Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hakkatten mi hic mi sismedi ayy benim masmavi damarlar vardi.sutyeni cikaramiyodum gece yatarken.sabah bi kalktim sonmus :)
yok canım şişmedi normalde regl zamnımdada göğüslerimle ilgili bi belirti yaşamam zaten
o yüzden onları pek kaleye almıyorum

foliğim ya ben ya belirtisiz gebe olacam yada perşembe negatifle yeni umutlara yelken açacagım
ohh be şuan itibari ile salı olmuş durumda
Insallah belirtisiz anne olucaz :) olmasakta basaricaz bidahakine canim.buarada kaclisin ben 87liyim

MERHABA FOLIC SANA BIKAC BISEY SORABILIRMIYIM :) BELIRTI GIBI MESELA HISSETTINMI NEZAMAN BELLI OLDU VE ILK DEGERIN KACTI.SORDUM GITTI :)
merhaba tuçe :) ben belirtisi olmayanlardanım malesef, aşılamanın olduğu günü 1 sayarsak 16. gün idrarda çok belirgin ikinci çizgi çıktı, kanda 470 küsür çıkmıştı. belirtiler ise 1 hafta sonra başladı.

yesssss beeeeeeeeeee!
yrn meryem surem bitecek nasipse
tilavet secdelerinin hepsini bir yapacagım yarın
çarşambada tüm gün uyurum
perşembe sabah 8 de hastaneye gidicem
sonuç öğleden sonraya kalmasın

Insallah belirtisiz anne olucaz :) olmasakta basaricaz bidahakine canim.buarada kaclisin ben 87liyim
aynı 87 canım

yesssss beeeeeeeeeee!
yrn meryem surem bitecek nasipse
tilavet secdelerinin hepsini bir yapacagım yarın
çarşambada tüm gün uyurum
perşembe sabah 8 de hastaneye gidicem
sonuç öğleden sonraya kalmasın
hahhah ilahi yaa . senin bebe çok şanslı olacak çoook Allah kabul etsin cnm, bitirmene sevindim.

tebrik ederim folik darısı başımıza inşallah duanı eksik etme bizlere Allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

dimi canım illa göğsler şişecek kasıklar agrıyacak diye bişey yok dimi ama
bak belirtisiz hamiş olabiliyor yani maşallah

tebrik ederim folik darısı başımıza inşallah duanı eksik etme bizlere Allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Amin cnm sağol. Bekleyen, al açıp dua eden herkese dileğini vermesi için Allah'a her fırsatta dua ediyorum emin ol. benim gibi bekleyen herkesin yüzünü benim gibi güldür diyorum her seferinde.

dimi canım illa göğsler şişecek kasıklar agrıyacak diye bişey yok dimi ama
bak belirtisiz hamiş olabiliyor yani maşallah
Simdi anlasildi belirti olmamasinin da bi hayir oldugunu soylemenin sebebini :) tesekkurler folic.Allah tamamina erdirain insallah.darisi bizim basimizainsallah

hahhah ilahi yaa . senin bebe çok şanslı olacak çoook Allah kabul etsin cnm, bitirmene sevindim.

çok şükür canım bitirdim sayılır son 4 tane kaldı yrna bıraktım onlarıda
ayrıca kendine haksızlık etme senin paşanda çooook şanslı bunu sende bende çok ii biliyoruz

ayol gebe olduğunu 5-6. ayda anlayan var sen ne diyosun

ayy yuhh artık diyorummmm
bebeğin dişi cıkacak nerdeyse
Simdi anlasildi belirti olmamasinin da bi hayir oldugunu soylemenin sebebini :) tesekkurler folic.Allah tamamina erdirain insallah.darisi bizim basimizainsallah

yani tüp bebek yaptıran bi arkadaşımda aynı şeyi söyledi
hiç bişey en ufak bişey farketmedim diye
ordan biliyorum yani biz niye belirtisiz gebe olmayalım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…