormonun artsın ki vücüdünda mutlu olsun seninle beraber. Bizim için bir gün herşey güzel olacak.
Canım bence aşılamanı yaptır ben kendi mezuniyetime bile katılamamıştım kardeşine en büyük hediye teyzelik duygusunu yaşatman olur ben bu sene teyze oldum ve dedim ki teyzelik bu ise annelik nasıl birşeydir canımın canı o benim .Bu arada sizinle yapacağım tercihi paylaşmak istiyorum. beni anlayabilecek birilerinin fikrine ihtyacım var. arkadaşlar 10 haziranda kızkardeşimin amasya da mezuniyeti var sabah 11de. bizim babamız erkenden vefat etti. annemde bildiğimiz, tatlı, klasik ev hanımı. ama şartları mezuniyete gitmeye uygun değil. eşim ben ve annem gidip gelecektik 10 haziranda mezuniyete. bu ay aşılama konusunda kararsızdım . aşılamam olduğu için tüp bebek istiyordum ama eşimle doktor beni nasıl oldu anlamadan aşılamaya ikna ettiler. ikinci aşılamanın sonucunu hazmedemeden 3. hoop başladık. doktora dedimki mezuniyet gününe gelmesin yaptırmam emekler boşa gider. ayarlarız ederiz derken, aksilik olacak ya bana ilk gün menogonu 75 ml vuracakken 150 ml vur bende mide bulantısı falan herneyse. sonra tabi bu durum yumurtalarımın büyüme sürecini değiştir ve sen dank diye aşılama günü denk gel 10 hazirana. doktor bile vah vah tüh tüh. ama bugün kontrolde baktık geçen aşılamada diyor 1 yumurta vardı bunda 2 yumurta var yazık etme falan. bende ısrarla kalsın kardeşim orda bizi göremez boynu bükük kalmasın derdindeyim. doktorda ihtimal yüksek yazık olacak dedi. ayyy ben bilemedim. eşimde sen bilirsin ne diyeceğimi bilemedim diyor. Allah'ın işi işte, aşılamadan mı vazgeçmeliyim, ama kardeşim herkes orda bizden kimse yok. off
bncede aşılamanı yaptır, anneni gönder. bu herşeyden çok önemli...Canım bence aşılamanı yaptır ben kendi mezuniyetime bile katılamamıştım kardeşine en büyük hediye teyzelik duygusunu yaşatman olur ben bu sene teyze oldum ve dedim ki teyzelik bu ise annelik nasıl birşeydir canımın canı o benim .
Eminim kardeşinde anlayışla karşılayacaktır. Anneni gönderebilirsin dayın yada amcanla illa birileri olsun istiyorsa kardeşin ama bence aşılaman daha önemli yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?