• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mybaby24 mybaby24 Canım normal kan testinin dışında kan uyusmazligina bakmak için yine kan yoluyla İndirekt Coombs adlı bir test daha yapacaklarmış.Bebeğe karşı anne kanında antikor oluşup olusmadigina bakacaklar sanırım (internetten araştırdım).Sanırım tek defalığına mahsus bir test değil,gebelik suresince devam ediyormuş.Bu tetkikleri 22 Haziran gibi yapacağım.Ama bana verdikleri istem formunda beta hcg yazmıyor.Muhtemelen 24'unde randevu günü yapilacak.Dış gebelik,kimyasal gebelik vb. Var mi ona bakilacak

E elttr sizn ileri hız hareketliliği niz nasldi benm eşimde de hareket lilik sorunu var ilk aşılma tutmadi bayramdn snra ikinci yaplcak devlet hastanesn de yaptrdm Sen nerde yaptrdn benm hiç umudum yoktu senn msjn okudum umutlndm

E elttr sizn ileri hız hareketliliği niz nasldi benm eşimde de hareket lilik sorunu var ilk aşılma tutmadi bayramdn snra ikinci yaplcak devlet hastanesn de yaptrdm Sen nerde yaptrdn benm hiç umudum yoktu senn msjn okudum umutlndm
canm benimde ilki tutmamıstı azdı esımın hareketlılıgı ve sayısı sonra keçiboynuzunu alıp kaynatıp aksam yatmadan once ıcırdım esıme ben özel hastanede yaptrdm ıkısıde aynı yerde yapıldı ama ıkıncısınde bır hafta yattım ılkınde hıc yatmadm ıkıncı gun ıse gtmstım umudunu kesme bende3 cok umutsuzdum olmadı derken oldu bın sukur darısı sana ınsallah kecıboynuzu cevız falan dene asılama yapılana kadar bızımkı resmen ıkıye katladı önce allahın iznıyle tabi

Deniyorum cnm 1 aydr içyo yüzde 5 di 26 oldu halen icrym bakalm bnde bu ay yatmadm hc gttm calstm yapmadgm is kalmadı ki mecbur dgldm aptallgim dan ama bida ki ay asla kalkamycm yataktan

Deniyorum cnm 1 aydr içyo yüzde 5 di 26 oldu halen icrym bakalm bnde bu ay yatmadm hc gttm calstm yapmadgm is kalmadı ki mecbur dgldm aptallgim dan ama bida ki ay asla kalkamycm yataktan
kesınlıkle canm bende gttm rapor alıp yattım bence o çok etkılı oldu

hamile olduğunu öğrenmeden önce desem daha doğru olcak :) bu belirtiler oldumu?
canm benm hıc akıntım olmadı halada yok ama kasık agrım oldu ılkınde bukadr sıddetlı olmamıstı goğüs hassasıyetı faln daha yenı baslıyo bende kasık agrsndan baska hıc belırtım yoktu

Canım merhaba.Ben bu cuma yaptirmistim kan testimi.2 gün oldu.Kese için 24 Temmuzda gideceğim , doktor kan testi istedi tekrar.Onu da 22 si gibi yaptırırım.Yalniz benim kan grubum -,eşimin ki + olduğu için olası kan uyusmazligi için fazladan bir kan testi daha yapmamız gerekiyor.
hımm anladım cnm rabbim kolaylaştırsın elimize kavuştursun bende cuma gittim çarşamba gel renkli ultrasona gönderelim seni dedi inş kesemiz gözükür ya rabbim büyüktür bu güzel günlerin hürmetine rabbim bütün isteyen herkese göstersin

Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun[/QUOTE]
Canım; gerçekten hakkımızda hayırlısı benimde negatif rabbim ol demeyince olmuyor.Çok üzüldüm ama elimden bir şey gelmiyor.Sonuçumuz Takdiri ilahi artık...
Geçen ay fostimon iğneler ile tedavi devam etmişti bu ay sadece klomen denemek istiyorum.Bugün doktor ile konuşmak istiyorum Dualarda buluşmak dileği ile.

Sonuçlar 12.30da çıkacakmış..regl oluyormusum gibi hissediyorm ama wcye gitmiyorum gelirse gormiim

Back