• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iyi yapmissin cnm.esimle gitmek istedigim icin yapmadm bnde yoksa dun kan tahlili yaptiridim.bugun iftara misafirim vardi yarinda bi seklide gecer ins. p.tesi bnde dra bakalım bnm ne sonuç çıkacak.
Moralini bozma sakın hayırlısı boyleyims
Selam kizlar sahilden herkse :) adet oldum olucam kesin pazartesi olucam.yoldayken aradim doktorumu acmadi bende geldim bodruma attim kendimi denize bi baktim dr aramis ben dondum ve dedinki denize girebilirmiyim sakiiiiiin dedii :( ama girdim dedim bidaha sakin girme denize jel kullaniyosun dedi.ama ben jeli biraktim cunku adet olucam son 2 gun:)

Eklentiler

• 1436653836679449411550.jpg
    1436653836679449411550.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 70
Selam kizlar sahilden herkse :) adet oldum olucam kesin pazartesi olucam.yoldayken aradim doktorumu acmadi bende geldim bodruma attim kendimi denize bi baktim dr aramis ben dondum ve dedinki denize girebilirmiyim sakiiiiiin dedii :KK43: ama girdim dedim bidaha sakin girme denize jel kullaniyosun dedi.ama ben jeli biraktim cunku adet olucam son 2 gun:)

Iyi tatiller canm..biraktim dedign zmn olur dedimi dr.izin vermiyorsa girme sakin denize

Iyi yapmissin cnm.esimle gitmek istedigim icin yapmadm bnde yoksa dun kan tahlili yaptiridim.bugun iftara misafirim vardi yarinda bi seklide gecer ins. p.tesi bnde dra bakalım bnm ne sonuç çıkacak.
Moralini bozma sakın hayırlısı boyleyims

inşallah senin güzel haberlerini alırız herşey kısmet

Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inş cnm sizin kese gözüktü mü cnm yada ne zaman gozukecek şimdiki değerini kaç
Canım merhaba.Ben bu cuma yaptirmistim kan testimi.2 gün oldu.Kese için 24 Temmuzda gideceğim , doktor kan testi istedi tekrar.Onu da 22 si gibi yaptırırım.Yalniz benim kan grubum -,eşimin ki + olduğu için olası kan uyusmazligi için fazladan bir kan testi daha yapmamız gerekiyor.

kızlar, bugün aşılamanın olduğu gün hariç 14. gün. adet olmam gereken günden de 3 gün geçti. gögüs uçlarım çok hassas dokunamıyorum, kahverengi lekelenme de geçti gibi. bu ilaçlar adet gecikmesi yapmaz di mi canlar ya. umarım tutmuştur. umarım hepimizinki tutar. allahın izniyle.

Selam hanımlar, benimde aşılamanın 11. Günü bugün, hiç bir belirtim yok, acaba beta testini yarın yaptırsam mı çıkarmı ki acaba , çatlicam meraktan ne uyuyabiliyorum , ne de gündüz yaptığım bir işten keyif alıyorum, Aklım hep acabalarda ....
Canm bende n sana tavsiye daha yapma cunku smdi varda ogrensen bile cok kucuk oldgu icin deger az cikiyo buseferde iki hafta kadar beklemrk zorunda kaliyosunki deger artcakmi yok dis gebelikmi kese gorunmuycek cunku o daha zor bebegime bsey olcakmi korkusu smdi biraz sabret ben bunlari yasadgmdan biliyorum biraz daha sabir ama buarada dikkat et cok is yapma

kızlar, bugün aşılamanın olduğu gün hariç 14. gün. adet olmam gereken günden de 3 gün geçti. gögüs uçlarım çok hassas dokunamıyorum, kahverengi lekelenme de geçti gibi. bu ilaçlar adet gecikmesi yapmaz di mi canlar ya. umarım tutmuştur. umarım hepimizinki tutar. allahın izniyle.
İnşallah :) işaretler güzel yakında hastane varsa git acilde kan testi yaptır yada erkenden git yarın güzel haberler bekliyoruz heyecanlandıran

Canm bende n sana tavsiye daha yapma cunku smdi varda ogrensen bile cok kucuk oldgu icin deger az cikiyo buseferde iki hafta kadar beklemrk zorunda kaliyosunki deger artcakmi yok dis gebelikmi kese gorunmuycek cunku o daha zor bebegime bsey olcakmi korkusu smdi biraz sabret ben bunlari yasadgmdan biliyorum biraz daha sabir ama buarada dikkat et cok is yapma[. Çok teşekkür ederim, evet zor da olsa bir kaç gün daha sabır, sanki adet olacak gibiyim, olmayacak gibiyim, Karmaşık bir durum, Hayırlısı

Tunaydin kızlar bugun adetimin 29.gunu asilamanin 13.gunu asilama gunu haric...
Ve ben adet olucam sanirim agrim yok ama oyle hissediyorum.kan testine gerek kalmayacak sanrm

Ve ben adet olucam sanirim agrim yok ama oyle hissediyorum.kan testine gerek kalmayacak sanrm
canım olumlu düşün ki olumlu olsun. benim de daha hiçbir şey belli değil, aşılamadan beri de hç belirtim yoktu ama son iki gündür belirtiler var. umutlandım iyice. Allah sonumuzu hayır etsin.

canım olumlu düşün ki olumlu olsun. benim de daha hiçbir şey belli değil, aşılamadan beri de hç belirtim yoktu ama son iki gündür belirtiler var. umutlandım iyice. Allah sonumuzu hayır etsin.

Bnmde kasik afrim oluyo yuruyunce yada ağır kaldirinca. Ama o adet olcm hissi gitmiyo.
Olumlu dusundum iki haftadr ama son 2 gün...korkuyorum gelirse cok üzülcm
Hakimizda hayirlisi

Selam kizlar sahilden herkse :) adet oldum olucam kesin pazartesi olucam.yoldayken aradim doktorumu acmadi bende geldim bodruma attim kendimi denize bi baktim dr aramis ben dondum ve dedinki denize girebilirmiyim sakiiiiiin dedii :KK43: ama girdim dedim bidaha sakin girme denize jel kullaniyosun dedi.ama ben jeli biraktim cunku adet olucam son 2 gun:)

ohhhh iyi tatiller :21:

Aynen cnm girme bu kez bari dru dinle.dizlerine kadr gir :))

dizlerine kadar :cool: ,çok şeker ya:-)

Canım merhaba.Ben bu cuma yaptirmistim kan testimi.2 gün oldu.Kese için 24 Temmuzda gideceğim , doktor kan testi istedi tekrar.Onu da 22 si gibi yaptırırım.Yalniz benim kan grubum -,eşimin ki + olduğu için olası kan uyusmazligi için fazladan bir kan testi daha yapmamız gerekiyor.

canım bizimde öyle benim- eşimin + fazladan test dediğin nedir ?
bilgi dagarcıgımda bulunsun :KK19: hcg testi mi yaptırman lazım ? artışı gözlemlemek için ?

canım belirtiler güzel:21: inşallah müjdeni alrsın
adet gecikmesi kişiden kişiye değişiyor interntte okudugum kadarıyla kimi erken kimi geç kimide ben gibi zamannda olmuş ,o yüzden test gününe kdr umudunuda kaybetme:KK36:

canım yrn gidip öğreneceksin sonucu Allah ın izniyle
beklicem test yaptırcam derken geldi de çattı test günü
güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah

bilgi dagarcıgımda bulunsun :KK19: hcg testi mi yaptırman lazım ? artışı gözlemlemek için ?

adet gecikmesi kişiden kişiye değişiyor interntte okudugum kadarıyla kimi erken kimi geç kimide ben gibi zamannda olmuş ,o yüzden test gününe kdr umudunuda kaybetme:KK36:

teşekkürler canım. inşallah hepimiz tez zamanda anne oluruz:)

kızlar yarın kan testimi yaptırıyorum inşallah. sizce aç karna mı tok karna mı yaptırmalıyım?

Sabirla bekledim bu gune kdr bugn regl olmazsam kismetse yarn gidicm dra.

Back