Beninki daha gelmedi canim buyuk ihtimal yarin gelir.adet dongume gore 2 gun var canimCok dogru yazmisin.haklisin bugun duygusalim elden bisey gelmeyince tek care burun çekmek
Senin daha gelemdimi bnmki geldi
Bnde oyle biliyorum o yuzden kararsiz kaldim bu ay da deneyip bi sonraki ay mi ara versem bilemedim esimle konusmam lazm.sonra da drla.
İnşallah daha fazla bekletmez rabbim bizi
Tup bebek bnm icin erken sanrm.senin tup bebek insalah hemen olur.daha fazla bekletmesin rabbim
B
Beninki daha gelmedi canim buyuk ihtimal yarin gelir.adet dongume gore 2 gun var canim
ay tşk ederim :) eylül arkadaşım bekliyorum sabırszlıklacanım dr unla görüş 1 ay ara vermenin hem sana hem vucuduna faydası olur diye düşünüyorum
ama en dogru kararı dr un karar verir elbet
bende eylülde yada ekimde yaptıracagım 2.yi
uzun yazdın ama çokda güzel yazdın pekde güzel yazdın
ayyy etkisi süren iğneler hepimzi bu ay hamiş yapsın ozaman
bak şimdi bi ümitlendim
canım regli olmadan öncde kahverengi lekelenmen olurmu normalde
kan testini 15.gün mü yapıcaksın ?
canım Rabbim ol desin olsun inşallah
hepimizide hayırlı dr larla karşılaştırsın
bende özele devlete pek takıntılı değilim sadece halden anlayan merhametli drlarla karşılaştırsın bizi
2.aşılamadan sonra bende fakültede yaptırabilirim yani tüp bebeği
merhaba,Merhaba hanımlar, iyi Akşamlar herkese, benimde hafif lekelenme vardı kahverengimsi , ama şimdi kırmızıları bende gördüm((, 2. Aşılamamda tutmadı, çok üzgünüm
canım bütün drların söylediği bu ilaçların etkisi 2-3 ay kadar sürüyor, dönmesini bekleyebilirsin. hem biraz stresinde azalır belki. sen bilirsin tabi yinede. benimde ilk aşılamam haziranda idi, araya ramazanda girince eylüle brakmaya karar verdim.Evet çok istiyorum ama bir sıkıntı var, kendi doktorum yıllık izne ayrılmış ve yurt dışında, 15 gün sonra gelecek. Ee tedavide adet Döneminde Başlıyor, zaten 2. Aşılamam yapılırken sormuştum, eğer tutmazsa nasıl olacak diye, ya 3. Deneyeceğiz ya da tüp bebek için yönlendirecem Demişti , şimdi Dr yok, başka dr bilmiyorum gitmelimiyim , Tedaviyi 1-2 ay ertelemelimiyim, hiç bir şey bilmiyor ve karar veremiyorum , sadece çok üzgünüm
ay tşk ederim :) eylül arkadaşım bekliyorum sabırszlıkla
Evet çok istiyorum ama bir sıkıntı var, kendi doktorum yıllık izne ayrılmış ve yurt dışında, 15 gün sonra gelecek. Ee tedavide adet Döneminde Başlıyor, zaten 2. Aşılamam yapılırken sormuştum, eğer tutmazsa nasıl olacak diye, ya 3. Deneyeceğiz ya da tüp bebek için yönlendirecem Demişti , şimdi Dr yok, başka dr bilmiyorum gitmelimiyim , Tedaviyi 1-2 ay ertelemelimiyim, hiç bir şey bilmiyor ve karar veremiyorum , sadece çok üzgünüm
amin canım inş. zeynep kamile mi gidiyodun sen?canım bende bende
benimki ekime kalabilir belki
bgn doktorla görüştümde ağustosta tadilat olcakmış eylülün ilk haftası olacak benim reglim de
eger tadilat yetişmezse ekime kalabilireylül ekim farketmez bebişlerimiz gelsin de hayırlısıyla
Haklısınız, bende kendi doktorum dışında başka bir doktorda rahat olamayacağım, ilaçların etkisinin sürdüğünü bugün bu sayfada okudum, bilmiyordum , Hayırlısı artık sanırım bir müddet akışına bırakacağım, 2 senedir çok zorladım, olmayınca olmuyor,canım bütün drların söylediği bu ilaçların etkisi 2-3 ay kadar sürüyor, dönmesini bekleyebilirsin. hem biraz stresinde azalır belki. sen bilirsin tabi yinede. benimde ilk aşılamam haziranda idi, araya ramazanda girince eylüle brakmaya karar verdim.
Çok teşekkür ederim , evet yıpratıcı ve zorlu bir dönemdi , 2 Yıldır yıprandım , şimdi sanırım bir müddet akışına bırakacağım , ilginize çok teşekkür ederim , hepimiz için Herşeyin Hayırlısı , yapacak bir şey yokcanım hayırlısı böyleymiş demekkiüzülme desemde boş biliyorum
daha perşembe günü bende negatifi aldımanlıyorum hissettiklerini
umudumuz diğer aylara kaldı inşallah çok bekletmeden alırız müjdemizi
bende eylülde deneyeceğim 2.yi
sende kararsız kaldıysan dr unu beklemekte fayda var tabi yinede sen bilirsin
amin canım inş. zeynep kamile mi gidiyodun sen?
sevgili hanımlar ben birsey sormak istiyorum, Aşılama sonrası crinone vajinal jel kullanan kimse var mı? Ben aşılama sonrası bu jeli kullanıyordum, şimdi adet oldum, bu jeli kullanmaya devam etmek gerekiyor mu? Aramızda kullanan kimse oldu mu acaba ?
Çok teşekkür ederim , evet yıpratıcı ve zorlu bir dönemdi , 2 Yıldır yıprandım , şimdi sanırım bir müddet akışına bırakacağım , ilginize çok teşekkür ederim , hepimiz için Herşeyin Hayırlısı , yapacak bir şey yok
Bilmiyorum ki yaptırsam mı beta hcg? Bende önce üstüne görme diye düşündüm hafif kahverengimsi olunca, ama şimdi normal kanama olunca üstüne görme olayı değildir diye düşündüm. Bu üstüne görme olayı bayrağı adet olma gibi bir şey mi acaba nasıl ki? Siz adet olunca aşılama ve tüp bebek tutmadığı zaman regl olunca beta yaptırdınız mı??? Şimdi içime hafif kurt düştü ne bileyim Aklımda yoktu yaptırmak ! Yaptırsam mı kiiii bilemedim!!!!!canım ben hem tüp bebekde hemde aşılamada kullandım ikisindede regl oldugum gün bıraktım dr um öyle söyledi
sen kan testi yaptırmıcakmısın peki? ne bileyim üstüne görme falan olabilirmi acaba
hani olur mu olur yani istersen bi kan testi yap yinede emin olmak için
Ilacı bırakmayı doktor söylemiş size Anladığım kadarı ile, bende yarın sabah kullanmayayım kullanayım diye tereddüte düştümBilmiyorum ki yaptırsam mı beta hcg? Bende önce üstüne görme diye düşündüm hafif kahverengimsi olunca, ama şimdi normal kanama olunca üstüne görme olayı değildir diye düşündüm. Bu üstüne görme olayı bayrağı adet olma gibi bir şey mi acaba nasıl ki? Siz adet olunca aşılama ve tüp bebek tutmadığı zaman regl olunca beta yaptırdınız mı??? Şimdi içime hafif kurt düştü ne bileyim Aklımda yoktu yaptırmak ! Yaptırsam mı kiiii bilemedim!!!!!
Allah Yanınızda olsun, hepimizin yanında olsun, inşaalah hersey gönlünüzce olsun , inşaalah hersey temiz çıkarcanım gerçekten zor bi süreç zor bi sınavdan geçiyoruz
bu mübarek gecenin hürmetine bol bol dua edelim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder
bizde yarn kan vericez eşimle genetik testleri yaptırcaz ve pıhtılaşma falan onlar bakılacak
inşallah sonuçlar da temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?