- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
canım farklı merkezlerde baktırdıgın içinde düşük görünmüş olabilir
inşallah biz iyiye yoralım iyi olsun canım
yarın Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin
Iyi olucak hepimizin sonuclari ergeç iyi olucakdolasicaz minnak minnak lerimiz den konusucaz icim ruhum tertemiz dedim ya hamileligi yasadim en azindan diyebilicem
Uasasin kk
rabbim bu dertlerimizden dah buyugunu yasatmasin
Iyi olucak hepimizin sonuclari ergeç iyi olucakdolasicaz minnak minnak lerimiz den konusucaz icim ruhum tertemiz dedim ya hamileligi yasadim en azindan diyebilicem
Uasasin kk
rabbim bu dertlerimizden dah buyugunu yasatmasin
Icimden bunlar geciyor bak hala hamisimcanım ne de güzel yazmışsıninşallah göreceğiz o günleri pek yakındır inşallah
Rabbim daha acı sınavlarla sınamasın hiçbirimizi
çok şükür biz sağlıklıyız nasipte varsa bebeğimizde olur
yeterki Rabbimden umudumuzu kesmeyelim
Icimden bunlar geciyor bak hala hamisimen azindan kimyasal dis gebelik falan dusunmek istemiyorum bunlari artik en azindan yarina kadar mola lazim sanirim tırlatıcam tatlım düsünmekten icimde bi mercimek tanesi varrrr ben onu tutmaya çalısıyorum o beni
pozitif dusunelim pozitif olsun
Ohh ya kendime geldim şükür can geldi sayfamizao mercimeğin büyücek Allah ın izniyle
pozitifff pozitifff düşünüyoruzzzzzzzz
Ohh ya kendime geldim şükür can geldi sayfamiza
canım fadrklı yerlerde baktırarak bu sonuca varman çok yanlış zaten. doktorum beni bu konuda uyarmıştı. her laboratuarın kriteri,değeri farklı. bak sen bir an önce toparlan. üzülmek için daha elinde yeterince kanıt yokSagol canım benim
canım öncelikle teşekkür ederim,dualarına da yürekten aminn diyorum.Allahım kabul etsin hep dualarımızı.canım tebrik ederim Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin
biraz bahsedermisin neden aşılama oldun ne zamandır istiyordun ?
okudugum kadarıyla morfoloji sorunu olanlardan aşılamayla pek başarı elde eden yok sanırım
bizim sorunumuz morfoloji çünkü
benmde yaptırmam gerekn 1 aşılama daha var ama ondan da pek umudum yok aslında
sırf tüp bebek rapor için yaptıracagım
zaten 1 tüp bebek yaptırmıştım o da negatifti
bu yol gerçekten yıpratan stres yaptıran bi süreç
hep tmm bu sefer oldu diyorum ama hüsran oluyor
yeniden yeniden toparlanıyorum
böyle böyle 5 yılım geçti hasretle
umarım tez zamanda ben ve isteyen herkes evlatlarının müjdesini alır
sağlıklı sıhhatli gebelik yaşayıp sağlıkla evladını kucagına alır
senide tekrar ççoook çoook tebrik ederim
canım öncelikle teşekkür ederim,dualarına da yürekten aminn diyorum.Allahım kabul etsin hep dualarımızı.
ben pkoluyum,yumurtlamam olmuyodu hiç. bu kadar iğne ilaçla zar zor iki tane oluştu. doktorum da hiç umutlu değildi ben de. tüp bebek için formaliteden yaptırdık. eşimde de hareket sorunu var.varikosel ameliyatı olması lazımdı,olmadı.inan hiç umutla yaptırmadım. hala daha tam da sevinmedim. 3.yılım dolacak benim de... aşılamayı yaptırdım,ilk gün dinlendim.ertesi gün evi toplayıp kolilemeye başladım,çünkü taşınacaktım. ama ağır kaldırmadım hiç. test günmde de kan verdim tuvalete gittim ki leke gelmiş. zaten adet günümdü. iyi demek ki adet olcam diye sonucu beklemeden eve geldim . yattım uyudum. eşim aradı sonuç ne diye. regl oldum ben dedim. sonra internetten baktım hcg 204!!! doktora gittim yerleşme kanaması dedi.o gün içine bitti o leke. umutsuzluğa düşme sakın. Allah çok büyük. ben doğurmadan hala inanmıyorum valla. dualarım hepimiz için. mralini bozmadan pes etmeden tedaviye devam et. diyorum ya bu kadar emek veriyoruz,inşallah mükafatını da görürüz. 6. aşılamada bile tutturanlar var. canını sıkma yeter ki,mucizenin ne zaman geleceği belli olmaz. sen pozitif bi insansın zaten mesajlarından takip ettiğim kadarıyla :) Allah tez zamanda hayırla ve sağlıkla versin mucizeni
Canm onceki sayfalari okuyamadm hamilesin galiba rabbim kucagna sag salim almayi nasip etsn hayrli ugurlu ols nsallh cok sewindimIcimden bunlar geciyor bak hala hamisimen azindan kimyasal dis gebelik falan dusunmek istemiyorum bunlari artik en azindan yarina kadar mola lazim sanirim tırlatıcam tatlım düsünmekten icimde bi mercimek tanesi varrrr ben onu tutmaya çalısıyorum o beni
pozitif dusunelim pozitif olsun
Dogru hala hamileyim de dusmesi bekleniyor bakalim nasipCanm onceki sayfalari okuyamadm hamilesin galiba rabbim kucagna sag salim almayi nasip etsn hayrli ugurlu ols nsallh cok sewindim
amin canımm hepimize göstersin. o konu komşu,çevre de imtihanımızın br parçası.onlar olmasa bu kadar ağır gelmeyecek zaten bu süreç. hiç bişey demeden sorgulayıcı bakışları bile yetiyo insana. başa gelmeden anlaşılmıyo maalesef. çocuk doğursak da susmayacaklar ki :) Allah hayırllı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemizeevet canım ben pozitifimde işte kolu komşu çevre pozitif değil
bazen üzüldüğüm oluyor benimde
her tedavi sonucu yıkılıp yıkılıp ayaga kalkıyorum yeniden
çünkü çok istiyorum anne olmayı
ne güzel süpriz olmuş sonucun
bende 0.1 çıktıgında defalarca baktım test sonucuma acaba daha girmediler mi ki o yüzden mi 0.1 yazıyor diye
ama işte negatiftiyapcak bişey yok canım
teşekkürler cevapladıgın için her gebelik haberi bizlerede umut oluyor
başarı hikayeleri okurken içim kıpır kıpır oluyor
Allah ım sağlıkla kucagına aldıgın günleride göstersin
Saglik ocagi ebesi aradi bugun gebelik sormak icin varmi desem yokmu desem bilemedim var dedim sbah acele gidip kaydimizi yapti tahlillerimizi aldi hemen o da soyledi bunda korkukucak bisey yok ama bos durma dr a git diye inancini yitirince bebegini yitirirsin dualarindan eksik etme dedi moral oldu bana geldim hemen bebek icin kahvalti yapip uyudum umudumu en son gunune kadar kaybetmicemcanım fadrklı yerlerde baktırarak bu sonuca varman çok yanlış zaten. doktorum beni bu konuda uyarmıştı. her laboratuarın kriteri,değeri farklı. bak sen bir an önce toparlan. üzülmek için daha elinde yeterince kanıt yok
Embriyomu gördümmmmkücücük melegimi gördüm pregesteron ve folik asit e basladik hemen hersey normal simdilik bir anormallik yok dedi dr oranin dusmesi iyi degil ama yukselmicek diye birsey yok cok fazlada bir dusus yok dedi oh yaniii ohhh sukurrrrr
bebeisimde bende direniyoruz hala
Sagol canim arkadasim benimgözün aydın hadi çok sevindim canım
Allah ım inşallah yavruna 9 ay sonra kavuşmanı nasip eder canım
moralini yüksek tut,kendine iyi bak
canımm çok sevindim. Rabbim sevincinizi hiç bozmasın,hayırlı etsin. üzüntülerin boşa çıktı çok şükür. bundan sonrası inşallah çok daha güzel olurEmbriyomu gördümmmmkücücük melegimi gördüm pregesteron ve folik asit e basladik hemen hersey normal simdilik bir anormallik yok dedi dr oranin dusmesi iyi degil ama yukselmicek diye birsey yok cok fazlada bir dusus yok dedi oh yaniii ohhh sukurrrrr
bebeisimde bende direniyoruz hala
Cok sükürrrrr de hala gerilim devam ediyor bugun ve cumartesi hcg ye takrar bakilicak sıkı takipteyiz anlican ama sonuca bakiyorum ben bebisim hala benimle birlikte direniyor bu bile yetercanımm çok sevindim. Rabbim sevincinizi hiç bozmasın,hayırlı etsin. üzüntülerin boşa çıktı çok şükür. bundan sonrası inşallah çok daha güzel olur
canım o gerilim ve endişe hepimizde var. kalp atışı olacak mı,sağlıklı olacak mı, bir sorun çıkacak mı diye bütün hamileler tedirgin. Raabime emanetiz hepimiz. bol bol dua edelimCok sükürrrrr de hala gerilim devam ediyor bugun ve cumartesi hcg ye takrar bakilicak sıkı takipteyiz anlican ama sonuca bakiyorum ben bebisim hala benimle birlikte direniyor bu bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?