• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldin gebe hatun :anneadayı: :KK68: hamdolsun iyiyim canım
bayram seyran işte ugraşmaca
nasipse 2 hafta sonrada memlekete gideceğim onun telaşı bi yandan
troidlere bende baktırmıştım bişey çıkmamıştı
ne zmn tekrarlamak lazım bilmiyorum :KK64:
sen nasılsın nasıl geçiyor gebelik değişiklikler varmı :21: :KK46::nazar: maşallah:nazar:
Canım iyiyim şükür,cuma doktora gideceğim.Kese vb. bakılacak,kendimi hic gebe moduna sokamadım henüz:) İnşallah en yakin zamanda güzel haberini alırım.Memleket neresi?Sevdiklerinle güzelce vakit geçir.Şimdiden iyi tatiller:) Tiroid vb. belli aralıklarla yapılması gerekiyormus.Tsh hormonunun belli bir düzeyde olması gerekliymiş,yarin endokrine gideceğim.Hamilelik düşünen her bayanın yapması lazimmis ama ben bilmiyordum.Öyle canım iste ben de paylaşmak istedim.Henüz vaktiniz varken baktirin diye.

Canım iyiyim şükür,cuma doktora gideceğim.Kese vb. bakılacak,kendimi hic gebe moduna sokamadım henüz:) İnşallah en yakin zamanda güzel haberini alırım.Memleket neresi?Sevdiklerinle güzelce vakit geçir.Şimdiden iyi tatiller:) Tiroid vb. belli aralıklarla yapılması gerekiyormus.Tsh hormonunun belli bir düzeyde olması gerekliymiş,yarin endokrine gideceğim.Hamilelik düşünen her bayanın yapması lazimmis ama ben bilmiyordum.Öyle canım iste ben de paylaşmak istedim.Henüz vaktiniz varken baktirin diye.

canım Allah ım sağlıklı ve kolay gebelik süreci nasip etsin
keyfini çıkar doyasıya sapşahane sağlıkla geçsin 9 ay inşallah :nazar::KK200:
göbüşün çıkmaya başlayınca ister istemez geçeceksin hamile moduna :anneadayı:
memleket izmir canım :KK55: teşekkürler ailemle doyasıya vakit geçireceğim nasipse:21:
sen söyeldikten sonra test sonuçlarıma baktım bu arada
hem tiroid hemde tsh bakılmış canım aşılamaya başlarken temiz çıkmış şükür:KK37:
inşallah seninde güzel çıkar yarın sonuçların
sen ve minnakın Allah a emanet olun sağlıklı günler dilerim :KK25:

Son düzenleme:
canım Allah ım sağlıklı ve kolay gebelik süreci nasip etsin
keyfini çıkar doyasıya sapşahane sağlıkla geçsin 9 ay inşallah :nazar::KK200:
göbüşün çıkmaya başlayınca ister istemez geçeceksin hamile moduna :anneadayı:
memleket izmir canım :KK55: teşekkürler ailemle doyasıya vakit geçireceğim nasipse:21:
sen söyeldikten sonra test sonuçlarıma baktım bu arada
hem tiroid hemde tsh bakılmış canım aşılamaya başlarken temiz çıkmış şükür:KK37:
inşallah seninde güzel çıkar yarın sonuçların
sen ve minnakın Allah a emanet olun sağlıklı günler dilerim :KK25:
Gelince gidecek misin kaan bozkurta

Gelince gidecek misin kaan bozkurta

canım bilemiyorum :KK43: aslında gidip görüşmekte fayda var
bununla ilgili zaman yaratabilirsem mutlaka görüşeceğim
aslında ben istanbul bülent tıraş istiyorum ama
hem şehir dışı olması hemde maddi açıdan zorlarmı bilmiyorum
tüp bebeği yaptırmak zorunda olursam 2.aşılamamda negatif olursa
ozaman enine boyuna düşünüp karar vereceğim

Iyi geceler.kizlar.birsey sormak istiyorum.rahim filiiminden sonra adet gecikmesi yasayan varmi.ben haziranin 16 da adet olmustum.sonra rahim filmi cekildim.temmuzun 16 da bekledigim adetim 3 gun gecikti.acaba hsg buna sebep olurmu.boyle birsey basina gelen varmi

canım bilemiyorum :KK43: aslında gidip görüşmekte fayda var
bununla ilgili zaman yaratabilirsem mutlaka görüşeceğim
aslında ben istanbul bülent tıraş istiyorum ama
hem şehir dışı olması hemde maddi açıdan zorlarmı bilmiyorum
tüp bebeği yaptırmak zorunda olursam 2.aşılamamda negatif olursa
ozaman enine boyuna düşünüp karar vereceğim
Hayırlısı olsun

Iyi geceler.kizlar.birsey sormak istiyorum.rahim filiiminden sonra adet gecikmesi yasayan varmi.ben haziranin 16 da adet olmustum.sonra rahim filmi cekildim.temmuzun 16 da bekledigim adetim 3 gun gecikti.acaba hsg buna sebep olurmu.boyle birsey basina gelen varmi
O filmden sonra hamile kalanlar var :)

geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar! benim sonuç negatif maalesef. adetim 2 gün gecikince kan testine gittim. sonucu öğrenince de regl oldum. napalım sağlık olsun. inşallah bi sonraki denemeye....

geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar! benim sonuç negatif maalesef. adetim 2 gün gecikince kan testine gittim. sonucu öğrenince de regl oldum. napalım sağlık olsun. inşallah bi sonraki denemeye....
saplık olsun canım benim çok takmamaya çalış kafana
inşallah bir dahaki sefere pozitif sonucu alırsın allahın izniyle

sağol canım seninde mübarek olsun
psikolojik sanırım bende kan sonucumu öğrenince regl oldum hemen
daha öncede buna benzer çok yaşadım çünkü
hakkında hayırlısı canım sıkma canını bidahaki denememizde olur inşallah
sağlıkla kal canım :KK25:

kızlar merhaba benim adetim 3 gün geçmişti.bugun betahcg yaptırdım.sonuç 7.80 çıktı.gebelik var ama.değer düşükmü sizce.doktorum tsh ve progesteron testi aldı oradan anlarız sonucu dedi.sağlıklımı değilmi diye.sevincim bogazımda kaldı.benim için dua edin nolur.

kızlar merhaba benim adetim 3 gün geçmişti.bugun betahcg yaptırdım.sonuç 7.80 çıktı.gebelik var ama.değer düşükmü sizce.doktorum tsh ve progesteron testi aldı oradan anlarız sonucu dedi.sağlıklımı değilmi diye.sevincim bogazımda kaldı.benim için dua edin nolur.
Aşılamamıydı canım senin
hem merak etme 5 ve üzerinde gebelik var demek ki yeni gebelik için bence değerin normal ama 2 gün sonra tekrar baktır derim
bakalım benimki ne çıkıcak :(

kızlar sonucumu aldımmmmmmmmmm

57,9 beta hcg

doktorum gözümüz aydın hamilesin dediiiii ben bunu duyduysam sakın kimse umudunu yitirmesin rabbim isteyen herkezin ama herkezin bu duyguyu tatmasını nasip etsin inşallah

Aşılamamıydı canım senin
hem merak etme 5 ve üzerinde gebelik var demek ki yeni gebelik için bence değerin normal ama 2 gün sonra tekrar baktır derim
bakalım benimki ne çıkıcak :KK43:
ben 13 aydır uğraşıyorum aslında.benim bir oğlum var.ikinci olmuyordu.şimdiye kadar tedavi görmüştüm.haziran ayında aşılamada olmuştu ama tutmamıştı.aşılamadan sonra rahim filmi çektimiştim.oda normal çıkınca oluruna bırakmaya karar vermiştim.hiçte umudum yoktu.kendiliğinden oldu yani.yalnız düşük tehdidi var progestan igne ve fitil verdi doktorum umarım düzelir.

canım inşallah sağlıklı haberini alırsın
belki gebeliğin çok yeni oldugu içinde düşük çıkış olabilir
test sonuçlarından sonra inşallah hep birlikte seviniriz
Allah ım yardımcın olsun

57,9 beta hcg

doktorum gözümüz aydın hamilesin dediiiii ben bunu duyduysam sakın kimse umudunu yitirmesin rabbim isteyen herkezin ama herkezin bu duyguyu tatmasını nasip etsin inşallah

canım tebrik ederim Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin:nazar:

canım inşallah sağlıklı haberini alırsın
belki gebeliğin çok yeni oldugu içinde düşük çıkış olabilir
test sonuçlarından sonra inşallah hep birlikte seviniriz
Allah ım yardımcın olsun

canım tebrik ederim Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin:nazar:
aminn canım benim darısı sizlerin başına

57,9 beta hcg

Gözlerime inanamadım çok sevindim Allah tamamina erdirsin canim

Gözlerime inanamadım çok sevindim Allah tamamina erdirsin canim
amin canımmm benim aminnnnn darısı başına henüz erken sevinmek için ama içimdeki coşkuyu bir türlü bastıramıyorum
inan bende çok şaşırdım tahlil sonucunu alınca birde kan verdiğim kız damarımı patlattı ama olsun sonucu alınca kızı bile öptüm bir güzel :)

ayy inşallah tatlım yaaaaaaaa :21:
bazen hiç olmucak hissine kapılıyorum çok üzülüyorum
ama hemen yeniden yeşeriyor umutlarım
tamda olması gerektiği gibi mybaby24 mybaby24 umudunu sakın kaybetme ama sakın fazlada umutlanma benim içimde nerdeyse hiç umut yoktu kara kara negatifi nasıl söylicem diye düşünüyodum 10. günde yaptığım idrar testi negatifti çünkü deli gibi tüp bebek merkezi araştırıyordum ama rabbimin mucizesi işte ağlamaktan:KK42: doktorla telefonda zor konuştum :confused::confused:

Back