- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
son 2 gün kaldı
bgn gebeliğe dair hiçbişey hissetmediğimden arkadaşıma bahsettim
o da tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştı
bende hiçbirşey hissetmedim en ufak bişey dahi dedi
ne zmn kan testi yaptırdım 1 hafta sonra başladı bulantım hafif ağrılarım dedi
o öyle diyince biraz heves geldi içime
o yüzden belirtisiz de hamile olabiliriz
13. Gunumdu kahve lekelenme basladi...Canimdan bezdm yaaa ugras ugras koca bir hiccc.
layy yuhh artık diyorummmm
bebeğin dişi cıkacak nerdeyse
yani tüp bebek yaptıran bi arkadaşımda aynı şeyi söyledi
hiç bişey en ufak bişey farketmedim diye
ordan biliyorum yani biz niye belirtisiz gebe olmayalım ki
İnşallah bizde onlardn oluruz...senin az kalmiss heycan artıyor
OLALIM TABI NIYE OLMASIN.BENIM 6 GUNUM VAR .SENIN PERSEMBE SABH DIMI
Evet canim en erken senin ben anelya ve 1kjisi daha adini unuttum bizde ayin 13u yada 14unde yapicaz :)evet kızlar perşembe erkenden gideceğim
sanırım şuan en erken test günü benim
amin Allah razı olsun, inşallah cnm güzel haberler verirsiniz burada.Simdi anlasildi belirti olmamasinin da bi hayir oldugunu soylemenin sebebini :) tesekkurler folic.Allah tamamina erdirain insallah.darisi bizim basimizainsallah
aa ben her gün 1 tane okuyosun sanıyordum. öyle olması gerekmiyor mu?çok şükür canım bitirdim sayılır son 4 tane kaldı yrna bıraktım onlarıda
ayrıca kendine haksızlık etme senin paşanda çooook şanslı bunu sende bende çok ii biliyoruz
ayyynen öyle cnm işin sırrı orada işte ama öyle rahatlık bizde nerdeeeOnlar ceket atsan hamile kalan tipler.bizde de var ole biri .hic dusunmedikleri icin zaten tutuyor
aa ben her gün 1 tane okuyosun sanıyordum. öyle olması gerekmiyor mu?ve sağol kuşum, mükemmel anne diye bişey olduğunu düşünmüyorum ve dolayısıyla öyle olmayı da ummuyorum ama onu sevgi manyağı yapacağımız kesin
çocuğumu sevmezsen, totosunu ısırmazsan fena yaparımcanım ben bi yakınımızdan duydm dediki 41 tane meryem suresini kendin okuyacaksın!
ee dedim regl olunca ne olcak ! ara verebilirsin regl zamanı dedi istersen 1 günde bitir istersen 100 günde
ama her kelimesini kendin okuyacaksın dedi
normalde ben de senin gibi biliyordum ama bu sefer öyle yaptım
eee öyle diyince bende günde kaç tane okuyabildiysem okudum
zaten biliyorsun 41 gün den daha az zamanda başladım o yüzden bitmezdi
Allah kabul etsin
sevgi yumağııııııııııı yapıcazz , totosunu ıssırıp dövecem nerde kaldın sen bakimmm diye
Hani bana moral karnım agriyo regl belirtisi gibi deil ama aklma o geliyo ndn bilmiyorum..karnimdn aşağıya doğru off
Kizlar benim sordugum asilamadan sonra kontrole gittiniz mi ve gittiyseniz rahim duvari kalinliginizi kac soyledi doktor.
kalinlasmaktaysa gebelik belirtisi olabilirmis
çocuğumu sevmezsen, totosunu ısırmazsan fena yaparımherkes bi ısırık alcak o totodan!
canım regl belirtisi olması için daha çok erken dur daha
1 hafta oldu aşılama yaptıralı sanmıyorum regl belirtisi olsun
bence ufak tefek agrıların olması güzel bişey yani
bendede hiç ağrı vs yok yani dinliyorum kendimi ama yok yok :))
olumsuza yormak içn daha çooook erken bence moralni bozmasına izin verme ağrının
Hep olumlu dusunuyorum..ama agri bi geldi gitmedi...dedim bn olumlu dusunuyorum ama yine olmuck sanirm.morlm bozuldu...zaman bi gecseee
Aynen oyle daha sabah bana soyluyodun canim olumsuz dusunme diye.belirti hic olmazsa napcan bizim gibi :) ben yinede okdr test sonucuna karsi pozitif dusunuyorum herseyi kader kismetcanım biz belirtisiz diye dert yanıyoruz sen de agrıdan,olmadı böyle bak şimdi
ne diye moral bozuyorsun agrı geldi gitmedi diye regl agrısı mı olacak
ayy lütfen canım bozma moralini iyiye yor iyi olsun
bak ben kaç gündür belim ağrıyomu kasıgım agrıyomu karnım agrıyomu diye düşüne düşüne bi hal oldum
ama yok agrımıyo yani buda bi olumsuzluk ama olumsuz düşnmüyorum bende
söz verdik test gününe kadar umutlu olacagız
canım biz belirtisiz diye dert yanıyoruz sen de agrıdan,olmadı böyle bak şimdi
ne diye moral bozuyorsun agrı geldi gitmedi diye regl agrısı mı olacak
ayy lütfen canım bozma moralini iyiye yor iyi olsun
bak ben kaç gündür belim ağrıyomu kasıgım agrıyomu karnım agrıyomu diye düşüne düşüne bi hal oldum
ama yok agrımıyo yani buda bi olumsuzluk ama olumsuz düşnmüyorum bende
söz verdik test gününe kadar umutlu olacagız
Insallah olumlu sonuc aliriz hepimizz...
Eğer negatif cikarsa ara vericm ztn eylule kdr.bayrdn sonra burun kemigimi kirdircam sonra bulgaristna dugune gitcm sonrada tatile..tabbii insallah hamile olurumda planlarm gerck olmasada olur
Aynen oyle daha sabah bana soyluyodun canim olumsuz dusunme diye.belirti hic olmazsa napcan bizim gibi :) ben yinede okdr test sonucuna karsi pozitif dusunuyorum herseyi kader kismet
Her msjimizda insallah diye umit ediyoruz kizlar.ya bisey sorucam ayip olmazsa eger kizlar merak ediyorum ayni dinemlerde asilama olduk so ucta hic cinsel anlamda korku yasiyormusunuz acicak gibiInsallah olumlu sonuc aliriz hepimizz...
Eğer negatif cikarsa ara vericm ztn eylule kdr.bayrdn sonra burun kemigimi kirdircam sonra bulgaristna dugune gitcm sonrada tatile..tabbii insallah hamile olurumda planlarm gerck olmasada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?