- 23 Ağustos 2013
- 334
- 278
- 103
Hayırlısı diyelim (Kızlar bu sabah haberimi aldım maalesef negatif çıktı yapacak bir şey yok..bakalım zaman bize ne gösterecek. demek ki daha nasip değilmiş ne diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı diyelim (Kızlar bu sabah haberimi aldım maalesef negatif çıktı yapacak bir şey yok..bakalım zaman bize ne gösterecek. demek ki daha nasip değilmiş ne diyelim
Seni okadar iyi anlıyorum ki şu cumayı bir atlatsam :))hadi yaaa desene bugün gitsem olurdu kısmet artık yarın gidicem umut bir yanım o kadar heyecanlı diğer tarafım bak kızım sonrası daha büyük yıkım umutlanma diyor karmakarışığım
canım seninde 6 haziran değilmiydi aşılama bak peri beklememiş o kadar bugün 13. günüm diyor 11. gününde öğrenmiş yarın sende gitsene dr a ne kaybederizkiSeni okadar iyi anlıyorum ki şu cumayı bir atlatsam :))
bu ay rahim filmi çekileceği için tedaviye bir ay ara verilecek.umarım yumurtalarım ilaçsız büyür.belki mucize olur tedavisiz hamile kalabilirim.sizinki nasıl oldu.o ay ilaç kullanmadan büyüdümü yumurtalar.aaa tamam şimdi gördüm sonucu bak sana ne dicem rahim filminden sonra hamile kalma olasılığın çok yüksek haberin olsun canım çünkü verilen ilaç orayı tamamen açarken sonraki sperminde ordan geçmesini kolay kılıyor kayganlaştırıyormuş ben 3. hamileliğimde öyle olmuştu doktor demişti zaten sen bu ay hamilesin diye. ve istanbulda mihrimah sultan tıp merkezinde kapalı bayanlar yapıyor ve fiyatı en uygun 250 tl olması lazım sgk lıya
Cok sagol canm sen kac gun kullandınmı gonal fyıyumurtalarının hangi tarafta olduğunu öğren o taraftan ağrın olabilir bu normal bende gonalf ile hamile kaldım relax ol ve günde 2 lt su iç ve günde 10 dk hızlı yürü o gonalf kanda iyi yayılsın diye .
ahhh inşallaaahhhh aminnCanım inşallah bebişlerimize kavuşacağız
doktorunu değiştir, bi sürü iyi dr var. en başta sana moral vermesi lazım zatensabah evdeki idrar testinden yaptım yarında kan vermeyi düşünüyorum ramazan öncesi bitsin bu stres istiyorum yeni başlayacak halmi kalmış kuzum olmuşum 37 dr umun tavrına bakarsan sanki dünyanın en yaşlı hamile kalmaya çalışan kadını benmişim gibi davranıyor:))
hayırlı gelin :)kaynananın odasının boyası da eksik kalsaydı:)
en çok kızıyorum kötü örnekler bunlarr:)))hayırlı gelin :)
kesinlikle, beklentiyi yükseltiyorlar. Allahtan onlar okumuyor bu sayfaları :)en çok kızıyorum kötü örnekler bunlarr:)))
haklısın bende hayırlı bir haber alsam ilk işim olacak ama konusunda çok uzman sadece fazla net ve az konuşuyordoktorunu değiştir, bi sürü iyi dr var. en başta sana moral vermesi lazım zaten
çok ümitlendirmemek adına olabilir belki ama bi anlık bile olsa iyi olan her şeye ihtiyacımız var...haklısın bende hayırlı bir haber alsam ilk işim olacak ama konusunda çok uzman sadece fazla net ve az konuşuyor
kesinlikle haklısın çokk ağladım onun bu tavrından ötürüçok ümitlendirmemek adına olabilir belki ama bi anlık bile olsa iyi olan her şeye ihtiyacımız var...
vvuuuuvvvv, hadi hayırlı olsun çok sevindim. inşallah sağlıklı gebeliğin olur ve kucağına alırsın.Kızlar gunaydın ,dün yazamadım Dr la cok geç konuştuk ,15.gun beta hcg 44.05 çıktı .yani hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmÇarşamba tekrar test dedı degerın arttıgını gorecegız dedı . Uykum uyuyamiyorum. Allahım ısteyen herkese versın.olanların sağlıkla devamını sağlasın ,yılmayın kızlar , inanarak olumlu guzel düşünerek ,dua ederek kavuşacağız bebışlerımıze.ve burası cok ıyı geldı bana ,yazmaya görüşmeye destege bırbırımıze devam . Gorusmek üzere sımdı ıse gıdıyorum
bu gözyaşlarımız mutluluktan aksın artık.kesinlikle haklısın çokk ağladım onun bu tavrından ötürü
canım herşey güzel olacak ama belli ki zamanı var. Yeterki sağlıklı olsun.Kızlar bu sabah haberimi aldım maalesef negatif çıktı yapacak bir şey yok..bakalım zaman bize ne gösterecek. demek ki daha nasip değilmiş ne diyelim
merhaba,Herkese mrb bende 10 hzrnda yaptirdim asilama ve gün sayiyorum sizin gibi. Kasiklarimda batma var ve bu ikinci asilamam ilkinde betahcg 18 idi kimyasal gebelik gecirmistim inss sizlerde bende bu sefer hamile kaliriz
cümlemizin inşallah bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz Rabbim mübarek günlerinde hepimize mutluluktan ağlamayı nasib etsinbu gözyaşlarımız mutluluktan aksın artık.
Artık herkes geç oluyor bakma sen ona erken olmak avantaj ama geç olmasınında avantajları var yeterki hayırlısıyla olsun idrar hiç silik bile çizgi yok mu?sabah evdeki idrar testinden yaptım yarında kan vermeyi düşünüyorum ramazan öncesi bitsin bu stres istiyorum yeni başlayacak halmi kalmış kuzum olmuşum 37 dr umun tavrına bakarsan sanki dünyanın en yaşlı hamile kalmaya çalışan kadını benmişim gibi davranıyor:))