• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:KK14: son 2 gün kaldı :KK17:
bgn gebeliğe dair hiçbişey hissetmediğimden arkadaşıma bahsettim
o da tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştı
bende hiçbirşey hissetmedim en ufak bişey dahi dedi
ne zmn kan testi yaptırdım 1 hafta sonra başladı bulantım hafif ağrılarım dedi
o öyle diyince biraz heves geldi içime
o yüzden belirtisiz de hamile olabiliriz :rolleyes:

İnşallah bizde onlardn oluruz...senin az kalmiss heycan artıyor

13. Gunumdu kahve lekelenme basladi...Canimdan bezdm yaaa ugras ugras koca bir hiccc.

Isyan etme cnm deme oyle.hakkimizda hayirlisi..Allah kullarina kaldirabilecegi derdi verirnis.buda bizim sinavimiz..

Oyle düşünüyorum ama sonucu alinca moral bozuluyor ister istemez..
Bnde regl olck gibiyim bnm normlde belim ağrır..karin cok hafif ağrır..ama bugun karnimdaki ağrı simdi aşağıya dogru bi cizgi şekline agriyo anlmdm regl mi olucm bi hafta oncedn hissetiriyormu ne

Oa
ayy yuhh artık diyorummmm
bebeğin dişi cıkacak nerdeyse :KK70:

yani tüp bebek yaptıran bi arkadaşımda aynı şeyi söyledi
hiç bişey en ufak bişey farketmedim diye
ordan biliyorum yani biz niye belirtisiz gebe olmayalım ki
l
OLALIM TABI NIYE OLMASIN.BENIM 6 GUNUM VAR .SENIN PERSEMBE SABH DIMI

çok şükür canım bitirdim sayılır son 4 tane kaldı yrna bıraktım onlarıda
ayrıca kendine haksızlık etme senin paşanda çooook şanslı bunu sende bende çok ii biliyoruz :KK74:
aa ben her gün 1 tane okuyosun sanıyordum. öyle olması gerekmiyor mu? :KK64: ve sağol kuşum, mükemmel anne diye bişey olduğunu düşünmüyorum ve dolayısıyla öyle olmayı da ummuyorum ama onu sevgi manyağı yapacağımız kesin :KK68:

aa ben her gün 1 tane okuyosun sanıyordum. öyle olması gerekmiyor mu? :KK64: ve sağol kuşum, mükemmel anne diye bişey olduğunu düşünmüyorum ve dolayısıyla öyle olmayı da ummuyorum ama onu sevgi manyağı yapacağımız kesin :KK68:

canım ben bi yakınımızdan duydm dediki 41 tane meryem suresini kendin okuyacaksın!
ee dedim regl olunca ne olcak ! ara verebilirsin regl zamanı dedi istersen 1 günde bitir istersen 100 günde
ama her kelimesini kendin okuyacaksın dedi
normalde ben de senin gibi biliyordum ama bu sefer öyle yaptım
eee öyle diyince bende günde kaç tane okuyabildiysem okudum
zaten biliyorsun 41 gün den daha az zamanda başladım o yüzden bitmezdi
Allah kabul etsin

sevgi yumağııııııııııı yapıcazz , totosunu ıssırıp dövecem nerde kaldın sen bakimmm diye :KK46:

Hani bana moral karnım agriyo regl belirtisi gibi deil ama aklma o geliyo ndn bilmiyorum..karnimdn aşağıya doğru off:KK42:

canım ben bi yakınımızdan duydm dediki 41 tane meryem suresini kendin okuyacaksın!
ee dedim regl olunca ne olcak ! ara verebilirsin regl zamanı dedi istersen 1 günde bitir istersen 100 günde
ama her kelimesini kendin okuyacaksın dedi
normalde ben de senin gibi biliyordum ama bu sefer öyle yaptım
eee öyle diyince bende günde kaç tane okuyabildiysem okudum
zaten biliyorsun 41 gün den daha az zamanda başladım o yüzden bitmezdi
Allah kabul etsin

sevgi yumağııııııııııı yapıcazz , totosunu ıssırıp dövecem nerde kaldın sen bakimmm diye :KK46:
çocuğumu sevmezsen, totosunu ısırmazsan fena yaparım :KK67:herkes bi ısırık alcak o totodan!

Kizlar benim sordugum asilamadan sonra kontrole gittiniz mi ve gittiyseniz rahim duvari kalinliginizi kac soyledi doktor.
kalinlasmaktaysa gebelik belirtisi olabilirmis

Hani bana moral karnım agriyo regl belirtisi gibi deil ama aklma o geliyo ndn bilmiyorum..karnimdn aşağıya doğru off:KK42:

canım regl belirtisi olması için daha çok erken dur daha
1 hafta oldu aşılama yaptıralı sanmıyorum regl belirtisi olsun
bence ufak tefek agrıların olması güzel bişey yani
bendede hiç ağrı vs yok yani dinliyorum kendimi ama yok yok :))
olumsuza yormak içn daha çooook erken bence moralni bozmasına izin verme ağrının :KK20:

Kizlar benim sordugum asilamadan sonra kontrole gittiniz mi ve gittiyseniz rahim duvari kalinliginizi kac soyledi doktor.
kalinlasmaktaysa gebelik belirtisi olabilirmis

yok canım gitmedim hiç ama vajinal jel kullanıyorum ya
son 2 3 gündür zorlandım jeli uygularken
aklıma dediğin gibi rahim duvarı kalınlaştımı dedim
nerden de uydurduysam hemen :KK70:

çocuğumu sevmezsen, totosunu ısırmazsan fena yaparım :KK67:herkes bi ısırık alcak o totodan!

ayyyyy deliiiiii şeyyyy sevmezmiyim hiç :KK46:
paşanın totoya izin çıktıysa ozaman ben iki taraftanda birer ısıırık alabilirim sanırım dimi:rolleyes:
ee okadarcık hakkım olsun yani dimi :KK5:

canım regl belirtisi olması için daha çok erken dur daha
1 hafta oldu aşılama yaptıralı sanmıyorum regl belirtisi olsun
bence ufak tefek agrıların olması güzel bişey yani
bendede hiç ağrı vs yok yani dinliyorum kendimi ama yok yok :))
olumsuza yormak içn daha çooook erken bence moralni bozmasına izin verme ağrının :KK20:

Hep olumlu dusunuyorum..ama agri bi geldi gitmedi...dedim bn olumlu dusunuyorum ama yine olmuck sanirm.morlm bozuldu...zaman bi gecseee

Hep olumlu dusunuyorum..ama agri bi geldi gitmedi...dedim bn olumlu dusunuyorum ama yine olmuck sanirm.morlm bozuldu...zaman bi gecseee

canım biz belirtisiz diye dert yanıyoruz sen de agrıdan,olmadı böyle bak şimdi
ne diye moral bozuyorsun agrı geldi gitmedi diye regl agrısı mı olacak
ayy lütfen canım bozma moralini iyiye yor iyi olsun
bak ben kaç gündür belim ağrıyomu kasıgım agrıyomu karnım agrıyomu diye düşüne düşüne bi hal oldum
ama yok agrımıyo yani buda bi olumsuzluk ama olumsuz düşnmüyorum bende
söz verdik test gününe kadar umutlu olacagız :KK5:

bak ben kaç gündür belim ağrıyomu kasıgım agrıyomu karnım agrıyomu diye düşüne düşüne bi hal oldum
Aynen oyle daha sabah bana soyluyodun canim olumsuz dusunme diye.belirti hic olmazsa napcan bizim gibi :) ben yinede okdr test sonucuna karsi pozitif dusunuyorum herseyi kader kismet :KK37:

Insallah olumlu sonuc aliriz hepimizz...
Eğer negatif cikarsa ara vericm ztn eylule kdr.bayrdn sonra burun kemigimi kirdircam sonra bulgaristna dugune gitcm sonrada tatile..tabbii insallah hamile olurumda planlarm gerck olmasada olur

Eğer negatif cikarsa ara vericm ztn eylule kdr.bayrdn sonra burun kemigimi kirdircam sonra bulgaristna dugune gitcm sonrada tatile..tabbii insallah hamile olurumda planlarm gerck olmasada olur

olmazsa bende eylülde belki ekimde deneyebilirim ikinciyi
bu sene tatil olmazsa seneye bebişlerimizle gideriz nasip olursa

Aynen oyle daha sabah bana soyluyodun canim olumsuz dusunme diye.belirti hic olmazsa napcan bizim gibi :) ben yinede okdr test sonucuna karsi pozitif dusunuyorum herseyi kader kismet :KK37:

hepimizin artık stresi heycanı artmaya başladı test zamanı yaklaştıkça bence
evrene pozitif enerji yayalım
pozitif düşünelim pozitif olsun

Her msjimizda insallah diye umit ediyoruz kizlar.ya bisey sorucam ayip olmazsa eger kizlar merak ediyorum ayni dinemlerde asilama olduk so ucta hic cinsel anlamda korku yasiyormusunuz acicak gibi

Back