- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
- 448
sağol, sen de bana destek oluyorsunçok hoşuma gitmişti o cümlen o yüzden paylaştım arkadaşlarla
sende öylesin canım! çok destek oldun bana bu süreçte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol, sen de bana destek oluyorsunçok hoşuma gitmişti o cümlen o yüzden paylaştım arkadaşlarla
sende öylesin canım! çok destek oldun bana bu süreçte
Hakkatten mi hic mi sismedi ayy benim masmavi damarlar vardi.sutyeni cikaramiyodum gece yatarken.sabah bi kalktim sonmus :)benm zaten hiç şişmemişti :)
sağol, sen de bana destek oluyorsun
MERHABA FOLIC SANA BIKAC BISEY SORABILIRMIYIM :) BELIRTI GIBI MESELA HISSETTINMI NEZAMAN BELLI OLDU VE ILK DEGERIN KACTI.SORDUM GITTI :)sağol, sen de bana destek oluyorsun
yok canım şişmedi normalde regl zamnımdada göğüslerimle ilgili bi belirti yaşamam zatenHakkatten mi hic mi sismedi ayy benim masmavi damarlar vardi.sutyeni cikaramiyodum gece yatarken.sabah bi kalktim sonmus :)
evet kaldı 2
foliğim ya ben ya belirtisiz gebe olacam yada perşembe negatifle yeni umutlara yelken açacagım
ohh be şuan itibari ile salı olmuş durumda
Insallah belirtisiz anne olucaz :) olmasakta basaricaz bidahakine canim.buarada kaclisin ben 87liyim
foliğim ya ben ya belirtisiz gebe olacam yada perşembe negatifle yeni umutlara yelken açacagım
ohh be şuan itibari ile salı olmuş durumda
merhaba tuçe :) ben belirtisi olmayanlardanım malesef, aşılamanın olduğu günü 1 sayarsak 16. gün idrarda çok belirgin ikinci çizgi çıktı, kanda 470 küsür çıkmıştı. belirtiler ise 1 hafta sonra başladı.MERHABA FOLIC SANA BIKAC BISEY SORABILIRMIYIM :) BELIRTI GIBI MESELA HISSETTINMI NEZAMAN BELLI OLDU VE ILK DEGERIN KACTI.SORDUM GITTI :)
yesssss beeeeeeeeeee!evet kaldı 2
aynı 87 canımInsallah belirtisiz anne olucaz :) olmasakta basaricaz bidahakine canim.buarada kaclisin ben 87liyim
hahhah ilahi yaa . senin bebe çok şanslı olacak çoook Allah kabul etsin cnm, bitirmene sevindim.yesssss beeeeeeeeeee!
yrn meryem surem bitecek nasipse
tilavet secdelerinin hepsini bir yapacagım yarın
çarşambada tüm gün uyurum
perşembe sabah 8 de hastaneye gidicem
sonuç öğleden sonraya kalmasın
merhaba tuçe :) ben belirtisi olmayanlardanım malesef, aşılamanın olduğu günü 1 sayarsak 16. gün idrarda çok belirgin ikinci çizgi çıktı, kanda 470 küsür çıkmıştı. belirtiler ise 1 hafta sonra başladı.
sürpriz olsun inşallah hepimize
Amin cnm sağol. Bekleyen, al açıp dua eden herkese dileğini vermesi için Allah'a her fırsatta dua ediyorum emin ol. benim gibi bekleyen herkesin yüzünü benim gibi güldür diyorum her seferinde.tebrik ederim folik darısı başımıza inşallah duanı eksik etme bizlere Allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
ayol gebe olduğunu 5-6. ayda anlayan var sen ne diyosundimi canım illa göğsler şişecek kasıklar agrıyacak diye bişey yok dimi ama
bak belirtisiz hamiş olabiliyor yani maşallah
Simdi anlasildi belirti olmamasinin da bi hayir oldugunu soylemenin sebebini :) tesekkurler folic.Allah tamamina erdirain insallah.darisi bizim basimizainsallahdimi canım illa göğsler şişecek kasıklar agrıyacak diye bişey yok dimi ama
bak belirtisiz hamiş olabiliyor yani maşallah
hahhah ilahi yaa . senin bebe çok şanslı olacak çoook Allah kabul etsin cnm, bitirmene sevindim.
Onlar ceket atsan hamile kalan tipler.bizde de var ole biri .hic dusunmedikleri icin zaten tutuyorayol gebe olduğunu 5-6. ayda anlayan var sen ne diyosun
ayol gebe olduğunu 5-6. ayda anlayan var sen ne diyosun
Simdi anlasildi belirti olmamasinin da bi hayir oldugunu soylemenin sebebini :) tesekkurler folic.Allah tamamina erdirain insallah.darisi bizim basimizainsallah