• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bide biz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz senede 3 4 defa gidiyoruz mesela
her gittiğimizde sormayın bi arkadaş dimi ama
yok işte yooook yooook yooooooooooook
hem yoksa size ne varsa size ne
artık memlekete gitmeyi bile istemiyorum sırf o soruyu soracaklar diye
kv ye anneme torun yokmu bana çocuk yokmu demelerinden
hatta ve hatta ee yap artık ama zamanı geldi dediler mi çıldırıyorummmmm:KK62:
Bende ole uzaktayz esimin tarafina senede bi kere gidiyirz akrabalar bir arada hep sorup duruyolar ben bu sene gitmeme karari aldm bu yuzden esimde sen gitmezsen bende gitmem dio ne yapaym beni rahatsz eden insanlari gormem gitmem olur biter kendime bu kadarcijta iyilik yapaym die dusundum...Ya gidince tersleyecem iliskiler bozulack en iyisi gitmemek...Birde o var demi yap artik zamani geldi bir tek beyni calisan onlar yaa bizlerin kafasi calismiyo biz dusunemiyoz hadsizler insanin yatak hayatiyla ilgili yorum yapma cüretini buluyolar kendilerinde...

bide biz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz senede 3 4 defa gidiyoruz mesela
her gittiğimizde sormayın bi arkadaş dimi ama
yok işte yooook yooook yooooooooooook
hem yoksa size ne varsa size ne
artık memlekete gitmeyi bile istemiyorum sırf o soruyu soracaklar diye
kv ye anneme torun yokmu bana çocuk yokmu demelerinden
hatta ve hatta ee yap artık ama zamanı geldi dediler mi çıldırıyorummmmm:KK62:
Aynen yaa. Bizde bayrama memlekete gitmeyi dusunuyoruz. 2 kuzenim bu ay dogum yapti bitanesinin de esi hamile.
Zaten soruyolardi simdi iyice abancaklar Allahhayirlisiyla guzel cevap vermeyi nasip etsin insallah.
Bir de su var: "bebek yok mu?"
"Yok"
"Hmm e olsun"...
Ayyyy yine de sabir. Hayirli ve sağlikli evlatlarimiz olsun da bunlar unutulur....

Kizlar ben yarin da test yaptiracağim kismet olursa 29 haziranda asilamam oldu ilaclarim etkisi gecmistir insallah.sadece bakicam degerde tukselme yada disme var mi.dua edin nolur.bende simdibyaticam dua edip.herkes icin hayirli sonuclar olir insallah

Kizlar ben yarin da test yaptiracağim kismet olursa 29 haziranda asilamam oldu ilaclarim etkisi gecmistir insallah.sadece bakicam degerde tukselme yada disme var mi.dua edin nolur.bende simdibyaticam dua edip.herkes icin hayirli sonuclar olir insallah
Ama eger hamileysen ilk testte ilacin etkisiyle belki hcg normal seyirden yuksek cikmistir ve simdi ilacin etkisi azalinca hcg n normale donmustür. Demem o ki yani bence dusmus de olsa uzülme sakin belki dedigim teori olur :)
Hem zaten yine de erken.
insallah gonlune gore olur :)

Aynen yaa. Bizde bayrama memlekete gitmeyi dusunuyoruz. 2 kuzenim bu ay dogum yapti bitanesinin de esi hamile.
Zaten soruyolardi simdi iyice abancaklar Allahhayirlisiyla guzel cevap vermeyi nasip etsin insallah.
"Yok"
"Hmm e olsun"...
Ayyyy yine de sabir. Hayirli ve sağlikli evlatlarimiz olsun da bunlar unutulur....
Yavv millet nasil boyle kolay üreyebiliyor anlayamiyorum aklim almiyo ya..Yani ben asilamayla hamile kalabilsem kendimi cok sansli hissedecm insanlar patir patir hamile kalip doguruyo yaa

Bende ole uzaktayz esimin tarafina senede bi kere gidiyirz akrabalar bir arada hep sorup duruyolar ben bu sene gitmeme karari aldm bu yuzden esimde sen gitmezsen bende gitmem dio ne yapaym beni rahatsz eden insanlari gormem gitmem olur biter kendime bu kadarcijta iyilik yapaym die dusundum...Ya gidince tersleyecem iliskiler bozulack en iyisi gitmemek...Birde o var demi yap artik zamani geldi bir tek beyni calisan onlar yaa bizlerin kafasi calismiyo biz dusunemiyoz hadsizler insanin yatak hayatiyla ilgili yorum yapma cüretini buluyolar kendilerinde...

"Yok"
"Hmm e olsun"...

hepimiz aynı hadsizlerden dertliyiz belliki:KK51:

hadi inşallah artış olmuştur canım güzel haberlerini alırız:21:

nihat hatipoğlunu dinliyorum Hz.Eyyub u anlatıyor
sizin için kısaca hikayesini alıntılıyorum
(alıntıdır)

Hz. Eyyub

Eyyub Aleyhisselâm denince, aklımıza ilk anda sabır geliyor.
Hz. Eyyub başına gelen her derdi hoş görmüş, her sıkıntıya katlanmış, her türlü hastalığa sabretmiş.
Onun sabrı dillere destan olmuş. “Sabır kahramanı” olarak anılmış.
Başına neler mi gelmiş?
Neler gelmemiş ki!
Başına gelmedik şey kalmamış neredeyse.
Çok zenginmiş. Ucu bucağı görünmeyen bağlara bahçelere sahipmiş. Sürülerle koyunları, keçileri varmış. Parası pulu çok fazlaymış. Oğulları, kızları olmuş.
Çok da cömertmiş. Fakirleri, yoksulları görür gözetirmiş. Yedirir, içirir, ihtiyaçlarını karşılarmış. Evi misafirlerle dolar taşarmış.
Bu kadar varlığına, servetine rağmen ibadetlerine de çok düşkünmüş. Kulluk görevlerini aksatmadan, azaltmadan yaparmış.
Bunun için Kur’ân, Eyyub Aleyhisselâmı “O ne güzel kuldu!” diyerek över.
Gün gelmiş, her şeyini kaybetmiş. Malı mülkü elinden çıkmış, hiçbir şeyi kalmamış, çocuklarının hepsi ölmüş. Evde bir hanımı, bir de kendisi kalmış.
Üstelik çok da ağır bir hastalığa yakalanmış. Her tarafı yara bere içinde kalmış. Yerinden kalkamayacak hale gelmiş.
Hastalığı yıllarca sürmüş, ama hiçbir zaman şikâyet etmemiş, kimseye dert yanmamış. Her şeye, hepsine sabretmiş. Sabrın sevabını bildiği için büyük bir sabır göstermiş.
Bu kadar acı ve ağrılar içinde kıvrandığı halde yine ibadetlerine devam etmiş, Allah’ı zikretmekten geri durmamış.
Ama gün gelmiş yaraları diline ve kalbine kadar ulaşmış; diliyle Allah’ı zikretmeye, kalbiyle Rabbini düşünmeye engel olmuş.
İşte o zaman kendi rahatı ve keyfi için değil, ibadetten geri kaldığı için Allah’a yalvarmış, dua etmiş, demiş ki:
“Yâ Rab! Zarar bana dokundu. Bu hastalık seni dilimle zikretmeme, kalbimle ibadet etmeme engel oldu. Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.”
Bu içten duayı Cenab-ı Hak kabul etmişti. Sonunda Allah’tan şöyle bir emir gelmişti:
“Ayağını yere vur! İşte sana yıkanmak ve içmek için soğuk bir su…”
Hz. Eyyub ayağını yere vurmuş. Yerden tatlı ve şifalı bir su çıkmış. Bu suyla yıkanmış, kana kana içmiş. Hiçbir yarası ve hastalığı kalmamış. Sağlığına kavuşmuş.
Allah ona tekrar mal mülk vermiş. Ölen çocukları kadar tekrar çocukları dünyaya gelmiş. Bundan sonra uzunca bir ömür sürmüş.

herşeyin başı sabır arkadaşlar hikayeyi dinlerken gözlerim doldu :cry:

Aranizda en sabirli bn ciktim..biri idrar testibyapar biri kannn..
Hadi hayirlisi insallah moralin bozulmaz...sen guzel sonuc al bizede moral ol insallah..kan verince yaz yada sonucu alinca

Herkese merhaba yarin 3. asilamam yapilacak. Dualarinizda banada yer verirseniz sevinirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hayirli evlatlar versin kucagimiza inss
günaydın,
inşallah bu sefer Allahım nasip eder sana, daha fazla aramak zorunda kalmazsın.

Kizlar gece yatarken dua ettim Allahim ne olur ruyamda bu konuyla ilgili bisey goster sonu iyi de olsa kotude olsa die sabah uyandigimda aklimda bi kan testi sonucuyla uyandm ama ya 6,2 yada 66,2 hatirlamiyormmmm :)

nihat hatipoğlunu dinliyorum Hz.Eyyub u anlatıyor
sizin için kısaca hikayesini alıntılıyorum
(alıntıdır)

Hz. Eyyub

Eyyub Aleyhisselâm denince, aklımıza ilk anda sabır geliyor.
Hz. Eyyub başına gelen her derdi hoş görmüş, her sıkıntıya katlanmış, her türlü hastalığa sabretmiş.
Onun sabrı dillere destan olmuş. “Sabır kahramanı” olarak anılmış.
Başına neler mi gelmiş?
Neler gelmemiş ki!
Başına gelmedik şey kalmamış neredeyse.
Çok zenginmiş. Ucu bucağı görünmeyen bağlara bahçelere sahipmiş. Sürülerle koyunları, keçileri varmış. Parası pulu çok fazlaymış. Oğulları, kızları olmuş.
Çok da cömertmiş. Fakirleri, yoksulları görür gözetirmiş. Yedirir, içirir, ihtiyaçlarını karşılarmış. Evi misafirlerle dolar taşarmış.
Bu kadar varlığına, servetine rağmen ibadetlerine de çok düşkünmüş. Kulluk görevlerini aksatmadan, azaltmadan yaparmış.
Bunun için Kur’ân, Eyyub Aleyhisselâmı “O ne güzel kuldu!” diyerek över.
Gün gelmiş, her şeyini kaybetmiş. Malı mülkü elinden çıkmış, hiçbir şeyi kalmamış, çocuklarının hepsi ölmüş. Evde bir hanımı, bir de kendisi kalmış.
Üstelik çok da ağır bir hastalığa yakalanmış. Her tarafı yara bere içinde kalmış. Yerinden kalkamayacak hale gelmiş.
Hastalığı yıllarca sürmüş, ama hiçbir zaman şikâyet etmemiş, kimseye dert yanmamış. Her şeye, hepsine sabretmiş. Sabrın sevabını bildiği için büyük bir sabır göstermiş.
Bu kadar acı ve ağrılar içinde kıvrandığı halde yine ibadetlerine devam etmiş, Allah’ı zikretmekten geri durmamış.
Ama gün gelmiş yaraları diline ve kalbine kadar ulaşmış; diliyle Allah’ı zikretmeye, kalbiyle Rabbini düşünmeye engel olmuş.
İşte o zaman kendi rahatı ve keyfi için değil, ibadetten geri kaldığı için Allah’a yalvarmış, dua etmiş, demiş ki:
“Yâ Rab! Zarar bana dokundu. Bu hastalık seni dilimle zikretmeme, kalbimle ibadet etmeme engel oldu. Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.”
Bu içten duayı Cenab-ı Hak kabul etmişti. Sonunda Allah’tan şöyle bir emir gelmişti:
“Ayağını yere vur! İşte sana yıkanmak ve içmek için soğuk bir su…”
Hz. Eyyub ayağını yere vurmuş. Yerden tatlı ve şifalı bir su çıkmış. Bu suyla yıkanmış, kana kana içmiş. Hiçbir yarası ve hastalığı kalmamış. Sağlığına kavuşmuş.
Allah ona tekrar mal mülk vermiş. Ölen çocukları kadar tekrar çocukları dünyaya gelmiş. Bundan sonra uzunca bir ömür sürmüş.

herşeyin başı sabır arkadaşlar hikayeyi dinlerken gözlerim doldu :cry:
Sabirsiz olmamin nkdr uatnilcak bi davranis oldugunu kabul editorum :(

Kizlar esimin israriyla idrar testi yaptm 13. Gun negatif....Umutlarm bitti olsaydi en azindan ikinci cizgi cok azda olsa silik cikardi...

Ama sole bisey oldu cnm ben erken vermstm ya kani o zaman idrarlada takip etmstm 14 ,ve 8 olan kan degerlerinde idrarda ds silik gri cizgi gorunmstu bu durumda kan daha dusukki su an idrarda tek cizgi.....aCOK UZGUNUM

benimde öyle canım ilk iki gün ağrım sızım oldu 3.günden beri turp gibiyim maşallah
inşallah belirtisiz gebe kalanlardan oluruz bizde madem belirtimiz yok :))))
off aynen :) şu an adetime tam bir hafta var. acayip ağrım var.her an adet olacak gibi sancılanıyorum. başka da bişey yok :( ayrıca yazışmlarınızı okudum.ben de yazın memlekete gitmemeye karar vermştim sırf bu çocuk mevzusu yüzünden. tek ben değilmişim maalesef böyle düşünenn :D

Ama sole bisey oldu cnm ben erken vermstm ya kani o zaman idrarlada takip etmstm 14 ,ve 8 olan kan degerlerinde idrarda ds silik gri cizgi gorunmstu bu durumda kan daha dusukki su an idrarda tek cizgi.....aCOK UZGUNUM
CANIM YA ÜZME NOLUR KENDİNİ.DEMEKKİ KAN TAHLİLİNDE İĞNELERİN ETKİSİ ÇIKIYOR.BENDE DE AYNI ŞEY GEÇERLİ.HAYIRILISI OLSUN CANIM.KAFAMIZI DİNLEYELİM BİRAZ VE ZAMANI GELİNCE TEKRAR BAŞLAYALIM.AMA BİRBİRMİZİ TAKİP ETMEKTEN NOLUR VAZGEÇMEYELİM

Cnm idrar testleri yaniltici olabiliyor.moralini bozma 13.gub idrar testi tabiki negatif cikar...adetini 10 gecmesi gerekiyor saglikli bi sonuc icin.
Oncekiler ignen etkisidir bnce..moralini bozma yarini bekle yada hemn git kan tahlili yaptir ona göre konusalim...

ERKEN TEST YAPTIRIP MORALINIZI BOZMAYIN STRES YAPMAYIN.STRES OLUNCA COCUK OLMUYOR.
haftaya kdr bnde zor dayaniyorum.hayal kuruyorum. Olumsuz dusunmek dahi istemiyorum.

Back