• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iyi misin arada girip bakıyorum haber yok
İyi olmaya çalışıyorum canım düşük ilaçları tamamen bıraktık düşüyor bebek hcg lerimiz düşüşe geçti çünkü
aksi gibi kanamam tamamen kesildi
dr sağlıksız embriyo yada sağlıksız döllenme o yüzden gelişmiyor kendiliğinden düşücek dedi bekliyoruz

İyi olmaya çalışıyorum canım düşük ilaçları tamamen bıraktık düşüyor bebek hcg lerimiz düşüşe geçti çünkü
aksi gibi kanamam tamamen kesildi
dr sağlıksız embriyo yada sağlıksız döllenme o yüzden gelişmiyor kendiliğinden düşücek dedi bekliyoruz
Canım tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü ama hayırlısı böyleymis bak ben ikinci asilama icin iğneleri yariladim bile geçecek ve içinde yeniden istek heyecan hissedeceksin hakkımızda hayirlisi

Canım tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü ama hayırlısı böyleymis bak ben ikinci asilama icin iğneleri yariladim bile geçecek ve içinde yeniden istek heyecan hissedeceksin hakkımızda hayirlisi
Tekrar asolama deneyecegimi zannetmiyorum tabi esimi ikna edebilirsem cunku asilamada kimyasal yada dis gebelik riski tup bebege oranla daha fazla
O yuzden istemiyorum ama esimin nasil ikna olacagina dair bir fikrim yok
Bizler elimize almadan buyutmeden kalbini duymadan yuzunu görmeden bu kdr uzuluyoruz allahim sehit annelerine ozellikle gani gani sabirlar versin

Merhaba , bence bir beta hcg baktırın derim, hiç beklemeyin derim, zaten aynı gün aşılama yaptırmıştık sanırım, benim sonuç negatif oldu, inşaalah sizin sonucunuz pozitif olur da güzel haberleri bizimle paylaşırsınızşans sizinle olsun

Tesekkur ederim canim ama adet oldum degisik bir sekilde ilaclardan herhalde. Tup bebege gecerim artik sanirim. Hepimiz icin hayirlisi...

cnm aramıza hoşgeldin
evet dogru yerdesinnnn :KK39:neden mi dogru yerdesin
çünkü bizi bizden başka kimse anlayamıyor
yeri geliyor en yakınımız olan ailemiz eşimiz bile anlmıyor:KK43:
bizler burda aynı yolda mücadele veriyoruz ve birbirimize bu yolda destek oluyoruz
çook yıprandıgım kahroldugum dönemlerde hep kk ya attım kendimi benimle aynı durumda olan arkadaşlarla paylaştım

şimdi senin durumuna gelince tüm tahlillerinizi vs yaptırdınız mı rahim filmi eşinizin testleri vs?
tüm bunlar göz önünde bulundurulup bi yol çizilmeli daha önce de kullanmışmıydınız yumurtlama hapı ?

Merhaba tekraar:) uzun zaman olmuş takip edememişim ancak çözüyorum forumu sanırım:)) Geçtiğimiz ay dr regli ol sora reglinin 3. günü klomene başla ve günde 2 defa kullan dedi, klomene başladım kullandım ve 5günde bitirdim. bittikten sonra da 3. gün kontrole gittim(dün). kontrolde 2 yumurtalığım oluşmuştu çok şüküür:) hemen bu sabah çatlatma iğnesi verdi, onu oldum ilk defa. Şimdi heyecanla bekleyeceğim. Bu hafta kritik o yüzden, ev ödevleri bu hafta için verdi.

bir sorum olacak, aşılamadan önce klomen + çatlatma iğnesi deneyip olmazsa aşılama yöntemini istemem de sizce bir sakınca var mıdır? 32 yaşındayım daha ilk çocuk istiyorum zaman kaybetmekten korkuyorum çok, o yüzden aşılama sanki daha garanti gibi geldi.

Bu arada yeni öğrendim, çok yakın arkadaşım aşılama oldu (2 yıl hamile kalamamışlardı ve eşinde de kendinde de sorun çıkmamıştı.) şimdi ilk aşılama ile hamile kaldı:) hatta ikiz bekliyorlar:) çok şüküür! allah diğer her isteyene versin, ondan da duyunca bu aşılama olayına daha sıcak bakıyorum hemencik yapmak istiyorum. zararı var mı bilen var mı?

Merhaba tekraar:) uzun zaman olmuş takip edememişim ancak çözüyorum forumu sanırım:)) Geçtiğimiz ay dr regli ol sora reglinin 3. günü klomene başla ve günde 2 defa kullan dedi, klomene başladım kullandım ve 5günde bitirdim. bittikten sonra da 3. gün kontrole gittim(dün). kontrolde 2 yumurtalığım oluşmuştu çok şüküür:) hemen bu sabah çatlatma iğnesi verdi, onu oldum ilk defa. Şimdi heyecanla bekleyeceğim. Bu hafta kritik o yüzden, ev ödevleri bu hafta için verdi.

bir sorum olacak, aşılamadan önce klomen + çatlatma iğnesi deneyip olmazsa aşılama yöntemini istemem de sizce bir sakınca var mıdır? 32 yaşındayım daha ilk çocuk istiyorum zaman kaybetmekten korkuyorum çok, o yüzden aşılama sanki daha garanti gibi geldi.

Bu arada yeni öğrendim, çok yakın arkadaşım aşılama oldu (2 yıl hamile kalamamışlardı ve eşinde de kendinde de sorun çıkmamıştı.) şimdi ilk aşılama ile hamile kaldı:) hatta ikiz bekliyorlar:) çok şüküür! allah diğer her isteyene versin, ondan da duyunca bu aşılama olayına daha sıcak bakıyorum hemencik yapmak istiyorum. zararı var mı bilen var mı?

merhabalar sizinle aynı durumdayız..yaş olarak da ben 31 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 1 senedir bebek istiyoruz kısmet olmadı ..( benim yumurta rezervim azmışş. amh değerim : 0,7 ilaçlarla takviye yapıyoruz ama bakalım nasip kısmet bu işler.) rabbim hepimize şifa versin ben kent hastanesine dilek hanıma gidiyorum. bende çatlatma iğnesini 29 temmuzda oldum ama klomen kullanmadım..gebelik oluşmazsa bana direk tüp bebek dedi bekliyoruz bakalım sonuç nasıl olur..tüp bebek olacak olursa kaan beye gitmek istiyorum ama bu süreçte tekrar ilaç tedavisine başlarmıyız yoksa kaldığımız yerden devam mı ederiz orasını bilmiyorum 2015 mart ayından itibaren uğraşıyoruz ( tekrar kendinize süre verin deneyin bi kaç ay olmazsa öyle gelin vss ilaç takviyeleri bunları artık istemiyorum sıkıldım. elimde sonuç yok elde var sıfır..)

bana kalırsa aşılama olmayın normal cinsel ilişki ilede hamile kalabilirsiniz.ben haziranın 2 sinde aşılama olmuştum olmadı.çok umutlanmıştım.olmayınca tedaviyi bıraktım.ilaçlarıda bıraktım.bu ay bir mucize oldu ve kendiliğinden hamile kalmışım.şuanda bir aylık.sanırım psikolojikte.eşinizde ve kendinizde sorun yoksa akışına bırakın.ben aşılamayı yaptırdığım için pişman olmuştum.pahalıda bir tedavi.

bana kalırsa aşılama olmayın normal cinsel ilişki ilede hamile kalabilirsiniz.ben haziranın 2 sinde aşılama olmuştum olmadı.çok umutlanmıştım.olmayınca tedaviyi bıraktım.ilaçlarıda bıraktım.bu ay bir mucize oldu ve kendiliğinden hamile kalmışım.şuanda bir aylık.sanırım psikolojikte.eşinizde ve kendinizde sorun yoksa akışına bırakın.ben aşılamayı yaptırdığım için pişman olmuştum.pahalıda bir tedavi.

Allah bagislasinn:)) ne guzel haber masallah.. Benim polikistik overim var normal yollarla olabilir miyim cok emin degilim aslinda dr klomen be catlatma ignesi verdi onu o yuzden denedik bu ay ama bu ay olmazsa normal yollara geri donebilirim.. Biraz akisina birakmakta fayda var boyle durumlarda.. Tesekkurler bilgi icin..

Allah bagislasinn:)) ne guzel haber masallah.. Benim polikistik overim var normal yollarla olabilir miyim cok emin degilim aslinda dr klomen be catlatma ignesi verdi onu o yuzden denedik bu ay ama bu ay olmazsa normal yollara geri donebilirim.. Biraz akisina birakmakta fayda var boyle durumlarda.. Tesekkurler bilgi icin..
benimde yumurtalıklarım az büyüyordu.3 ay klomen kullandım.klomenin 3. ayında ilk aşılamayı olmuştum.tutmayınca.bırakmıştım.doktorum eğer bu ay hamile kalmasaydım iğne tedavisine gecelim diyordu.ama ben iğne tedavisi yaptırmıycaktım.yani allah büyük ne olacağı hiç belli olmaz.ilaç kullanırken hamile kalamamıştım.bırakınca hamile kaldım.en kısa zamanda hamile kalmanız dileğiyle.

tebrikler Allah tamamına erdirsin

benimde yumurtalıklarım az büyüyordu.3 ay klomen kullandım.klomenin 3. ayında ilk aşılamayı olmuştum.tutmayınca.bırakmıştım.doktorum eğer bu ay hamile kalmasaydım iğne tedavisine gecelim diyordu.ama ben iğne tedavisi yaptırmıycaktım.yani allah büyük ne olacağı hiç belli olmaz.ilaç kullanırken hamile kalamamıştım.bırakınca hamile kaldım.en kısa zamanda hamile kalmanız dileğiyle.

İlacı bıraksanız da etkisi bir kaç ay devam eder. Acaba tedavinizin avantajını yaşıyor olabilir misiniz? Ben ise mümkünse bir an önce aşılamaya geçilmesi taraftarıyım. Çünkü sizin gibi örneklerin yanında 6-7 yıl çocuk sahibi olamayıp ilk aşılamasında pozitif sonuç alan bir çok örnek de gördüm.

Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı tüm dileyenlerin başına diyelim :)

Back