- 25 Eylül 2010
- 294
- 158
- 303
canm benimde ilki tutmamıstı azdı esımın hareketlılıgı ve sayısı sonra keçiboynuzunu alıp kaynatıp aksam yatmadan once ıcırdım esıme ben özel hastanede yaptrdm ıkısıde aynı yerde yapıldı ama ıkıncısınde bır hafta yattım ılkınde hıc yatmadm ıkıncı gun ıse gtmstım umudunu kesme bende3 cok umutsuzdum olmadı derken oldu bın sukur darısı sana ınsallah kecıboynuzu cevız falan dene asılama yapılana kadar bızımkı resmen ıkıye katladı önce allahın iznıyle tabi
Ben yakındaki bir kadın doğum hastanesi aciline gidip yaptirmistimpazar günü yaparlar mı kan testi sonuç çıkar mı gün içerisinde canım?
kesınlıkle canm bende gttm rapor alıp yattım bence o çok etkılı olduDeniyorum cnm 1 aydr içyo yüzde 5 di 26 oldu halen icrym bakalm bnde bu ay yatmadm hc gttm calstm yapmadgm is kalmadı ki mecbur dgldm aptallgim dan ama bida ki ay asla kalkamycm yataktan
canm benm hıc akıntım olmadı halada yok ama kasık agrım oldu ılkınde bukadr sıddetlı olmamıstı goğüs hassasıyetı faln daha yenı baslıyo bende kasık agrsndan baska hıc belırtım yoktuhamile olduğunu öğrenmeden önce desem daha doğru olcak :) bu belirtiler oldumu?
cevapladığın için tşkler canımcanm benm hıc akıntım olmadı halada yok ama kasık agrım oldu ılkınde bukadr sıddetlı olmamıstı goğüs hassasıyetı faln daha yenı baslıyo bende kasık agrsndan baska hıc belırtım yoktu
hımm anladım cnm rabbim kolaylaştırsın elimize kavuştursun bende cuma gittim çarşamba gel renkli ultrasona gönderelim seni dedi inş kesemiz gözükür ya rabbim büyüktür bu güzel günlerin hürmetine rabbim bütün isteyen herkese göstersinCanım merhaba.Ben bu cuma yaptirmistim kan testimi.2 gün oldu.Kese için 24 Temmuzda gideceğim , doktor kan testi istedi tekrar.Onu da 22 si gibi yaptırırım.Yalniz benim kan grubum -,eşimin ki + olduğu için olası kan uyusmazligi için fazladan bir kan testi daha yapmamız gerekiyor.
Kuzum hep aklimdasin naptin testi haber beklihorum insallah hamilesin senden umudum var hadi bakalim hayirlisiKizlar bugun bn adet olmadim yarn sabh hayirlisi ise kan tahlili yaptiricam...insallah hamileyimdir..dua edin noluuurr
İnşallah hissettiğim regl ile alakalı değildir canım ve güzel bir sonuç alırsın.Dualarımız seninle...Sonuçlar 12.30da çıkacakmış..regl oluyormusum gibi hissediyorm ama wcye gitmiyorum gelirse gormiim
İnşallah hissettiğim regl ile alakalı değildir canım ve güzel bir sonuç alırsın.Dualarımız seninle...
Iyi haberler insallahhSonuçlar 12.30da çıkacakmış..regl oluyormusum gibi hissediyorm ama wcye gitmiyorum gelirse gormiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?