• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 13 aydır uğraşıyorum aslında.benim bir oğlum var.ikinci olmuyordu.şimdiye kadar tedavi görmüştüm.haziran ayında aşılamada olmuştu ama tutmamıştı.aşılamadan sonra rahim filmi çektimiştim.oda normal çıkınca oluruna bırakmaya karar vermiştim.hiçte umudum yoktu.kendiliğinden oldu yani.yalnız düşük tehdidi var progestan igne ve fitil verdi doktorum umarım düzelir.
hiç belli olmaz rabbimin mucizesi ol desin yeterki ummadığın anda gözünden mutluluk yaşları dökülüveriyor

kızlar pazartesi beta hcg baktırmıştım.7.80 çıkmıştı.bugun yine baktırdım.215 çıktı.sizce iyimi.inş tutunsun bebeğim.bu arada progesteron iğne ve hap kullanıyorum.

kızlar pazartesi beta hcg baktırmıştım.7.80 çıkmıştı.bugun yine baktırdım.215 çıktı.sizce iyimi.inş tutunsun bebeğim.bu arada progesteron iğne ve hap kullanıyorum.
Bence cok iyi cunku bizim bugun degerimiz 57.9 dan 51.58 e dustu ve drumuz hala hic birsey kullanma diyor duser bebek boyle giderse diyor aglamaktan ocim cikti kac saattir

Bence cok iyi cunku bizim bugun degerimiz 57.9 dan 51.58 e dustu ve drumuz hala hic birsey kullanma diyor duser bebek boyle giderse diyor aglamaktan ocim cikti kac saattir
canım ya benimde 95 ten düştü :( çok yıpratıcı bir süreçti bende 1 hafta çok kötü oldum ama geçiyor sonra ne diyim çok iyi anlıyorum ne hissettiğini

umarım yükselsin.allahım hepimize nasip eder inş.başka bir doktordan daha fikir alsanız.banada progesteron baktı sonucum 12 falan çıktı.değerin 15 ve üstü olması gerekir diye önlem olsun diye iğne ve vajinal fitil verdi.umudunuzu yitirmeyin lütfen.

umarım yükselsin.allahım hepimize nasip eder inş.başka bir doktordan daha fikir alsanız.banada progesteron baktı sonucum 12 falan çıktı.değerin 15 ve üstü olması gerekir diye önlem olsun diye iğne ve vajinal fitil verdi.umudunuzu yitirmeyin lütfen.
Tesekkur ederim yarin gidicem doktora bu sekilde beklemek hic mantikli gelmiyor cunku
zaten vucuda zorla bebegi kabul ettirmeye calisiyoruz e iyi kucuk ihtimal tutuyor bebegimiz geliyor ama tamam gerisi olursa olsun demek mantikli degil mutllaka desteklemeli diye dusunuyorum bakalim yarinki dr ne dicek

arkadaşlar selam. 29 haziranda aşılama yaptırdım. klomen+gonal f+ çatlatma iğnesi+progestan kullanarak :) tam 14 gün sonra doktorumun yaptığı testle hamile olduğumu öğrendim. ilk aşılamamdı ve devlet hastanesinde yaptırdım. bugün de keseyi gördük çok şükür. kalp atışını duymadan hamile olarak göremiyorum kendimi. Allah hepimize hayırlı ve olumlu sonuçlar nasip etsin. dualarım hepimiz için. Denizlilisrsy Denizlilisrsy arkadaşım inşallah hayırla sonuçlanır durumun. Allah yardımcınız olsun

arkadaşlar selam. 29 haziranda aşılama yaptırdım. klomen+gonal f+ çatlatma iğnesi+progestan kullanarak :) tam 14 gün sonra doktorumun yaptığı testle hamile olduğumu öğrendim. ilk aşılamamdı ve devlet hastanesinde yaptırdım. bugün de keseyi gördük çok şükür. kalp atışını duymadan hamile olarak göremiyorum kendimi. Allah hepimize hayırlı ve olumlu sonuçlar nasip etsin. dualarım hepimiz için. Denizlilisrsy Denizlilisrsy arkadaşım inşallah hayırla sonuçlanır durumun. Allah yardımcınız olsun
Amin canim amin ben hic birsey kullanmadim asilamadan sonra zaten hep aklima takiliyordu dr un progesteron vermeyisi bugun emin olmus oldum bebegimin verdigi tepkiden

Amin canim amin ben hic birsey kullanmadim asilamadan sonra zaten hep aklima takiliyordu dr un progesteron vermeyisi bugun emin olmus oldum bebegimin verdigi tepkiden
her doktor vermiyo evet. canım bak ne kendini suçla ne doktoru. çok zor bi durum muhakkak ki,bize konuşmak kolay geliyo belki. biliyoruz ki bu tamamen nasip...bu dünyada rızkı olan geliyor. progestan kullanıp da fayda göremeyenler de var. şükredelim ki spermle yumurta buluşabiliyomuş,döllenebiliyomuş,tüpler açıkmış...bunlar o kadar büyük nimet ki... hamilelik sürprizlerle dolu,çok karanlık bi yolculukmuş...anne olmaya çalışmak zorlu bi imtihanmış...Rabbim bunca sıkıntının mükafatını da verecek. en kısa zamanda başka bir doktora da görünmeyi ihmal etme

her doktor vermiyo evet. canım bak ne kendini suçla ne doktoru. çok zor bi durum muhakkak ki,bize konuşmak kolay geliyo belki. biliyoruz ki bu tamamen nasip...bu dünyada rızkı olan geliyor. progestan kullanıp da fayda göremeyenler de var. şükredelim ki spermle yumurta buluşabiliyomuş,döllenebiliyomuş,tüpler açıkmış...bunlar o kadar büyük nimet ki... hamilelik sürprizlerle dolu,çok karanlık bi yolculukmuş...anne olmaya çalışmak zorlu bi imtihanmış...Rabbim bunca sıkıntının mükafatını da verecek. en kısa zamanda başka bir doktora da görünmeyi ihmal etme
tosbiii tosbiii yarin baska bir doktordn randevu aldim zaten suclamiyorum kimseyi ki 8 yil bekledigim haberimi verdi doktorum nasil suclayayim sadece benim israrima ragmen hic bir ilac veyahut destekleyici hicbir emtia onermemesi beni rahatsiz etti
annelerimiz bosuna demiyorlarmis anne olunca anlarsin diye

canım tebrik ederim Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin:anneadayı::nazar:
biraz bahsedermisin neden aşılama oldun ne zamandır istiyordun ?
okudugum kadarıyla morfoloji sorunu olanlardan aşılamayla pek başarı elde eden yok sanırım:KK43:
bizim sorunumuz morfoloji çünkü
benmde yaptırmam gerekn 1 aşılama daha var ama ondan da pek umudum yok aslında
sırf tüp bebek rapor için yaptıracagım
zaten 1 tüp bebek yaptırmıştım o da negatifti:KK14:
bu yol gerçekten yıpratan stres yaptıran bi süreç
hep tmm bu sefer oldu diyorum ama hüsran oluyor
yeniden yeniden toparlanıyorum
böyle böyle 5 yılım geçti hasretle
umarım tez zamanda ben ve isteyen herkes evlatlarının müjdesini alır
sağlıklı sıhhatli gebelik yaşayıp sağlıkla evladını kucagına alır
senide tekrar ççoook çoook tebrik ederim

Son düzenleme:

canım değerlerden pek anlamıyorum ama artmış yani güzel bişey bu:rolleyes:
umarım herşey yolundadır sağlıkla sımsıkı tutunur bebişin:nazar:

canımm hiç belli olmaz bi bakmışsın değerin yükselmiş
tekrar ne zaman kan vericeksin ?
bide ne kdr aralıkla baktırdın ? aynı merkezdemi baktırdın ?

canımm hiç belli olmaz bi bakmışsın değerin yükselmiş
tekrar ne zaman kan vericeksin ?
bide ne kdr aralıkla baktırdın ? aynı merkezdemi baktırdın ?
Ayni yerde baktirmadim farkli hastanelerde 2 gun arayla baktirdim yarin dr isterse tekrar baktiricam istemezse pazartesi esimde farkli yerlerde yaptirdik yanlis yaptilar yanlis cikardilar sonucu diyor biraz dinlen cuma bidaha pazartesi bidaha yaptiralim uzulmeye devam edersen evladimizdan ediceksin bizi dusmeyen cocugu aglaya aglaya dusuruceksin diye kiziyor bide asilamadan sonra yatip dinlenmedin elin isi icin cocugu riske attin diyor simdide ananas almaya gitti tutunmaya yardimci oluyormus ne diyim insllah artar degerimiz bakalim yarin ne dicek doktor insallah ilgilenir bizimle pregesteron b12 ne bileyim bize yardimi dokunucak biseyler verir insallah

Ayni yerde baktirmadim farkli hastanelerde 2 gun arayla baktirdim yarin dr isterse tekrar baktiricam istemezse pazartesi esimde farkli yerlerde yaptirdik yanlis yaptilar yanlis cikardilar sonucu diyor biraz dinlen cuma bidaha pazartesi bidaha yaptiralim uzulmeye devam edersen evladimizdan ediceksin bizi dusmeyen cocugu aglaya aglaya dusuruceksin diye kiziyor bide asilamadan sonra yatip dinlenmedin elin isi icin cocugu riske attin diyor simdide ananas almaya gitti tutunmaya yardimci oluyormus ne diyim insllah artar degerimiz bakalim yarin ne dicek doktor insallah ilgilenir bizimle pregesteron b12 ne bileyim bize yardimi dokunucak biseyler verir insallah

canım farklı merkezlerde baktırdıgın içinde düşük görünmüş olabilir
inşallah biz iyiye yoralım iyi olsun canım
yarın Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin

Bu forum olmasa napardim hic bilmiyorum iyiki varsiniz iyiki
:KK19:en iyi biz anlarız birbirimizi iyki var kk En Büyük KK

Back