Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canlarım bakın ben hamile kaldım haberide verdim hopppp kaçtım yok elimden geldiğince size destek olucam :)
Sağol canım :)) Hala beklemedeyim aşılama günü hariç 10. gündeyim sadece göğüslerimde şişlik ve sızı var

Canim sagol ya rahatlattin beni.sorma ya bizim serviste hoplaya hoplaya gidiyoz iş desen ayni sitres bagris cagris.iliskiye gelince ben pazar asilama oldum ama daha girmedim ne bilim sanki bisey olcak diye tereddut ettim kasiklarimdada agri var
sen şimdiden ilişkiyi ya bir şey olursa diye dert ediyorsan gebe halini düşünemiyorum

Ne güzel canım benimmmmmm darısı başımıza kaldı 3 gün :))

Evet kızlar pazardan başladık mutlu haberlere;
pazar erituran
pazartesi :jnns

ve bugünün şanslısı kim acaba her yeni bir gün yeni bir güzel haber olsun bize :)) Bu arada sıcacık kocaman bir günaaaayyyyyyddddddııııııııınnnnnnn hepinize

hayırlı sağlıklı olsun arkadaşlar güzel haberlerinize çok seviniyorum.Bende çatlamak üzereyim 3 haziran çatlatma iğnesi 5 haziran aşılama oldu akıntılarım iyice azaldı regl olacakmışım gibi karın ağrısı bide sair zamandada yaşadığım belirtilerden başka gögüslerim çok çok hassas hiçbir belirtim yok açıkcası çok umudumda yok ama merak ediyorum yarın sanırım bende yaptıracam test 13.gün oluyor aşılamayla beraber çıkar herhalde dimi kızlar

aminnnn, yani şu duayı okurken bile ağlıyorum. psikoloji denen birşey kalmadı.
dün gece otururken eşim demez mi rüyamda seni hamile gördüm diye. anında gözlerim doldu, artık kendimden çok onun için istiyorum. Allahım yardım et bizlere.

ahhh işte anlayışlı olabilseler keşke biraz.

12. günde çıkıyorlar diyorlar genelde 3 olur 5 olur ama 0.1 olmaz en azından

Duygusal değişimler hamilelik belirtisi olabilir :))

Günaydın canım inşallah en çok hamilelik haberi veren topik oluruz

çok güzel, inş değerin artar da olumsuz birşey olmas. ben hamile kalan arkadaşımla beraber ağladım. onun hamileliğini öğrenmek ilk bana nasip oldu sarılıp ağladık oldu die. saklamakta neymiş ki. sadece bazen buruk bi sevinç içinde oluyor insan. ama bu kötülükten değil.
inş daha güzel haberleri de verirsin bize. kendimle beraber herkesi sabırsızlıkla bekliyorum.

perituran sağlıkla kucaklamak nasib etsin inşallah arkadaşım sen kaçıncı gün yaptın testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…