- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
canlarım yazmazsam ölücem bugün acayip derecede kasık ağrım oldu sonra halsizlik vücut ısımda 36.8 saat 7 gibi kahverengi akıntı geldi acaba yerleşme kanaması olabilirmi şuan ağrının derecesi hafifledi akıntının devamıda gelmedi inşallah bebeklerim iki yumurta olduğuı için bebeklerim diyorum :) benimledir duanızı eksik etmeyin hepimizin hakkında hayırlısı bu arada bugün 8. günüm
Kizlar adet oluyorum...Test yapmaya bile gerek kalmadi.
INSALLAH CANIM GUZEL GELISME BENCE BENINDE 8.GUNUM AMA BENDE NE KASIK AGRISI NEDE BASKA BISEY VAR.VE GOGUSLERIM INDI SANIRIM BU DONEMDE BELLI OLUYOR INSALLAH TUTUNMUSTUR.BENIM BELIRTILERIM COK AZDI FAKAT SIMDI HIC YOKcanlarım yazmazsam ölücem bugün acayip derecede kasık ağrım oldu sonra halsizlik vücut ısımda 36.8 saat 7 gibi kahverengi akıntı geldi acaba yerleşme kanaması olabilirmi şuan ağrının derecesi hafifledi akıntının devamıda gelmedi inşallah bebeklerim iki yumurta olduğuı için bebeklerim diyorum :) benimledir duanızı eksik etmeyin hepimizin hakkında hayırlısı bu arada bugün 8. günüm
BENIMDE UMUDUM YOK CANIM.TESTEN DOLAYI DEGIL.BELIRTIM HIC YOK.OLSA HISSEDIYOR INSAN EN BASTA KASIK AGTISI VE YERLESME KANAMASI OLUYOR GERCEKTEN.BENIM ILK HAMILELIGIMDE DE ILMUSTU O KAHVERENGI LEKELENME MESELAyaacanım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki
" Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle''
ben böyle dua ediyorum hep hayırlısı
üzülme tekrar denersin canım biraz toparlan
haziran ayı aşılama sonuçları çok pozitif olmadı sanırım
umarım ben ve kalan arkadaşlarım güzel haberler verebiliriz ama benimde umudum yok
Hayirlisi olsun canim uzuldum kacinci gunundu hakktenCnmm insallah hamilesindir..kanama dvm etmedigine göre guzel haber gelor insallah
Hadii yaa üzüldüm.geldimi regl oldunmu yani..kaçıncı gunundu bugun..
Hakkimizda hayırlısı
Benimde
BENIMDE UMUDUM YOK CANIM.TESTEN DOLAYI DEGIL.BELIRTIM HIC YOK.OLSA HISSEDIYOR INSAN EN BASTA KASIK AGTISI VE YERLESME KANAMASI OLUYOR GERCEKTEN.BENIM ILK HAMILELIGIMDE DE ILMUSTU O KAHVERENGI LEKELENME MESELA
Insallah canim sende bunu paylasarak bana umut oldun.egerki hamile kalirsam heryere yazicam belirti aramayin diyeson 2 gün kaldı
bgn gebeliğe dair hiçbişey hissetmediğimden arkadaşıma bahsettim
o da tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştı
bende hiçbirşey hissetmedim en ufak bişey dahi dedi
ne zmn kan testi yaptırdım 1 hafta sonra başladı bulantım hafif ağrılarım dedi
o öyle diyince biraz heves geldi içime
o yüzden belirtisiz de hamile olabiliriz
I
INSALLAH CANIM GUZEL GELISME BENCE BENINDE 8.GUNUM AMA BENDE NE KASIK AGRISI NEDE BASKA BISEY VAR.VE GOGUSLERIM INDI SANIRIM BU DONEMDE BELLI OLUYOR INSALLAH TUTUNMUSTUR.BENIM BELIRTILERIM COK AZDI FAKAT SIMDI HIC YOKAZ KALDI TEST GUNUNE RAHIME DOGRU YOL ALMIS OLABILIR INSALLAH HAYIRLISI OLSUN CANIM
Kanlı haziranda n Allah kalanlarımızı korusun ağustos topiğine taşınalim hep beraber :)
Asilamadan önceki gün 9 mmdi benimKizlar
asilamadan sonra kontrole gidenler doktor rahim duvari kalinliginizla ilgili bisi soyledi mi?
Bu onemli sanirim
Zaten dedim ya kalanlarımızı korusun sizde gelin ağustos topiğine moral verin bize :)film ismi gibi oldu kanlı haziran
ben agustos topiğine taşınmak istemiyorum
Amin inşallah Rabbim sonuç bekleyen ben ve arkadşlarıma pozitif haber vermyi nasip eder
cansın sen!yaa canımne desem boş ama biliyorum ki sen güçlü bi kızsın yakın zamanda toparlanıp yeniden mücadeleni vericeksin
bi arkadaşımdan alıntı yapayımfolik ; Bazen yorgun düşüp pes edip kapandık dünyamıza, bazen şahlanıp koşmaya başladık yine hayalimizin peşinde.
ama hiç vazgeçmedik hayalimizden umut etmekten
ve bir gün bizde ANNE olacağız bunu biliyoruz sadece vakti zamanını bilmiyoruz
Kizlar
asilamadan sonra kontrole gidenler doktor rahim duvari kalinliginizla ilgili bisi soyledi mi?
Bu onemli sanirim
Zaten dedim ya kalanlarımızı korusun sizde gelin ağustos topiğine moral verin bize :)
Kanlı haziranda n Allah kalanlarımızı korusun ağustos topiğine taşınalim hep beraber :)
Amiiiiin canim amiiin insallah.ya gogusleriniz sismi kizlar benim minnacik oldu bugun resmen sondu cok ilginc :)film ismi gibi oldu kanlı haziran
ben agustos topiğine taşınmak istemiyorum
Amin inşallah Rabbim sonuç bekleyen ben ve arkadşlarıma pozitif haber vermyi nasip eder
cansın sen!
benm zaten hiç şişmemişti :)Amiiiiin canim amiiin insallah.ya gogusleriniz sismi kizlar benim minnacik oldu bugun resmen sondu cok ilginc :)
Tabiki erken ama tahlilden dolayi degil benim umitsizligim goguslerim poff sondu.damar damar olan gogusler 8.gun sondu :) hissettiklerim bunlar sadece.ama erken umutsuzluğa kapılmışsın doktorunda demiş sana bekle diye Allah ol desin olsun inşallah hepimizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?