Kızlar gunaydın ,dün yazamadım Dr la cok geç konuştuk ,15.gun beta hcg 44.05 çıktı .yani hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmÇarşamba tekrar test dedı degerın arttıgını gorecegız dedı . Uykum uyuyamiyorum. Allahım ısteyen herkese versın.olanların sağlıkla devamını sağlasın ,yılmayın kızlar , inanarak olumlu guzel düşünerek ,dua ederek kavuşacağız bebışlerımıze.ve burası cok ıyı geldı bana ,yazmaya görüşmeye destege bırbırımıze devam . Gorusmek üzere sımdı ıse gıdıyorum[/QUOTE
günaydın, ya okurken gözlerim doluyor çok güzel Allahım inş bizde görcez bugünleri.
hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
2 gecedir uyuyamıyorum nasıl basıyor hemde anlatamam juns sen kaçıncı gününde yaptın testiniAteş basması yaşayan var mı aranızda
ahhhh keşke ben bu yola çıktığımdan beri ağlama krizlerine giriyorum.Duygusal değişimler hamilelik belirtisi olabilir :))
ben hiç yaşamadım, çok üşürüm genelde ondan mı acaba? belki de farketmedim. kendimi dinlememeye çalışıyorum. sadece aşılama gününün akşamından beri göğüslerim çok hassas ve şiştiler(hoşuma da gitti, çünkü küçükler :) )ilk hafta çok oldu bu hafta okadar yok sabahları birtek
günaydın,Kızlar bu sabah haberimi aldım maalesef negatif çıktı yapacak bir şey yok..bakalım zaman bize ne gösterecek. demek ki daha nasip değilmiş ne diyelim
Bugün benim 5. Günüm aşılama yaptırdığım günü saymıyorum sabah akşam farketmiyor sürekli ateş basması yaşıyorumilk hafta çok oldu bu hafta okadar yok sabahları birtek
Kaçıncı günü yaptırdın canım eğer adet gününe daha varsa geç döllenme olabilirKızlar bu sabah haberimi aldım maalesef negatif çıktı yapacak bir şey yok..bakalım zaman bize ne gösterecek. demek ki daha nasip değilmiş ne diyelim
Bende de çok var bide kasık ağrım var bel ağrımda varda oda dün kaynanamın odasını boyadım yoruldum heralde2 gecedir uyuyamıyorum nasıl basıyor hemde anlatamam juns sen kaçıncı gününde yaptın testini
Canım inşallah bebişlerimize kavuşacağızben hiç yaşamadım, çok üşürüm genelde ondan mı acaba? belki de farketmedim. kendimi dinlememeye çalışıyorum. sadece aşılama gününün akşamından beri göğüslerim çok hassas ve şiştiler(hoşuma da gitti, çünkü küçükler :) )
bide belimde ağrı var biraz sanki adet öncesi gibi... inş değildir.
bende bu kızdan haber çıkmadı diyordum bozma moralini daha yeni başladıkbu arada sabah yaptığım idrar testide kocaman negatiftii
sabah evdeki idrar testinden yaptım yarında kan vermeyi düşünüyorum ramazan öncesi bitsin bu stres istiyorum yeni başlayacak halmi kalmış kuzum olmuşum 37 dr umun tavrına bakarsan sanki dünyanın en yaşlı hamile kalmaya çalışan kadını benmişim gibi davranıyor:))bende bu kızdan haber çıkmadı diyordum bozma moralini daha yeni başladık
kaynananın odasının boyası da eksik kalsaydı:)Bende de çok var bide kasık ağrım var bel ağrımda varda oda dün kaynanamın odasını boyadım yoruldum heralde
canım benim eşim itfaiyeci o yüzde nöbetçiydi :) hem bak sende hamilesin gör bak başından bile aynı şeyleri sende hissettin erken daha yapma en erken aşılama hariç 12. günde yap 12 falan çıkarPeri tam ben diyecektim sen yazmışsın :)) Off varya sen hamile oldun ya acayip umut oldun bana :)) bu arada eşim nöbette demişti doktor asker polis? benim ki asker ondan sordum.
benimde idrar negatif çıkmıştı ama kanda çıktmıştı benim bugün aşılamanın 13. günü ben 2 gün önce öğrendim bile hamile olduğumu :) kanda tabikihayırlı sağlıklı olsun arkadaşlar güzel haberlerinize çok seviniyorum.Bende çatlamak üzereyim 3 haziran çatlatma iğnesi 5 haziran aşılama oldu akıntılarım iyice azaldı regl olacakmışım gibi karın ağrısı bide sair zamandada yaşadığım belirtilerden başka gögüslerim çok çok hassas hiçbir belirtim yok açıkcası çok umudumda yok ama merak ediyorum yarın sanırım bende yaptıracam test 13.gün oluyor aşılamayla beraber çıkar herhalde dimi kızlar
aşılama hariç 11. günde öğrendim ben çatladım dayanamadım valla :)perituran sağlıkla kucaklamak nasib etsin inşallah arkadaşım sen kaçıncı gün yaptın testini
hadi yaaa desene bugün gitsem olurdu kısmet artık yarın gidicem umut bir yanım o kadar heyecanlı diğer tarafım bak kızım sonrası daha büyük yıkım umutlanma diyor karmakarışığımbenimde idrar negatif çıkmıştı ama kanda çıktmıştı benim bugün aşılamanın 13. günü ben 2 gün önce öğrendim bile hamile olduğumu :) kanda tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?