• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de 3-54 gündür adet olucakmisim hissi vardi. Dun wc de peceteye boyle azcik pembe kahve gibi bisi geldi. Bu sabah da oyle.
normal adet gunume 1 hafta var ama ilactan mi bilmiyorum . insallah adet degildir kizlar.

Benim de 3-54 gündür adet olucakmisim hissi vardi. Dun wc de peceteye boyle azcik pembe kahve gibi bisi geldi. Bu sabah da oyle.
normal adet gunume 1 hafta var ama ilactan mi bilmiyorum . insallah adet degildir kizlar.

Adet icin daha erkense yerlesme olabilir 1hafta az bi sure deil

Günaydın kizlar...yürüme mesafesi 5dk olan hastaneye gittim 1 tne kadin dgum dr.u vardi o da mudanyaya gitmiş...tedavi gordugum hast.geldik kan vermek icin bekliyorum dua edin kizlar....
Hadi hayirlisi olsun kuzum insallah guzel haberler alicaksin heycanla bekliyorum nezaman belli oluyor

Oyle canim ama catlatma ignesi adeti erkene alabiliyor deniyor.
Resmen kasiyorum gelmesin diye :)
Hadi sen bize guzel haberi ver :)

Ne kdr erken olabilir ki tam gununde gelir bence.bnm oyle oluyor en fazla 1 gun erkn yada gec geliyor..
Insallah guzel haber veririm insallaahh..

hamilesin bebeşinin haberini vericekler birazdan :)

Ayyy keskkeee insallah dakikalar kaldi ogrenmeye bakmaya korkuyorm...
Wcye gitmicem sonucu ogrenene kdr dedm esime ne o grevmi yapiyon dio. Totem yaptm ne bileyim bakmaya korkuyorm..
Hakkımızda hayirlisi

Insallah kuzum bugunkadir gecesi dualarin kabul olsun canim.bugun evlilik yildonumumuz bende yarin adet olucam :KK43:

Evlilik yil donumunuz kutlu olsun bu yil 3 kisi olursunuz insallah...
Amin insallah dualarimiz kabul olur ama regl olcak gibiyim belkide oldum...gitmicm wcye

Ne kdr erken olabilir ki tam gununde gelir bence.bnm oyle oluyor en fazla 1 gun erkn yada gec geliyor..
Insallah guzel haber veririm insallaahh..

Ayyy keskkeee insallah dakikalar kaldi ogrenmeye bakmaya korkuyorm...
Wcye gitmicem sonucu ogrenene kdr dedm esime ne o grevmi yapiyon dio. Totem yaptm ne bileyim bakmaya korkuyorm..
Hakkımızda hayirlisi
Gitme gitme boşver sabret az daha :)

Üzülme kadir gecesi bu gece tam tersi daha çok hırslı ol iste allah tan b7 gece Rabbim demiyor mu isteyin verim dye bu gece ağlayarak yalvarark iste Rabbim sesimizi duycak ben inanrm ayprensesii ayprensesii

Elimde deil uzuluyorum hak etmiyormuyum die dusunuyorum..rabbim ol demedn olmuyor.ne de yapsak boş.için parcalaniyor. Hep pozifit dusundm hic yormadim agir kaldirmadim son dk ua kdr olucak dedim ama olmadi.

Sonuc negatif kizlar moral 0 cok üzgünüm
kaç ki değerin güzelim peki wc ye girdinmi olmuşmusun regl :(

Yahu üzülme zaten başarı şansımız oldukca düşük bunu bilerek başladık bu işe hayırlı mübarek gün bol bol dua edicez

Benimde belirtilerim reglmin geleceği yönünde ama yılmak yok tekrar tekrar deneyeceğiz :KK19: tamammı arkadaşım ayprensesii ayprensesii

Back