- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
Birde kaan bozkurt un programlarını izle youtubedan29 yasndaym baktrmadm cnm fsh lh e2 normalms
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde kaan bozkurt un programlarını izle youtubedan29 yasndaym baktrmadm cnm fsh lh e2 normalms
Bence sen genede bir baktır maddi açıdan sorun olmayacaksa düşükse direk tüp bebek yaptirirsin
Bence sen genede bir baktır maddi açıdan sorun olmayacaksa düşükse direk tüp bebek yaptirirsin
Cnm biz aslinda tup istiyorz yani rezervim dusuk degilse bile yinede hic cocugum yokken yumurtaligima operasyon yaptrmaktn korkuyormBence sen genede bir baktır maddi açıdan sorun olmayacaksa düşükse direk tüp bebek yaptirirsin
Asilama denemeye deger derim rabbimin hikmeti belli olmaz benim ilk asilamamdi ve tuttuCnm biz aslinda tup istiyorz yani rezervim dusuk degilse bile yinede hic cocugum yokken yumurtaligima operasyon yaptrmaktn korkuyorm
Rezervi n iyiyse yaşında daha çok ileri değil tüp bebekte bir sürü ilaç alıyorsun dene biraz daha benceCnm biz aslinda tup istiyorz yani rezervim dusuk degilse bile yinede hic cocugum yokken yumurtaligima operasyon yaptrmaktn korkuyorm
Cnm 2 asilama yaptrdm negatif....Simdi bi dr tup digeri laparoskopi dedi..Asilama denemeye deger derim rabbimin hikmeti belli olmaz benim ilk asilamamdi ve tuttu
Ahhh cnm keske olsa ama olmuyorki 2 senedr olmuyor 2 klomen denemesi 2 asilama negatifRezervi n iyiyse yaşında daha çok ileri değil tüp bebekte bir sürü ilaç alıyorsun dene biraz daha bence
Eee tabi biz asilama asamasina gelmeden once detayli tum kontrolleri yaptirmistik ama en dogrusuni kendin icin kendin bilirsin bende cok isteksiz baslamistim ama dedim ya allahin hikmeti isteCnm 2 asilama yaptrdm negatif....Simdi bi dr tup digeri laparoskopi dedi..
Canım senin sıkıntıların vardı ama bhcg yükselişteydi sanırım. Şu an nasılsın bebiş nasıl? Sorun yoktur inşAsilama denemeye deger derim rabbimin hikmeti belli olmaz benim ilk asilamamdi ve tuttu
Bende cikolata kisti varms cnm drlar normalde kalabikecegimi soluyo ama birak normali asilama bile tutmadi...Simdi 2 hocaya gittm cok kararsizm biri artik laparoskopi digeri tup dii ne yapcagimi sasirdmEee tabi biz asilama asamasina gelmeden once detayli tum kontrolleri yaptirmistik ama en dogrusuni kendin icin kendin bilirsin bende cok isteksiz baslamistim ama dedim ya allahin hikmeti iste
O zaman tup denemek daha mantikli laparoskopiyi tup tedavisindede yaptirabilirsin bence dr la bi konusmak lazimBende cikolata kisti varms cnm drlar normalde kalabikecegimi soluyo ama birak normali asilama bile tutmadi...Simdi 2 hocaya gittm cok kararsizm biri artik laparoskopi digeri tup dii ne yapcagimi sasirdm
Hala sorunlarimiz var sınavımız biraz agir geciyor 2 gun once kanamam oldu dr ya tutunma yada dusuk dedi dusuk ignesi 1 haftada rapor verdi yarin tekrar hcg yaptirmamiz lazim ama ben persembe yaptiricam son jcg miz 151 cikti dr iceride kanama yok dedi ama endise hat safhadaCanım senin sıkıntıların vardı ama bhcg yükselişteydi sanırım. Şu an nasılsın bebiş nasıl? Sorun yoktur inş
cnm bnde sni merak etmiştm inşallah herşey yoluna girerHala sorunlarimiz var sınavımız biraz agir geciyor 2 gun once kanamam oldu dr ya tutunma yada dusuk dedi dusuk ignesi 1 haftada rapor verdi yarin tekrar hcg yaptirmamiz lazim ama ben persembe yaptiricam son jcg miz 151 cikti dr iceride kanama yok dedi ama endise hat safhada
Insllah tatlim gercekten son 1 ayda omrumden omur gitti annelige baslamak bile zormus cok sukur bosuna annelerimiz anne olunca anlarsin demiyorlarmiscnm bnde sni merak etmiştm inşallah herşey yoluna girer
değerin iyi çıkar ve gebeliğinin artık doyasıya keyfine varırsın inşallah
bizide hbardar et
Anladım canım dr yarın hcg baktır dediyse yarın baktır bence çünkü ona göre değerlendirme yapar. İnş bebişin sımsıkı sımsıkı tutunur sanaHala sorunlarimiz var sınavımız biraz agir geciyor 2 gun once kanamam oldu dr ya tutunma yada dusuk dedi dusuk ignesi 1 haftada rapor verdi yarin tekrar hcg yaptirmamiz lazim ama ben persembe yaptiricam son jcg miz 151 cikti dr iceride kanama yok dedi ama endise hat safhada
Yok tatlim ya ya 48 yada 72 saatte yaptirilmali deniliyor zatrn cok sicak hava sabah erkenden cikmak be donmek lazim yarin sabah yaptiricam artik ne kdr geciktirsemmo kdr iyi :/Anladım canım dr yarın hcg baktır dediyse yarın baktır bence çünkü ona göre değerlendirme yapar. İnş bebişin sımsıkı sımsıkı tutunur sana
Sen bilirsin canım inş güzel güzel yükselir :)Yok tatlim ya ya 48 yada 72 saatte yaptirilmali deniliyor zatrn cok sicak hava sabah erkenden cikmak be donmek lazim yarin sabah yaptiricam artik ne kdr geciktirsemmo kdr iyi :/
Insllahhhh tatlim rabbim hepimizin gonlune gore versinSen bilirsin canım inş güzel güzel yükselir :)
Insllah tatlim gercekten son 1 ayda omrumden omur gitti annelige baslamak bile zormus cok sukur bosuna annelerimiz anne olunca anlarsin demiyorlarmis
hımm mesajını gördüm yarın kan vericeksin demek hadi bakalım güzel haberlerin devam gelsin inşallah
Anne olunca anlarsın der hep anneler benim annemde derdi
hayırlı anne baba olmayı nasip etsin Allah bizlere
Aminnnnn
aminnnnn
dayanamadik gittik 2 saat once hastaneye 230 a yukseldi hcgmiz dr a uarin gidicez de keseyi ne zaman gorucez acaba