• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canlarım bakın ben hamile kaldım haberide verdim hopppp kaçtım yok elimden geldiğince size destek olucam :)
Sağol canım :)) Hala beklemedeyim aşılama günü hariç 10. gündeyim sadece göğüslerimde şişlik ve sızı var

Canim sagol ya rahatlattin beni.sorma ya bizim serviste hoplaya hoplaya gidiyoz iş desen ayni sitres bagris cagris.iliskiye gelince ben pazar asilama oldum ama daha girmedim ne bilim sanki bisey olcak diye tereddut ettim kasiklarimdada agri var
sen şimdiden ilişkiyi ya bir şey olursa :KK17:diye dert ediyorsan gebe halini düşünemiyorum :KK70:

Kızlar gunaydın ,dün yazamadım Dr la cok geç konuştuk ,15.gun beta hcg 44.05 çıktı .yani hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmÇarşamba tekrar test dedı degerın arttıgını gorecegız dedı . Uykum uyuyamiyorum. Allahım ısteyen herkese versın.olanların sağlıkla devamını sağlasın ,yılmayın kızlar , inanarak olumlu guzel düşünerek ,dua ederek kavuşacağız bebışlerımıze.ve burası cok ıyı geldı bana ,yazmaya görüşmeye destege bırbırımıze devam . Gorusmek üzere sımdı ıse gıdıyorum
Ne güzel canım benimmmmmm darısı başımıza kaldı 3 gün :))

Evet kızlar pazardan başladık mutlu haberlere;
pazar :perituran
pazartesi :jnns

ve bugünün şanslısı kim acaba her yeni bir gün yeni bir güzel haber olsun bize :)) Bu arada sıcacık kocaman bir günaaaayyyyyyddddddııııııııınnnnnnn hepinize

hayırlı sağlıklı olsun arkadaşlar güzel haberlerinize çok seviniyorum.Bende çatlamak üzereyim 3 haziran çatlatma iğnesi 5 haziran aşılama oldu akıntılarım iyice azaldı regl olacakmışım gibi karın ağrısı bide sair zamandada yaşadığım belirtilerden başka gögüslerim çok çok hassas hiçbir belirtim yok açıkcası çok umudumda yok ama merak ediyorum yarın sanırım bende yaptıracam test 13.gün oluyor aşılamayla beraber çıkar herhalde dimi kızlar

Aynen canım benim ailem bile bilmiyor sadece yakın arkadaşlarım bugün kardeşime söyleyecek oldum sonra o kapatmak zorunda kaldı telefonu çocuk ağlıyordu bende sustum :KK43: En iyisi ama söylememek aferin doğru olanı yapmışsın milletin ağzı torba değil ki büzesin. Hiç çekemem hele bu bekleyiş içerisinde iyi niyetli bile olsa sormaları bile batar insana, kendimi hamile gibi hissediyorum demeye bile çekiniyor insan ya değilsen kendi kendini kandırıyorsun.

Çok şükür Allah'ım her şey ama her şey için çok şükür, sen duy sesimizi şükür ettiğimizi bil, beklediğimizi, isyankar değil sabırlı olduğumuzu bil, sen gör bizi ya rabbim, sen kimsenin kucağını boş bırakma, hayırlısıyla ailemize bu sevinci yaşatmamızı ve yaşamamızı nasip et.

Sen ki yerleri gökleri bizleri yaratmışsın, sen ki Hz İsa'yı Meryem anamızdan yaratmışsın sen ki peygamberlerimizi meleklerimizi ailelerimizi bizi eşimizi yaratmışsın. Sen ol de yeter ya rabbim senin gücün kudretin her şeye yeter. Sen dualarımızı kabul eyle, amin
aminnnn, yani şu duayı okurken bile ağlıyorum. psikoloji denen birşey kalmadı.
dün gece otururken eşim demez mi rüyamda seni hamile gördüm diye. anında gözlerim doldu, artık kendimden çok onun için istiyorum. Allahım yardım et bizlere.

ay bak okuyunca sinir oldum olcak işmi milletin içinde kendi derdimiz kendimize yeter. bende de var öle bir iki tane, öle peşimdelerki sorma. bende tedavi görüyorum demedim ama ona rağmen şunu ye bunu iç bunu oku. doğurmiycam diyorum sizemi kaldı derdi çalışan kadınım bakmaya gelmezdiniz uykusuz kalınca diyorum ama, tedavi olduğumu bilseler hiç düşündmiyorum
ahhh işte anlayışlı olabilseler keşke biraz.

hayırlı sağlıklı olsun arkadaşlar güzel haberlerinize çok seviniyorum.Bende çatlamak üzereyim 3 haziran çatlatma iğnesi 5 haziran aşılama oldu akıntılarım iyice azaldı regl olacakmışım gibi karın ağrısı bide sair zamandada yaşadığım belirtilerden başka gögüslerim çok çok hassas hiçbir belirtim yok açıkcası çok umudumda yok ama merak ediyorum yarın sanırım bende yaptıracam test 13.gün oluyor aşılamayla beraber çıkar herhalde dimi kızlar
12. günde çıkıyorlar diyorlar genelde 3 olur 5 olur ama 0.1 olmaz en azından

aminnnn, yani şu duayı okurken bile ağlıyorum. psikoloji denen birşey kalmadı.
dün gece otururken eşim demez mi rüyamda seni hamile gördüm diye. anında gözlerim doldu, artık kendimden çok onun için istiyorum. Allahım yardım et bizlere.
Duygusal değişimler hamilelik belirtisi olabilir :))

Evet kızlar pazardan başladık mutlu haberlere;
pazar :perituran
pazartesi :jnns

ve bugünün şanslısı kim acaba her yeni bir gün yeni bir güzel haber olsun bize :)) Bu arada sıcacık kocaman bir günaaaayyyyyyddddddııııııııınnnnnnn hepinize
Günaydın canım inşallah en çok hamilelik haberi veren topik oluruz

inşallah canlarım inanın ben hamileyim ama hiç bişey belli değil hamile kıyafetlerine baktım denedim ama alamadım çünkü her an herşey olabilir bir kaç güne belli olacak herşey dış gebelik belası yüzünden ama artık vermicem evladımı 4. kez kaybetmicem ALLAHIN izniyle inancım tam.sizden ricam pes etmemeniz benim geçen ay aşılamam olacaktı ve benim çok yumurtam oluştuğu için aşılamamı yapmadılar o iğneleri kendime vurduğumla kaldım umutlarım hayallerim herşeyim yıkıldı ama yok dedim bu yolda öleceksem ölecem ama anne olmak için herşeyi araştırıcam size küçücük bir bilgi vereyim en azından kendinizi yumurtlamanızın kalitesini takip edin.adetin 1. gününden başlayıp sayın 21 yada 22. günü progesteran tahlili yaptırın 9 ve üstü o ay hamilelik olasılığınızın yükseldiğini bilin ve ona göre ümitlenin.doktorlara kalsa ben 1 kere bile hamile kalamazdım 83 kg falandım ama bununla birlikte 4 kez hamile kaldım.2. tüyo daha önce hamilelik yaşayan vs muhakkak prolaktin hormonunuza baktırın o hamile kamayı önlüyor bu tahlilleri hep ben istedim doktorlardan yoksa onlara kalsa kilodan polikistik over vardır sende dediler. ama yokkk benim adım peri yılarmıyım hiç 10 kg da verdim onlara inat ve olasılığımı arttırdım sadece .
çok güzel, inş değerin artar da olumsuz birşey olmas. ben hamile kalan arkadaşımla beraber ağladım. onun hamileliğini öğrenmek ilk bana nasip oldu sarılıp ağladık oldu die. saklamakta neymiş ki. sadece bazen buruk bi sevinç içinde oluyor insan. ama bu kötülükten değil.
inş daha güzel haberleri de verirsin bize. kendimle beraber herkesi sabırsızlıkla bekliyorum.

perituran sağlıkla kucaklamak nasib etsin inşallah arkadaşım sen kaçıncı gün yaptın testini

Back