Tatlım hayırlısı olsun inş Allah gönlüne göre versinDuaetmekten baska carem yok rabbimin takdiri hepsi ne diyim bunada sukur
Aminnnn cumlemizin insallahhhTatlım hayırlısı olsun inş Allah gönlüne göre versin
Aynen olmasa olmadi olsa tuttumu tutmadimi kesesi olistumu kalbi attimi gelisimi normalmi ooooo daha nelerle bogusucaz bakalim nasibimizde daha neler varcanım o gerilim ve endişe hepimizde var. kalp atışı olacak mı,sağlıklı olacak mı, bir sorun çıkacak mı diye bütün hamileler tedirgin. Raabime emanetiz hepimiz. bol bol dua edelim
İnş pozitif çıkar canım. Benim de ilk aşılamam pzt olacak inşmerhaba..
bende 2. aşılamamı 13 temmuzda oldum pazartesi gel dedi dr heyecanla bekliyorum bu hafta sonu nasıl geçecek bilmiyorum. o tarihlerde aşılama olup sonucunu öğrenen var mı?
Sagol canim arkadasim benimmybaby24 destegini omrum boyunca unutamam yuzumuze baksin rabbim inas
kızçeler selaam herkese uzun zaman oldu görüşmeyeli nasıl keyifler
Cikti 51 den 63 e yukselmis :)Allah razı olsun duanı aldım ya o bana yeter
kan sonucun çıktı mı bgn ?
kığızzzzzzz tuğçeeeeeehoşgeldin nasılsın bakalım ?
maşallah cnmCikti 51 den 63 e yukselmis :)
Cikti 51 den 63 e yukselmis :)
darısı başına cağızımçoook sevindim canım
Allah ım sağlıkla devamını getirsin inşallah güzel haberlerinin
Allah razı olsun duanı aldım ya o bana yeter
kan sonucun çıktı mı bgn ?
Iyim canim cok sukur bol bol tatildeyim.bodrum,istanbul,didim,kusadasi yaptim haftasonu da didime tekrar gidicem kismetse :) tatil bana yaradi valla 1 gun bile dusunmedim olmadi tutmadi die zaman olmadi :) zayiflayana kadar da dusunmiyorum bebis kizlar 10 kg vermem lazim
kığızzzzzzz tuğçeeeeeehoşgeldin nasılsın bakalım ?
Bende dün 2.asilama için start verdim ilk dozumu vurdum dün akşam sol taraftaki yumurtam in gelişmesi için dua ediyorum
Kaç yasindasin amh bakrirdinmiKizlar slm benide hatirlamssnzdir bu topikten haziranda 2. Asilamayi oldm negatifti..Bursada prof ve docente gittim cikolaya kisti var 3 cm.prof laparoskopi docent tup bebek dedi ne yapmaliym cok kararsizm
29 yasndaym baktrmadm cnm fsh lh e2 normalmsKaç yasindasin amh bakrirdinmi
Bence sen genede bir baktır maddi açıdan sorun olmayacaksa düşükse direk tüp bebek yaptirirsin29 yasndaym baktrmadm cnm fsh lh e2 normalms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?