• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olmazsa bende eylülde belki ekimde deneyebilirim ikinciyi
bu sene tatil olmazsa seneye bebişlerimizle gideriz nasip olursa
TEST GUNU YAKLASTIKCA SORULAR BELIRTI ARAMALAR ARTIYOR.INSALLAH HEP HAYALIMDE BEBISIMIZLE TATILE GITMEK

hepimizin artık stresi heycanı artmaya başladı test zamanı yaklaştıkça bence
evrene pozitif enerji yayalım
pozitif düşünelim pozitif olsun

yok canım gitmedim hiç ama vajinal jel kullanıyorum ya
son 2 3 gündür zorlandım jeli uygularken
aklıma dediğin gibi rahim duvarı kalınlaştımı dedim
nerden de uydurduysam hemen :KK70:

Bu vajinal jel ne canim. Doktor mu onerdi asilamayla bi ilgisi var mi?
Bana doktor hic jelden falan bahsetmedi.
preseed diye bir jel var o mu bu ?

Bu vajinal jel ne canim. Doktor mu onerdi asilamayla bi ilgisi var mi?
Bana doktor hic jelden falan bahsetmedi.
preseed diye bir jel var o mu bu ?

yok canım progestan hormonu içeren vajinal jel
bebek olursa düşük olmasın diye kullanılıyor
doktorum yazdı bana ama
bazı doktorlar vermiyor burda kullanmayan başka arkadaşlarda okudum çünkü

yok o preseed başka canım :KK39: onu da ben cesaret edip alamadım hiç
bi ara baya araştırmıştım o jeli

yok canım progestan hormonu içeren vajinal jel
bebek olursa düşük olmasın diye kullanılıyor
doktorum yazdı bana ama
bazı doktorlar vermiyor burda kullanmayan başka arkadaşlarda okudum çünkü

yok o preseed başka canım :KK39: onu da ben cesaret edip alamadım hiç
bi ara baya araştırmıştım o jeli

Bana progestan hapi verdi doktor. Demek kimisine hap kimisine jel veriyorlar
preseed i de ben 2 ay kullandim

Her msjimizda insallah diye umit ediyoruz kizlar.ya bisey sorucam ayip olmazsa eger kizlar merak ediyorum ayni dinemlerde asilama olduk so ucta hic cinsel anlamda korku yasiyormusunuz acicak gibi
adetten önceki hafta ilişki önerilmiyor. daha doğrusu spermden dolayı enfeksiyon kapma riski oluyormuş. bir şekilde içeri sperm gitmediği sürece sorun yok yani. uzmanlar böyle söylüyor.

adetten önceki hafta ilişki önerilmiyor. daha doğrusu spermden dolayı enfeksiyon kapma riski oluyormuş. bir şekilde içeri sperm gitmediği sürece sorun yok yani. uzmanlar böyle söylüyor.

bana doktorum ilişki serbest dedi ama ben veto ettim
yani ister istemez endişelendim iyiki de öyle yapmışım uzmanlar da öyle diyormuş demekki

Himm iyiki korkmusum ozaman :) jeli kullanan arkadaslar vajinada kalintilar oluyormu.beyaz beyaz jelin kurumus kalintilari oluyor ve hic hijenik olmuyor bende mi sadece boyle acaba :KK17:

Günaydın kızlar. .Bu sabah kasık ağrısı ile uyandım. Birkac gun icinde adet olacağım sanırım. Adet düzensizliğim olduğu için hic bir ay tam günunu kestiremiyorum malesef.

ayol gebe olduğunu 5-6. ayda anlayan var sen ne diyosun :KK53:

TEBRİK EDERİM FOLİK.RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN BİZLERİN YÜZLERİNİDE GÜLDÜRSÜN.BELİRTİ OLARAK BEYAZ AKINTIN OLDU MU ACABA?BİR GENEL GENEL SIKINTI NEYDİ ACABA AŞILAMA YAPTIRMANIZA SEBEP OLAN.

Kizlar uzun zamandir yazamadim ama bende haziran asilamasi yaptirip tutanlardanm belki bazilariniz hatirlar .unutsuzluga kapilmayin nolur benim hic umudum yoktu adet sancim vardi zaten yok diye 15.gune kadar sabrettim 15.gun idrarda silik ikinci cikti inanamadm kan tahlulinde 141 cikti rabbime sukur keseyi gorduk gecen haftada iki pit kalp atisi duyduk ben hala inanamiyorum sanki kotu bise olcak diye korkuyorum .daha cok kucuk .surekli her namazimda sizede dua ediyorum hepinizin yuzunu guldursun mubarek gunlerde rabbim .size tavsiyem asilamadan sonra ben on gun yattim ilkinde yatmamistim olmadi bunda yattim bence yatmak lazim bir de belli rti aramayin bende hala hicbise yok sukur

Günaydın kızlar. .Bu sabah kasık ağrısı ile uyandım. Birkac gun icinde adet olacağım sanırım. Adet düzensizliğim olduğu için hic bir ay tam günunu kestiremiyorum malesef.

Catlatma iğnesi vurdurdunmu.. Eger igne yaptirdiysan normal gununde gelir..gecikmen oldumu

Kizlar uzun zamandir yazamadim ama bende haziran asilamasi yaptirip tutanlardanm belki bazilariniz hatirlar .unutsuzluga kapilmayin nolur benim hic umudum yoktu adet sancim vardi zaten yok diye 15.gune kadar sabrettim 15.gun idrarda silik ikinci cikti inanamadm kan tahlulinde 141 cikti rabbime sukur keseyi gorduk gecen haftada iki pit kalp atisi duyduk ben hala inanamiyorum sanki kotu bise olcak diye korkuyorum .daha cok kucuk .surekli her namazimda sizede dua ediyorum hepinizin yuzunu guldursun mubarek gunlerde rabbim .size tavsiyem asilamadan sonra ben on gun yattim ilkinde yatmamistim olmadi bunda yattim bence yatmak lazim bir de belli rti aramayin bende hala hicbise yok sukur

Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin.darsi basimiza..sen asilamayi ne zmn yaptirdin.ne kadarlik hamilesin..
Yatmak iyidir bncede bnde elimdn geldigice yatiyorum.ew isi yapmiyorum zorlamiyorum kendimi.insallah bizlerin yuzude güler

Allah tamamina erdirsin saglikla arkafasim Peki asilamadan sonra ilişki ne sıklıkta oldu

Catlatma iğnesi vurdurdunmu.. Eger igne yaptirdiysan normal gununde gelir..gecikmen oldumu
Canim 24 Haziranda çatlatma iğnesi vurulmustum.Gecikme olmadı aşılama olmasaydı adet muhtemel zamanı 15 inden sonra olurdu o da en ii ihtimal.Benim periyotlar 33-40 gün arası değişiyor. Kısmet. .Tüp bebek yolu göründü :) İnşallah sizlerin tutar artık sevinelim

Back