• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim hayirli ugurlu saglikli sihhatli kucagina almak nasipolsun cok sevindim senin adina bizede dua et ins bizde senin gibi hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz inşallah.
rabbim bana sağlıklı 1 evlat verecekse size 5 versin gerçi ben 5 tane istiyorum ama olsun varsın yüreğimdeki ateş sönsün :)

Canim hayirlisi olsun ne kadar canini skma desekte bos ama umudunu yitirme dualarim seninle hepimizle insallah birgun bizde istediğimize kavusucaz...

Benimde çekincelerim vardı hatta işim deli stresli bazen bağrış çağrış koşturmacalı geçiyor rapor almak istedim bana gerek yok ağır kaldırma ağır iş yapma günlü hayatına devam edebilirsin dedi. Ama sen yinede dikkatli ol. Servis konusuna gelince bizim yollar çok bozuk zıplaya zıplaya gidiyoruz resmen. Bende sıkıntı yapmıştım ama sonra dedim Allah'ım sana emanet . Aşılama akşamı ve bir sonraki gün yani cmt aşılama yapmıştım cmt akşam ve pzt ilişkiş dedi doktor ama yumurta 24saat yaşıyor diyerekten ben cmt pzr yaptım okadar

Canim sagol ya rahatlattin beni.sorma ya bizim serviste hoplaya hoplaya gidiyoz iş desen ayni sitres bagris cagris.iliskiye gelince ben pazar asilama oldum ama daha girmedim ne bilim sanki bisey olcak diye tereddut ettim kasiklarimdada agri var

Hayırlısı olsun rabbım kucağına almayı nasip etsın cnm tedaviden bıraz bahsedermısın bıraz bende 2 gun oldu gonal f nın igne sını kullanmaya basladım 6 gun kullancam bu cumartesi kontrole gıtcem kısmetse
yumurtalarının hangi tarafta olduğunu öğren o taraftan ağrın olabilir bu normal bende gonalf ile hamile kaldım relax ol ve günde 2 lt su iç ve günde 10 dk hızlı yürü o gonalf kanda iyi yayılsın diye .

Kızlar her yerim şiş ya anlamadım kilo aldımzaten iğne vurulduğumdan beri 2,5 kilo aldım ama ellerim karnım ayaklarım göğsüm her yerim şiş sanki özellikle karnım bırak pantolonun düğmesini açayı fermuarı bile açtım otururken, ellerim alyansı takamadım bugün göğsüm sanki patlayacak şişlikten bir cuma gelse hayırlısıla zaten olmazsa hemen diyet spor acilen zayıflamam lazım ama ben tabiki hamile olup kilo almaya razıyım :)))
sen niye cumayı bekliyorsun yavrum yapsana kanda tahlilini illaki çatlatacaksın :)

ARKADAŞLAR BENİM SONUÇ MAALESEF NEGATİF....ÇOK ÜZGÜNÜM.BU AY RAHİM FİLMİ ÇEKİLİP DİĞER AY TEDAVİYE DEVAM EDİCEZ....
aaa tamam şimdi gördüm sonucu bak sana ne dicem rahim filminden sonra hamile kalma olasılığın çok yüksek haberin olsun canım çünkü verilen ilaç orayı tamamen açarken sonraki sperminde ordan geçmesini kolay kılıyor kayganlaştırıyormuş ben 3. hamileliğimde öyle olmuştu doktor demişti zaten sen bu ay hamilesin diye. ve istanbulda mihrimah sultan tıp merkezinde kapalı bayanlar yapıyor ve fiyatı en uygun 250 tl olması lazım sgk lıya

bugün 6, gün bitmek üzere kendimi çok rahatsız hissediyorum gögüslerimin yanları acıyor sütyen sağlı sollu sıkmaya bsşladı yürüdükçe dolgunluk var.kasığımda gerginlik var, bugün işte de sürekli uykum geldi, akşamda yedimde yedim. bir tuhaflık var ilk sşılamada aynı böyle olmuştu hamileydim. geçen aykinde ise bedenen çok iyiydim. bir tane brlirtim yoktu tabi sonunda adet oldum. benim belirtilerim rahatsızlık vermeye başladı kızlar. inşallah sonu güzel olur.

kızlar aşılama sürecinde nelere dikkat ettiniz o_O
nelerden uzak durdunuz mesela kahve falan içmesek daha iyi sanırım değilmi ?

bugün 6, gün bitmek üzere kendimi çok rahatsız hissediyorum gögüslerimin yanları acıyor sütyen sağlı sollu sıkmaya bsşladı yürüdükçe dolgunluk var.kasığımda gerginlik var, bugün işte de sürekli uykum geldi, akşamda yedimde yedim. bir tuhaflık var ilk sşılamada aynı böyle olmuştu hamileydim. geçen aykinde ise bedenen çok iyiydim. bir tane brlirtim yoktu tabi sonunda adet oldum. benim belirtilerim rahatsızlık vermeye başladı kızlar. inşallah sonu güzel olur.
aynı benim gibi belirtiler var sendede hadi bakalım.

Kızlar gunaydın ,dün yazamadım Dr la cok geç konuştuk ,15.gun beta hcg 44.05 çıktı .yani hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmÇarşamba tekrar test dedı degerın arttıgını gorecegız dedı . Uykum uyuyamiyorum. Allahım ısteyen herkese versın.olanların sağlıkla devamını sağlasın ,yılmayın kızlar , inanarak olumlu guzel düşünerek ,dua ederek kavuşacağız bebışlerımıze.ve burası cok ıyı geldı bana ,yazmaya görüşmeye destege bırbırımıze devam . Gorusmek üzere sımdı ıse gıdıyorum

Kızlar gunaydın ,dün yazamadım Dr la cok geç konuştuk ,15.gun beta hcg 44.05 çıktı .yani hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmÇarşamba tekrar test dedı degerın arttıgını gorecegız dedı . Uykum uyuyamiyorum. Allahım ısteyen herkese versın.olanların sağlıkla devamını sağlasın ,yılmayın kızlar , inanarak olumlu guzel düşünerek ,dua ederek kavuşacağız bebışlerımıze.ve burası cok ıyı geldı bana ,yazmaya görüşmeye destege bırbırımıze devam . Gorusmek üzere sımdı ıse gıdıyorum
Ayyyyy canım benim sanki kendi hamilelik haberimi almış kadar sevindim Allah daim etsin annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun inşallah bizede dua et

Back