• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım o gerilim ve endişe hepimizde var. kalp atışı olacak mı,sağlıklı olacak mı, bir sorun çıkacak mı diye bütün hamileler tedirgin. Raabime emanetiz hepimiz. bol bol dua edelim
Aynen olmasa olmadi olsa tuttumu tutmadimi kesesi olistumu kalbi attimi gelisimi normalmi ooooo daha nelerle bogusucaz bakalim nasibimizde daha neler var

merhaba..
bende 2. aşılamamı 13 temmuzda oldum pazartesi gel dedi dr heyecanla bekliyorum bu hafta sonu nasıl geçecek bilmiyorum. o tarihlerde aşılama olup sonucunu öğrenen var mı?

merhaba..
bende 2. aşılamamı 13 temmuzda oldum pazartesi gel dedi dr heyecanla bekliyorum bu hafta sonu nasıl geçecek bilmiyorum. o tarihlerde aşılama olup sonucunu öğrenen var mı?
İnş pozitif çıkar canım. Benim de ilk aşılamam pzt olacak inş

:KK19: Allah razı olsun duanı aldım ya o bana yeter
kan sonucun çıktı mı bgn ?
Iyim canim cok sukur bol bol tatildeyim.bodrum,istanbul,didim,kusadasi yaptim haftasonu da didime tekrar gidicem kismetse :) tatil bana yaradi valla 1 gun bile dusunmedim olmadi tutmadi die zaman olmadi :) zayiflayana kadar da dusunmiyorum bebis kizlar 10 kg vermem lazim

kığızzzzzzz tuğçeeeeee :KK37: hoşgeldin nasılsın bakalım ?

Bende dün 2.asilama için start verdim ilk dozumu vurdum dün akşam sol taraftaki yumurtam in gelişmesi için dua ediyorum

Bende dün 2.asilama için start verdim ilk dozumu vurdum dün akşam sol taraftaki yumurtam in gelişmesi için dua ediyorum

canım hayırlısı olsun :KK36: bebişin bu sefer gelsin inşallah
yeniden heycanlı bekleyiş start verildi :rolleyes:
bnde sabırsızlanıyorum 2.tedavim için :rolleyes:

merhaba kızlar bu hafta perşembe kontrolumuz var.keseyi görücez nasipse.cok heyecanlıyım.umarım bir aksilik çıkmaz.düşük tehdidim var çünkü.progesteron iğne oluyorum.3. aya kadar vurulucam.

Kizlar slm benide hatirlamssnzdir bu topikten haziranda 2. Asilamayi oldm negatifti..Bursada prof ve docente gittim cikolaya kisti var 3 cm.prof laparoskopi docent tup bebek dedi ne yapmaliym cok kararsizm

Back