• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni özledinizmi bakim :) bütün msjları okudum bu arada :) tek tek üşenmeden :) benimde çevremde hamile kalıpta benden saklayanlar oldu sanki karnını kesip çocuğu alıcaz hayret bişey onun çocuğu olsa ne olmasa ne benim derdim sevdiğim adamdan çocuk yapmak başka bişey değil :) bu arada ben bugün hastaneye gittim ve daha yeni geldim hamileyim aşılamam tuttu :) beta hcg dün 6.96 idi bugün 12.78 oldu yegeniniz yavaş yavaş geliyor ama yinede garanti bişey yok çarşamba günüde 2 ye katlarsa doktor dış gebelik olasılığının olmadığını söyleyecekmiş sonra 1 hafta sonra bebeğimi görmeye gidecekmişim dua istiyorum hepinizden :)
Hayırlı olsun, darısı bizlerin başına.

mrb arkadaslar uzun zamandr okuyodum ama bgun uye oldum .1 hazıranda aşılamam yapılmıstı cumartesı test yaptm silik cıktı bugun yne yaptm oda silik ama görülür bi şekilde çıktı.sonra gttim kan testi ve idrar testi verdim ama aradılar beta hcg bakılan makınede sıkıntı varmıs 2 tup kan verdim kan hala çıkmadı ama az önce idrar sonucu cıktı pozitif yazıyor ben hamilemiyim şoktayım algılayamıyorum......biri bana cewap wersin
canım hayırlı uğurlu olsun. inşallah sağlıklı birgebelik geçirir ve kucağına alırsın

mrb arkadaslar uzun zamandr okuyodum ama bgun uye oldum .1 hazıranda aşılamam yapılmıstı cumartesı test yaptm silik cıktı bugun yne yaptm oda silik ama görülür bi şekilde çıktı.sonra gttim kan testi ve idrar testi verdim ama aradılar beta hcg bakılan makınede sıkıntı varmıs 2 tup kan verdim kan hala çıkmadı ama az önce idrar sonucu cıktı pozitif yazıyor ben hamilemiyim şoktayım algılayamıyorum......biri bana cewap wersin

Kizzz hamilesin tabiii :) yüksek büyük kocaman ihtimallerle :) tebriklerrrrr

Slm kizlar
Haftasonundan beri sizleri takip ediyorum bende 3haziranda ilk asilamami oldum bugun test yaptirdim ama sonuc negatifti.UZuntuden basim agriyor artik cok uzuldum ama yapacak bisey yok bidahaki sefere hayirla insallah butun isteyen arksdaslara ve banada olsun :KK43::KK43:
üzülürsün üzülmemek eldemi ama yılmak yok bu bir sınav hayırlısı ile çıkacağız bu sınavdan,

Slm kizlar
Haftasonundan beri sizleri takip ediyorum bende 3haziranda ilk asilamami oldum bugun test yaptirdim ama sonuc negatifti.UZuntuden basim agriyor artik cok uzuldum ama yapacak bisey yok bidahaki sefere hayirla insallah butun isteyen arksdaslara ve banada olsun :KK43::KK43:

Canim yaa uzulmemek eldemi yipranmamak eldemi. Ama sessizce "hayirlisi" diyip beklemek...

Kizzz hamilesin tabiii :) yüksek büyük kocaman ihtimallerle :) tebriklerrrrr

ya hala inanamıyoruz ki inanamadık kan sonucunu görmeden aylardr bu sonucu ıstyoruz ama oda bende sewınemedık

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni özledinizmi bakim :) bütün msjları okudum bu arada :) tek tek üşenmeden :) benimde çevremde hamile kalıpta benden saklayanlar oldu sanki karnını kesip çocuğu alıcaz hayret bişey onun çocuğu olsa ne olmasa ne benim derdim sevdiğim adamdan çocuk yapmak başka bişey değil :) bu arada ben bugün hastaneye gittim ve daha yeni geldim hamileyim aşılamam tuttu :) beta hcg dün 6.96 idi bugün 12.78 oldu yegeniniz yavaş yavaş geliyor ama yinede garanti bişey yok çarşamba günüde 2 ye katlarsa doktor dış gebelik olasılığının olmadığını söyleyecekmiş sonra 1 hafta sonra bebeğimi görmeye gidecekmişim dua istiyorum hepinizden :)
böyşe güzel haberler vermeye devam et motivasyonumuz artsın, bizden hamile olduklarını saklayanlata sevdirmeyiz bizde bebişimizi. onlarınki onların olsun hıhhh. :63: inşallah gebeliğin dağlıkla devam eder ve kucağını alırsın.

[QUOTE="ozgursakine2011, post: 41394000, member: 5]üzülürsün üzülmemek eldemi ama yılmak yok bu bir sınav hayırlısı ile çıkacağız bu sınavdan,[/QUOTE]
İnsallah canim cikariz Allah in izniyle ,bu ay ara verdik beklicem insallah diger arkadaslarin hayirli haberlerini aliriz

İnşallah sağlıklı bir gebelik olur canım kalp atışlarını duydum diye haberlerini alırız sende bize dua et inşallah bizde bebişlerimize bu mübarek ayda kavuşuruz

Büyük bir ihtimalle gebesin canım hayırlısı olsun inş

Hayırlısı olsun rabbım kucağına almayı nasip etsın cnm tedaviden bıraz bahsedermısın bıraz bende 2 gun oldu gonal f nın igne sını kullanmaya basladım 6 gun kullancam bu cumartesi kontrole gıtcem kısmetse

saolasın canm ınsallh öyleyimdr
Hayırlı olsun canım cok sevındım senın adına allah kucağına almayı nasip etsın nasıl gectı tedavi bıraz bahsedermısın bende basladım 2gun once gonal f igne kullanmaya sonrada asılama ya alcak yumurtaları buyutup kısmetse

Canim hayirli ugurlu saglikli sihhatli kucagina almak nasipolsun cok sevindim senin adina bizede dua et ins bizde senin gibi hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz inşallah.

böyşe güzel haberler vermeye devam et motivasyonumuz artsın, bizden hamile olduklarını saklayanlata sevdirmeyiz bizde bebişimizi. onlarınki onların olsun hıhhh. :63: inşallah gebeliğin dağlıkla devam eder ve kucağını alırsın.
inşallah canlarım inanın ben hamileyim ama hiç bişey belli değil hamile kıyafetlerine baktım denedim ama alamadım çünkü her an herşey olabilir bir kaç güne belli olacak herşey dış gebelik belası yüzünden ama artık vermicem evladımı 4. kez kaybetmicem ALLAHIN izniyle inancım tam.sizden ricam pes etmemeniz benim geçen ay aşılamam olacaktı ve benim çok yumurtam oluştuğu için aşılamamı yapmadılar o iğneleri kendime vurduğumla kaldım umutlarım hayallerim herşeyim yıkıldı ama yok dedim bu yolda öleceksem ölecem ama anne olmak için herşeyi araştırıcam size küçücük bir bilgi vereyim en azından kendinizi yumurtlamanızın kalitesini takip edin.adetin 1. gününden başlayıp sayın 21 yada 22. günü progesteran tahlili yaptırın 9 ve üstü o ay hamilelik olasılığınızın yükseldiğini bilin ve ona göre ümitlenin.doktorlara kalsa ben 1 kere bile hamile kalamazdım 83 kg falandım ama bununla birlikte 4 kez hamile kaldım.2. tüyo daha önce hamilelik yaşayan vs muhakkak prolaktin hormonunuza baktırın o hamile kamayı önlüyor bu tahlilleri hep ben istedim doktorlardan yoksa onlara kalsa kilodan polikistik over vardır sende dediler. ama yokkk benim adım peri yılarmıyım hiç 10 kg da verdim onlara inat ve olasılığımı arttırdım sadece .

Back