Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gittim wc ye akinti ile biraz kirmizi geldi sondi tamamen gelir artik..

Sonuc negatif kizlar moral 0 cok üzgünüm
Canım ne hissettiğini emin ol biliyorum.Ama arkadaşların da dediği gibi yeniden başlamak için güçlü olmak gerek,zaten sen de güçlü bir kızsın . Bu gece kadir gecesi hem,bolca dua edelim.Bayramda bolca gez,kafani boşalt.Bir sonraki denemende inşallah olacak.

canım hayırlısı
ister istemez günlerce beklediğin umut bir anda hüsran oluyor haklısın üzülmekte
inan bizimde bebişlerimiz olacak ama demekki şimdi hayırlı zaman değilmiş nasip olmadı
Rabbim in bizim içinde vardır bi vakti saati sabırla duayla o günü bekleyeceğiz

anladım canım benimde negatif eşimin pozitif aynı durum bizdede olacak tabi gebe kalırsam
teşekkürler bilgi için ben bi tek dogumdan sonra iğne yapılıo diye biliyordum
demek önceside varmış, şapşahane sağlıklı gebelik sürecin olsun sonrada bebişini sağlıkla kucakla canım

Desteginiz icin cok saolun kızlar regl oldum.3.gunu gel demisti dr ama gitcekmiyim bilmiyorum gidesim yok.ara mi versek baska dra mi gecsek bilmiyorum.
Canim sıkkın.hayırlısı böyleymiş

Elimde deil uzuluyorum hak etmiyormuyum die dusunuyorum..rabbim ol demedn olmuyor.ne de yapsak boş.için parcalaniyor. Hep pozifit dusundm hic yormadim agir kaldirmadim son dk ua kdr olucak dedim ama olmadi.
bi kaç hafta veya bi kaç gün önce bende dahil burada bir sürü insan yaşadık bu duyguları, şuan hepimiz bizimmiş gibi yeniden üzülüyoruz. ağla ağlayabildiğin kadar içini boşalt ki sonraki ay için yeniden umutların yeşermiş olsun.
her ay bu duyguyu yaşamak hem çok zor hemde yıkıcı. ama bizler Allaha teslim olmuş insanlarız, biz pes etmeden isteyeceğiz o da hayırlı zamanda verecek inş. elden başka birşey gelmiyor canımıniçi, bugün çok güzel bi gün. hem kendin hemde bizler için bol bol dua et.
insanız işte her istediğimiz hemen olsun istiyoruz, ama bizden daha büyük karar sahibi var ve geleceği günü beklemekten başka çaremizde yok.
aşılamada ki oran da zaten düşük. bunu bilerek yola çıkıyoruz umarım seni daha fazla bekletmez bebişin.
ayy çok uzun yazdım :)

Benimde akşamdan beri karnım da hafif Ağrı var, şimdi hafif koyu kahverengi gibi bişey var anlayamadım , çok huzursuzum, aşılamam 13. Gün. Adetimin ise 28. Günü

Elimde deil uzuluyorum hak etmiyormuyum die dusunuyorum..rabbim ol demedn olmuyor.ne de yapsak boş.için parcalaniyor. Hep pozifit dusundm hic yormadim agir kaldirmadim son dk ua kdr olucak dedim ama olmadi.

canım hakkımızda hayırlısı olsun bende çok üzüldüm tv de komedi dizisinde bile az duygusallık yaşansa ağladım içimi boşalttım bugün daha iyiyim ağustos ayında adetin 3 günü tüp bebek için start vercem Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz Allahın taktiri böyle bizim için en hayırlısıda bu bence duygularını hissettiğin gibi yaşa ağlayabildiğin kadar ağla ama sonra toparlan inşallah olacak

Cok dogru yazmisin.haklisin bugun duygusalim elden bisey gelmeyince tek care burun çekmek

Benimde karnim agriyo geliyo galiba kizlar

Senin daha gelemdimi bnmki geldi

Insallah bir sonraki ay hamile kalirsin ayprensesii
bu kullandigimiz ignelerin etkisi bir sonraki ay da devam ediyormus doktorum soylemisti.

Bnde oyle biliyorum o yuzden kararsiz kaldim bu ay da deneyip bi sonraki ay mi ara versem bilemedim esimle konusmam lazm.sonra da drla.
İnşallah daha fazla bekletmez rabbim bizi

Tup bebek bnm icin erken sanrm.senin tup bebek insalah hemen olur.daha fazla bekletmesin rabbim

canım ben kasım ayından beri istanbul zeynep kamil hastanesine gidiyorum 3 aşılama yapıyolar prosödür o benim ilkinde 3 yumurta gelşitiği için yapmadılar çoğul olur diye ama onuda saydılar 2 tane aşılamm yapıldı şimdi tüp bbeğe geçtik Allah ol dedikten sonra özeldede devlette oluyo bugün doktora gittim ilk tüp bebeği tutan biriyle karşılaştım bu beni çok sevindirdi birde aynı gün aşılama yapılan arkadaşımda hamile şimdi aynı gün aynı hastanede yaptırdık yani anlayacağınız özelede gitsek devlete de gitsek Allahın ol demesine kalıyo Allah emeklerimizin karşılığuını versin.Neden erken olduğunu düşünüyosun yani ilk aşılamanmıydı bu ?

Kesinlikle ol demedn olmuyor.
Bnm ilk denemem hem maddi açıdan simdilik zor o yüzden erkn dedim.
Rabbim nasip etsin bize en yakin zmnda.
Sanrim bn dilimin cezasini cekiyorum..bekarken 2 yil cocuk yapmam gezerim tozarim diyodum..cok pismanim 1.5 ay kaldi 2 yıl olmasina.. Dilek dilerkn ne dilegidimize dikkat etmemiz gerk melekler amin dermis
Tw de duymustm bu sozu cok dogru..saglikli olsun da gec olsn

uzulme mek elde değil ama geçiyor canım yaşında çok genç daha olacak insallah

Desteginiz icin cok saolun kızlar regl oldum.3.gunu gel demisti dr ama gitcekmiyim bilmiyorum gidesim yok.ara mi versek baska dra mi gecsek bilmiyorum.
Canim sıkkın.hayırlısı böyleymiş

canım dr unla görüş 1 ay ara vermenin hem sana hem vucuduna faydası olur diye düşünüyorum
ama en dogru kararı dr un karar verir elbet
bende eylülde yada ekimde yaptıracagım 2.yi

uzun yazdın ama çokda güzel yazdın pekde güzel yazdın

Insallah bir sonraki ay hamile kalirsin ayprensesii
bu kullandigimiz ignelerin etkisi bir sonraki ay da devam ediyormus doktorum soylemisti.

ayyy etkisi süren iğneler hepimzi bu ay hamiş yapsın ozaman
bak şimdi bi ümitlendim

Benimde akşamdan beri karnım da hafif Ağrı var, şimdi hafif koyu kahverengi gibi bişey var anlayamadım , çok huzursuzum, aşılamam 13. Gün. Adetimin ise 28. Günü

canım regli olmadan öncde kahverengi lekelenmen olurmu normalde
kan testini 15.gün mü yapıcaksın ?

canım Rabbim ol desin olsun inşallah
hepimizide hayırlı dr larla karşılaştırsın
bende özele devlete pek takıntılı değilim sadece halden anlayan merhametli drlarla karşılaştırsın bizi
2.aşılamadan sonra bende fakültede yaptırabilirim yani tüp bebeği

canım bgn bin geceden hayırlı gece duaların kabul oldugu gece
bol bol dua edelim hayırlısıyla bebişlerimizin müjdesini alacağız

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
"Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
bizi de hayırlısıyla anne baba vasfına layık eyle Rabbim
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN"

Amin nnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…