Insallah güzel haber alirsin insallah ...Tesekkur ederim cnm.kasiklarimda hala agri var bilmiyorum pisikolojikmi geliyormu hakkimizda hayirlisi..insallah hamileyimdir tabbii..
Benim de 3-54 gündür adet olucakmisim hissi vardi. Dun wc de peceteye boyle azcik pembe kahve gibi bisi geldi. Bu sabah da oyle.
normal adet gunume 1 hafta var ama ilactan mi bilmiyorum . insallah adet degildir kizlar.
Oyle canim ama catlatma ignesi adeti erkene alabiliyor deniyor.Adet icin daha erkense yerlesme olabilir 1hafta az bi sure deil
hamilesin bebeşinin haberini vericekler birazdan :)Günaydın kizlar...yürüme mesafesi 5dk olan hastaneye gittim 1 tne kadin dgum dr.u vardi o da mudanyaya gitmiş...tedavi gordugum hast.geldik kan vermek icin bekliyorum dua edin kizlar....
Hadi hayirlisi olsun kuzum insallah guzel haberler alicaksin heycanla bekliyorum nezaman belli oluyorGünaydın kizlar...yürüme mesafesi 5dk olan hastaneye gittim 1 tne kadin dgum dr.u vardi o da mudanyaya gitmiş...tedavi gordugum hast.geldik kan vermek icin bekliyorum dua edin kizlar....
Oyle canim ama catlatma ignesi adeti erkene alabiliyor deniyor.
Resmen kasiyorum gelmesin diye :)
Hadi sen bize guzel haberi ver :)
hamilesin bebeşinin haberini vericekler birazdan :)
Hadi hayirlisi olsun kuzum insallah guzel haberler alicaksin heycanla bekliyorum nezaman belli oluyor
Insallah kuzum bugunkadir gecesi dualarin kabul olsun canim.bugun evlilik yildonumumuz bende yarin adet olucam25 dk kaldi..gidip orda beklicez hayirlisi insallah guzel haberle gelirm
Insallah kuzum bugunkadir gecesi dualarin kabul olsun canim.bugun evlilik yildonumumuz bende yarin adet olucam
Gitme gitme boşver sabret az daha :)Ne kdr erken olabilir ki tam gununde gelir bence.bnm oyle oluyor en fazla 1 gun erkn yada gec geliyor..
Insallah guzel haber veririm insallaahh..
Ayyy keskkeee insallah dakikalar kaldi ogrenmeye bakmaya korkuyorm...
Wcye gitmicem sonucu ogrenene kdr dedm esime ne o grevmi yapiyon dio. Totem yaptm ne bileyim bakmaya korkuyorm..
Hakkımızda hayirlisi
nice uzun yıllarınız olur inşallah çoğala çoğalaInsallah kuzum bugunkadir gecesi dualarin kabul olsun canim.bugun evlilik yildonumumuz bende yarin adet olucam
eee çıkmadımı daha sonuçlar25 dk kaldi..gidip orda beklicez hayirlisi insallah guzel haberle gelirm
Tesekku ederim kizlaar:) anelyaaa hadiii seni bekliyoruuuz:)nice uzun yıllarınız olur inşallah çoğala çoğala
Offf canim benim uzme kendini sakin b8dahakine insallah okucak bende badindan beri hazirlafim kendimiSonuc negatif kizlar moral 0 cok üzgünüm
kaç ki değerin güzelim peki wc ye girdinmi olmuşmusun reglSonuc negatif kizlar moral 0 cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?