• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilmiyorum ki yaptırsam mı beta hcg? Bende önce üstüne görme diye düşündüm hafif kahverengimsi olunca, ama şimdi normal kanama olunca üstüne görme olayı değildir diye düşündüm. Bu üstüne görme olayı bayrağı adet olma gibi bir şey mi acaba nasıl ki? Siz adet olunca aşılama ve tüp bebek tutmadığı zaman regl olunca beta yaptırdınız mı??? Şimdi içime hafif kurt düştü ne bileyim Aklımda yoktu yaptırmak ! Yaptırsam mı kiiii bilemedim!!!!!

canım benim annem 3 ay bildiğin regl gibi olmuş :KK57:

bide regliyle başlanıyor ya tedaviye
hep okuyorum üstüne görmüşüm meğer
tedavi sırasında hamile oldugumu öğrendim diyenleri
o yüzden garantiye almak için tedavi öncesi yaptırıyorum hcg
şimdide regli olmadan önce test yaptırdıgım için eminim negatif benim
ama sen test gününden önce regl oldugun için yaptır dedim emin ol diye
ne olur ne olmaz arkadaşım yaptır için rahat etsin diye dedim
umutlandırdıysam özür dilerim :cry: demek istediğim sonra bişey varsa sen üzülme diye
ilaç falan içersin ağır kaldırırsın Allah korusun o yüzden dedim

Ilacı bırakmayı doktor söylemiş size Anladığım kadarı ile, bende yarın sabah kullanmayayım kullanayım diye tereddüte düştüm
canım tüp bebekte test yaptım negatif oldugunu öğrendim dr jeli bırak dedi
aşılamada da aynı şekilde negatif oldugunu öğrendim yine dr dedi bıraktım:KK14:

Düşünüyorum da çıldırmamak elde değil, evlendim 5 yıl korundum bırakınca ilacı 2. Ay hamile kaldım oğlum Doğdu , spral vardı. 2. Bebeği düşününce korunmayı bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım. 16 haftalık iken kalbi durdu. Zorunlu kürtaj oldum, sonrasında 2 yıl geçti korunma yok hersey tahliller hsg tertemiz, eşimin sperm sayısı çok yüksek ama Tıpta açıklanamayan bir durummuş, 2. Aşılama da tutmadı yani düşünüyorum anlam veremiyorum bir türlü, hakikaten çıldırmak elde değil, hat safhadayım , buradan dertleşiyorum paylaşıyorum , etrafımda da kimseyle konuşulmuyor bu konular , anlamadım gitti, Allah'ım bu bir isyan değil , nedennnn demekten de alıkoyamıyorum kendimi:KK43:(((((

Allah bağışlasın oğlunuzu ömür boyu sağlıklı mutlu hayatınız olsun
kaybınız içinde üzüldüm :(
Rabbim ol desin inşallah ve olsun canım
sıkma canını öyle şeyler düşünme inan ummadıgın anda bi bakmışsın olmuş

canım benim annem 3 ay bildiğin regl gibi olmuş :KK57:

bide regliyle başlanıyor ya tedaviye
hep okuyorum üstüne görmüşüm meğer
tedavi sırasında hamile oldugumu öğrendim diyenleri
o yüzden garantiye almak için tedavi öncesi yaptırıyorum hcg
şimdide regli olmadan önce test yaptırdıgım için eminim negatif benim
ama sen test gününden önce regl oldugun için yaptır dedim emin ol diye
ne olur ne olmaz arkadaşım yaptır için rahat etsin diye dedim
umutlandırdıysam özür dilerim :cry: demek istediğim sonra bişey varsa sen üzülme diye
ilaç falan içersin ağır kaldırırsın Allah korusun o yüzden dedim

canım tüp bebekte test yaptım negatif oldugunu öğrendim dr jeli bırak dedi
aşılamada da aynı şekilde negatif oldugunu öğrendim yine dr dedi bıraktım:KK14:
Rica ederim ne özrü, fikir paylaşıyoruz çok teşekkür ederim

kaybınız içinde üzüldüm :KK43:
İnşaalahhhhhhhhh , Allah hepimize versin

Nsl cnm ya adet dongun kac gun 28 deilmi.. Catlatma iğnesi erkenmi oldu
18.06 da adet oldum canim.19.06 da ilk yumurta buyutme iğnemi basladim adetin 2.gunu yani 27.06 da ise catlatma ignemi oldum ve 29uda asilama oldu.bu hesaba gore 15.07 de adet olmam gerekiyor.doktor test gununu 14u olarak istedi ama zaten adet olucagim icin yapmadim yapmicam da senin tarihler nasil ?

sevgili hanımlar ben birsey sormak istiyorum, Aşılama sonrası crinone vajinal jel kullanan kimse var mı? Ben aşılama sonrası bu jeli kullanıyordum, şimdi adet oldum, bu jeli kullanmaya devam etmek gerekiyor mu? Aramızda kullanan kimse oldu mu acaba ?
Ben olduğumda birakmistim

Düşünüyorum da çıldırmamak elde değil, evlendim 5 yıl korundum bırakınca ilacı 2. Ay hamile kaldım oğlum Doğdu , spral vardı. 2. Bebeği düşününce korunmayı bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım. 16 haftalık iken kalbi durdu. Zorunlu kürtaj oldum, sonrasında 2 yıl geçti korunma yok hersey tahliller hsg tertemiz, eşimin sperm sayısı çok yüksek ama Tıpta açıklanamayan bir durummuş, 2. Aşılama da tutmadı yani düşünüyorum anlam veremiyorum bir türlü, hakikaten çıldırmak elde değil, hat safhadayım , buradan dertleşiyorum paylaşıyorum , etrafımda da kimseyle konuşulmuyor bu konular , anlamadım gitti, Allah'ım bu bir isyan değil , nedennnn demekten de alıkoyamıyorum kendimi:KK43:(((((
Yapma arkadaşım Allah oğluna ömür versin biz Bir taneyi arıyoruz da cildirm8yoruz

18.06 da adet oldum canim.19.06 da ilk yumurta buyutme iğnemi basladim adetin 2.gunu yani 27.06 da ise catlatma ignemi oldum ve 29uda asilama oldu.bu hesaba gore 15.07 de adet olmam gerekiyor.doktor test gununu 14u olarak istedi ama zaten adet olucagim icin yapmadim yapmicam da senin tarihler nasil ?

Anldm cnm. Bn 14.06 da adet oldum. 28.06da catlatma ignesi 29.06da aşılama 13.07de adet oldum hic gecikmedi norml dongume gore 1 gun ama 15.gun catlatma ignesi oldu 14.gun sonrada tam gununde geldi..

arkadaslr biliyorum cok zor hayal kırıklığı ama nolur umıdınıızı kaybetmeyın rabbım en hayrlısını bılır ve verır

2 gundur kahve lekem geliyordu. Hatta dün siyah gibiydi. Bugun 14.gunum az once sonucu aldim kizlar negatif. :((((( çok üzgunum.
ama bu kahvelikler ne anlamadim

2 gundur kahve lekem geliyordu. Hatta dün siyah gibiydi. Bugun 14.gunum az once sonucu aldim kizlar negatif. :KK43:(((( çok üzgunum.
ama bu kahvelikler ne anlamadim
merhaba arkadaşım kahverengi akıntının nedeni progesteron hormıonumuz yükseliyor ve rahim duvarını kalınlaştırıyor bu hormonda oranın incelirken olan döküntüsünden kaynaklanıyormuş o kahverengi akıntı benim aşılamanın 8. günü itibari ile gelmeye başlamıştı yerleşme kanaması kesin bu diye çok umutlandım ve çok üzüldüm bu yüzden yani yerleşme kanaması olma ihtimali bi yok bence tamamen hormonsaol akıntılar Allah bizlerede evlat nasip eder inşallah herşeyin hayırlsıı

kaybınız içinde üzüldüm :KK43:

duygu arkadaşım çıldırma lütfen elindeki evlandının kıymetini bişl zamanı geldiğinde diğer evaltlarada sahip olursun inşallah ben 6 yılllık evliyim ve hiç hamile kalmadım bazen bi düşüğüm olsaydıda en azından hamile kalabildiğimi bilseydim bile diyorum töbe töbe yani demem o ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun strese girme sende Allah herimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kizlar kotuyum ya adet oldum :( doktorumu aradim ameliyatta yatim saat sonra ara dediler.ben bodrumdayim tatilin son gunu keske biraz daha kalsam burda hic izmire gitmek istemiyorum :(

Kizlar kotuyum ya adet oldum :KK43: doktorumu aradim ameliyatta yatim saat sonra ara dediler.ben bodrumdayim tatilin son gunu keske biraz daha kalsam burda hic izmire gitmek istemiyorum :KK43:

Regln 3.gunu gitmiyonmu sen kontrle.
Bnde aradim dr. Vücudun dinlensin dedi eylulde gidicem kismetse..insallah gebe gelirsin dio bna...

KIZLAR BI SORUM VAR..SIZIN DR TROİD TAHLİLİ FLN YAPTILARMI BAKTILARMI...BN BAYRMDAN SONRA KINTRL ETTIRICEM DR HIC BASETMEDI...
bnm ablmda hamilelikten sonra troid cikti.bi baktir dio

bayanzy bayanzy anladim canim. Zaten az once adet oldum.
doktorlarin soyledigine gore esimdede bende de bir problem yok ama olayinca olmuyor işte.
birsürü sorunu olan dogal hamile kalabiliyor ama boyle bizim gibisi de oluyor iste.
uzulmemek gercekten elde degil. Zaman emek umut harciyoruz sonra bekledigimiz olmuyor.
kiziyorum agliyorum ama sonda geldigim nokta şu ki " bizim hayir bildigimizde şer, şer bildigimizde hayir vardir"
nasip kismetmis bu isler gercekten vakti zamani var demekki.
allah bizleri en tez zamanda kolayiyla saglikli ve hayirli evlatlara anne yapsin insallah...

Son düzenleme:
Bnde aradim dr. Vücudun dinlensin dedi eylulde gidicem kismetse..insallah gebe gelirsin dio bna...

KIZLAR BI SORUM VAR..SIZIN DR TROİD TAHLİLİ FLN YAPTILARMI BAKTILARMI...BN BAYRMDAN SONRA KINTRL ETTIRICEM DR HIC BASETMEDI...
Bana bakmislardi tiroid hatta cok az bi fazlaydi ilac kullaniyorum. O onemli bisi bildigim kadariyla baktir istersen.
Saglik ocaklari da bakiyor

Bana bakmislardi tiroid hatta cok az bi fazlaydi ilac kullaniyorum. O onemli bisi bildigim kadariyla baktir istersen.
Saglik ocaklari da bakiyor

Bastırmış olman iyi bn de bakyiricam.troidi olan hamile kalamiyor die biliyorum belki o var ve engel oluyor

duygu arkadaşım çıldırma lütfen elindeki evlandının kıymetini bişl zamanı geldiğinde diğer evaltlarada sahip olursun inşallah ben 6 yılllık evliyim ve hiç hamile kalmadım bazen bi düşüğüm olsaydıda en azından hamile kalabildiğimi bilseydim bile diyorum töbe töbe yani demem o ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun strese girme sende Allah herimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Mrb canim bu yaziyi okuyunca ayni ben dedim bende 6 yillik evliyim ve hiçççç hamile kalmadim. Nasil bir duygudur hiçççç yasamadim.... :( testlere gore ( esimin ve benim) bir sıkıntı yok ama gebelikte yok. 2 haziranda asilama oldum ama negatif... ne diyim ne yaziyim bilmiyorum...
dun bütün gece dua ettim Allah kabul etsin...

Yok bana yarin gel dedi.benim asilamadan once tum hormon testlerimi yapmisti doktorum.fsh tiroit fln ama sonuc ne soylemedi kimisi yuksek kimisinin degeri dusuktu ama yorum yapmadi.sanirim ben doktorumu degistiricem.simdi geldik hazirlaniyorum agrim cok camasirlar fln yarin istanbula gidicez hadi hayirlisi yarin 11 e randevu aldim bakalim doktor ne diyecek

Back