- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
Nerdeeeeee igneye basladik bide bugun yeterli buyumuyor diyor drumuz cumartesi tekrr bakilicak oranimizaayyy çok sevindim
hayırlısıyla keseyide göreceksin kalp atışınıda duyacaksın Allah ın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeeeeee igneye basladik bide bugun yeterli buyumuyor diyor drumuz cumartesi tekrr bakilicak oranimizaayyy çok sevindim
hayırlısıyla keseyide göreceksin kalp atışınıda duyacaksın Allah ın izniyle
Nerdeeeeee igneye basladik bide bugun yeterli buyumuyor diyor drumuz cumartesi tekrr bakilicak oranimiza
Insallahyaaa dur bakalım canım cmrtesi ola hayrola
Allah tan ümit kesilmez inşallah sağlıklı olur artışlar
dualarım seninle canım umarım hiç bi sorun çıkmaz
Iyi misin arada girip bakıyorum haber yokInsallah
kanamam basladi yine
İyi olmaya çalışıyorum canım düşük ilaçları tamamen bıraktık düşüyor bebek hcg lerimiz düşüşe geçti çünküIyi misin arada girip bakıyorum haber yok
Canım tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü ama hayırlısı böyleymis bak ben ikinci asilama icin iğneleri yariladim bile geçecek ve içinde yeniden istek heyecan hissedeceksin hakkımızda hayirlisiİyi olmaya çalışıyorum canım düşük ilaçları tamamen bıraktık düşüyor bebek hcg lerimiz düşüşe geçti çünkü
aksi gibi kanamam tamamen kesildi
dr sağlıksız embriyo yada sağlıksız döllenme o yüzden gelişmiyor kendiliğinden düşücek dedi bekliyoruz
Tekrar asolama deneyecegimi zannetmiyorum tabi esimi ikna edebilirsem cunku asilamada kimyasal yada dis gebelik riski tup bebege oranla daha fazlaCanım tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü ama hayırlısı böyleymis bak ben ikinci asilama icin iğneleri yariladim bile geçecek ve içinde yeniden istek heyecan hissedeceksin hakkımızda hayirlisi
Merhaba , bence bir beta hcg baktırın derim, hiç beklemeyin derim, zaten aynı gün aşılama yaptırmıştık sanırım, benim sonuç negatif oldu, inşaalah sizin sonucunuz pozitif olur da güzel haberleri bizimle paylaşırsınızşans sizinle olsun
cnm aramıza hoşgeldin
evet dogru yerdesinnnn neden mi dogru yerdesin
çünkü bizi bizden başka kimse anlayamıyor
yeri geliyor en yakınımız olan ailemiz eşimiz bile anlmıyor
bizler burda aynı yolda mücadele veriyoruz ve birbirimize bu yolda destek oluyoruz
çook yıprandıgım kahroldugum dönemlerde hep kk ya attım kendimi benimle aynı durumda olan arkadaşlarla paylaştım
şimdi senin durumuna gelince tüm tahlillerinizi vs yaptırdınız mı rahim filmi eşinizin testleri vs?
tüm bunlar göz önünde bulundurulup bi yol çizilmeli daha önce de kullanmışmıydınız yumurtlama hapı ?
Merhaba tekraar:) uzun zaman olmuş takip edememişim ancak çözüyorum forumu sanırım:)) Geçtiğimiz ay dr regli ol sora reglinin 3. günü klomene başla ve günde 2 defa kullan dedi, klomene başladım kullandım ve 5günde bitirdim. bittikten sonra da 3. gün kontrole gittim(dün). kontrolde 2 yumurtalığım oluşmuştu çok şüküür:) hemen bu sabah çatlatma iğnesi verdi, onu oldum ilk defa. Şimdi heyecanla bekleyeceğim. Bu hafta kritik o yüzden, ev ödevleri bu hafta için verdi.
bir sorum olacak, aşılamadan önce klomen + çatlatma iğnesi deneyip olmazsa aşılama yöntemini istemem de sizce bir sakınca var mıdır? 32 yaşındayım daha ilk çocuk istiyorum zaman kaybetmekten korkuyorum çok, o yüzden aşılama sanki daha garanti gibi geldi.
Bu arada yeni öğrendim, çok yakın arkadaşım aşılama oldu (2 yıl hamile kalamamışlardı ve eşinde de kendinde de sorun çıkmamıştı.) şimdi ilk aşılama ile hamile kaldı:) hatta ikiz bekliyorlar:) çok şüküür! allah diğer her isteyene versin, ondan da duyunca bu aşılama olayına daha sıcak bakıyorum hemencik yapmak istiyorum. zararı var mı bilen var mı?
Merhaba tekraar:) uzun zaman olmuş takip edememişim ancak çözüyorum forumu sanırım:)) Geçtiğimiz ay dr regli ol sora reglinin 3. günü klomene başla ve günde 2 defa kullan dedi, klomene başladım kullandım ve 5günde bitirdim. bittikten sonra da 3. gün kontrole gittim(dün). kontrolde 2 yumurtalığım oluşmuştu çok şüküür:) hemen bu sabah çatlatma iğnesi verdi, onu oldum ilk defa. Şimdi heyecanla bekleyeceğim. Bu hafta kritik o yüzden, ev ödevleri bu hafta için verdi.
bir sorum olacak, aşılamadan önce klomen + çatlatma iğnesi deneyip olmazsa aşılama yöntemini istemem de sizce bir sakınca var mıdır? 32 yaşındayım daha ilk çocuk istiyorum zaman kaybetmekten korkuyorum çok, o yüzden aşılama sanki daha garanti gibi geldi.
Bu arada yeni öğrendim, çok yakın arkadaşım aşılama oldu (2 yıl hamile kalamamışlardı ve eşinde de kendinde de sorun çıkmamıştı.) şimdi ilk aşılama ile hamile kaldı:) hatta ikiz bekliyorlar:) çok şüküür! allah diğer her isteyene versin, ondan da duyunca bu aşılama olayına daha sıcak bakıyorum hemencik yapmak istiyorum. zararı var mı bilen var mı?
bana kalırsa aşılama olmayın normal cinsel ilişki ilede hamile kalabilirsiniz.ben haziranın 2 sinde aşılama olmuştum olmadı.çok umutlanmıştım.olmayınca tedaviyi bıraktım.ilaçlarıda bıraktım.bu ay bir mucize oldu ve kendiliğinden hamile kalmışım.şuanda bir aylık.sanırım psikolojikte.eşinizde ve kendinizde sorun yoksa akışına bırakın.ben aşılamayı yaptırdığım için pişman olmuştum.pahalıda bir tedavi.
benimde yumurtalıklarım az büyüyordu.3 ay klomen kullandım.klomenin 3. ayında ilk aşılamayı olmuştum.tutmayınca.bırakmıştım.doktorum eğer bu ay hamile kalmasaydım iğne tedavisine gecelim diyordu.ama ben iğne tedavisi yaptırmıycaktım.yani allah büyük ne olacağı hiç belli olmaz.ilaç kullanırken hamile kalamamıştım.bırakınca hamile kaldım.en kısa zamanda hamile kalmanız dileğiyle.Allah bagislasinn:)) ne guzel haber masallah.. Benim polikistik overim var normal yollarla olabilir miyim cok emin degilim aslinda dr klomen be catlatma ignesi verdi onu o yuzden denedik bu ay ama bu ay olmazsa normal yollara geri donebilirim.. Biraz akisina birakmakta fayda var boyle durumlarda.. Tesekkurler bilgi icin..
tebrikler Allah tamamına erdirsinbana kalırsa aşılama olmayın normal cinsel ilişki ilede hamile kalabilirsiniz.ben haziranın 2 sinde aşılama olmuştum olmadı.çok umutlanmıştım.olmayınca tedaviyi bıraktım.ilaçlarıda bıraktım.bu ay bir mucize oldu ve kendiliğinden hamile kalmışım.şuanda bir aylık.sanırım psikolojikte.eşinizde ve kendinizde sorun yoksa akışına bırakın.ben aşılamayı yaptırdığım için pişman olmuştum.pahalıda bir tedavi.
benimde yumurtalıklarım az büyüyordu.3 ay klomen kullandım.klomenin 3. ayında ilk aşılamayı olmuştum.tutmayınca.bırakmıştım.doktorum eğer bu ay hamile kalmasaydım iğne tedavisine gecelim diyordu.ama ben iğne tedavisi yaptırmıycaktım.yani allah büyük ne olacağı hiç belli olmaz.ilaç kullanırken hamile kalamamıştım.bırakınca hamile kaldım.en kısa zamanda hamile kalmanız dileğiyle.
Ben yapTurdım ama çıkan sonuçtan hiç bişey anlamadım dra gösterdim polikistik over sendromu dediKizlar aranizda amh testi yaptiran var mi
mrbe2 yımı dıorsun cnm?
e2 çatlatma iğnesi öncesi kaç çıkmıştı