Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnmm insallah hamilesindir..kanama dvm etmedigine göre guzel haber gelor insallah

Kizlar adet oluyorum...Test yapmaya bile gerek kalmadi.

Hadii yaa üzüldüm.geldimi regl oldunmu yani..kaçıncı gunundu bugun..
Hakkimizda hayırlısı

I
INSALLAH CANIM GUZEL GELISME BENCE BENINDE 8.GUNUM AMA BENDE NE KASIK AGRISI NEDE BASKA BISEY VAR.VE GOGUSLERIM INDI SANIRIM BU DONEMDE BELLI OLUYOR INSALLAH TUTUNMUSTUR.BENIM BELIRTILERIM COK AZDI FAKAT SIMDI HIC YOK AZ KALDI TEST GUNUNE RAHIME DOGRU YOL ALMIS OLABILIR INSALLAH HAYIRLISI OLSUN CANIM

Benimde
BENIMDE UMUDUM YOK CANIM.TESTEN DOLAYI DEGIL.BELIRTIM HIC YOK.OLSA HISSEDIYOR INSAN EN BASTA KASIK AGTISI VE YERLESME KANAMASI OLUYOR GERCEKTEN.BENIM ILK HAMILELIGIMDE DE ILMUSTU O KAHVERENGI LEKELENME MESELA

son 2 gün kaldı
bgn gebeliğe dair hiçbişey hissetmediğimden arkadaşıma bahsettim
o da tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştı
bende hiçbirşey hissetmedim en ufak bişey dahi dedi
ne zmn kan testi yaptırdım 1 hafta sonra başladı bulantım hafif ağrılarım dedi
o öyle diyince biraz heves geldi içime
o yüzden belirtisiz de hamile olabiliriz

13. Gunumdu kahve lekelenme basladi...Canimdan bezdm yaaa ugras ugras koca bir hiccc.

Cnmm insallah hamilesindir..kanama dvm etmedigine göre guzel haber gelor insallah

Hadii yaa üzüldüm.geldimi regl oldunmu yani..kaçıncı gunundu bugun..
Hakkimizda hayırlısı
Hayirlisi olsun canim uzuldum kacinci gunundu hakkten

Benimde

BENIMDE UMUDUM YOK CANIM.TESTEN DOLAYI DEGIL.BELIRTIM HIC YOK.OLSA HISSEDIYOR INSAN EN BASTA KASIK AGTISI VE YERLESME KANAMASI OLUYOR GERCEKTEN.BENIM ILK HAMILELIGIMDE DE ILMUSTU O KAHVERENGI LEKELENME MESELA

tamda bu mesajına cvp yazıyormuşum sanki :))
illa belirti olması gerekmiyor diyordum

Hadi
Insallah canim sende bunu paylasarak bana umut oldun.egerki hamile kalirsam heryere yazicam belirti aramayin diye

ama erken umutsuzluğa kapılmışsın doktorunda demiş sana bekle diye Allah ol desin olsun inşallah hepimizinde

Kizlar
asilamadan sonra kontrole gidenler doktor rahim duvari kalinliginizla ilgili bisi soyledi mi?
Bu onemli sanirim

film ismi gibi oldu kanlı haziran
ben agustos topiğine taşınmak istemiyorum
Amin inşallah Rabbim sonuç bekleyen ben ve arkadşlarıma pozitif haber vermyi nasip eder
Zaten dedim ya kalanlarımızı korusun sizde gelin ağustos topiğine moral verin bize :)

cansın sen!

Kizlar
asilamadan sonra kontrole gidenler doktor rahim duvari kalinliginizla ilgili bisi soyledi mi?
Bu onemli sanirim

pazartesi ölçüldü 8mm idi
perşembe aşılamam oldu 3 günde kalınlaşma olurmu bilmem
8mm ve üstü ii diye biliyorum zaten

Zaten dedim ya kalanlarımızı korusun sizde gelin ağustos topiğine moral verin bize :)

yok yok canım ben seni anladım zaten
kendi kendime diyorum agustos topiğine gelmek istemiommm diye zırlıom
haziran ayından pozitifle ayrılmak zor oldu ama inşallah agustostan kolaylıkla selamete kavuşursunuz canım
ben olmazsa zaten eylülde deneyebilirm anca

Kanlı haziranda n Allah kalanlarımızı korusun ağustos topiğine taşınalim hep beraber :)
film ismi gibi oldu kanlı haziran
ben agustos topiğine taşınmak istemiyorum
Amin inşallah Rabbim sonuç bekleyen ben ve arkadşlarıma pozitif haber vermyi nasip eder
Amiiiiin canim amiiin insallah.ya gogusleriniz sismi kizlar benim minnacik oldu bugun resmen sondu cok ilginc :)

ama erken umutsuzluğa kapılmışsın doktorunda demiş sana bekle diye Allah ol desin olsun inşallah hepimizinde
Tabiki erken ama tahlilden dolayi degil benim umitsizligim goguslerim poff sondu.damar damar olan gogusler 8.gun sondu :) hissettiklerim bunlar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…