Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi yaaa desene bugün gitsem olurdu kısmet artık yarın gidicem umut bir yanım o kadar heyecanlı diğer tarafım bak kızım sonrası daha büyük yıkım umutlanma diyor karmakarışığım
Seni okadar iyi anlıyorum ki şu cumayı bir atlatsam :))

bu ay rahim filmi çekileceği için tedaviye bir ay ara verilecek.umarım yumurtalarım ilaçsız büyür.belki mucize olur tedavisiz hamile kalabilirim.sizinki nasıl oldu.o ay ilaç kullanmadan büyüdümü yumurtalar.

Cok sagol canm sen kac gun kullandınmı gonal fyı

doktorunu değiştir, bi sürü iyi dr var. en başta sana moral vermesi lazım zaten

haklısın bende hayırlı bir haber alsam ilk işim olacak ama konusunda çok uzman sadece fazla net ve az konuşuyor
çok ümitlendirmemek adına olabilir belki ama bi anlık bile olsa iyi olan her şeye ihtiyacımız var...

vvuuuuvvvv, hadi hayırlı olsun çok sevindim. inşallah sağlıklı gebeliğin olur ve kucağına alırsın.

Herkese mrb bende 10 hzrnda yaptirdim asilama ve gün sayiyorum sizin gibi. Kasiklarimda batma var ve bu ikinci asilamam ilkinde betahcg 18 idi kimyasal gebelik gecirmistim inss sizlerde bende bu sefer hamile kaliriz

Herkese mrb bende 10 hzrnda yaptirdim asilama ve gün sayiyorum sizin gibi. Kasiklarimda batma var ve bu ikinci asilamam ilkinde betahcg 18 idi kimyasal gebelik gecirmistim inss sizlerde bende bu sefer hamile kaliriz
merhaba,
inş hep beraber güzel haberler alırız. benmde 12 haziranda oldu gün sayıyorum.

Artık herkes geç oluyor bakma sen ona erken olmak avantaj ama geç olmasınında avantajları var yeterki hayırlısıyla olsun idrar hiç silik bile çizgi yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…