- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah döllenme olmuştur ve embriyo sağ tarafa tutunmaya çalışıyordur:) Kemer sıkmasın in getirdiği rahatsızlık genişleyen rahim den olabilir umarım bebiş yoldadır AnelyacimKizlar nasilsiniz? Arabayla markete gittik emniyet kemeri rahatsiz etti biraz.sag kasigim ağriyo ndn olabilir acba
Canım merhaba...Asilaman hayırlı olsun,inşallah güzel sonuç alırsın.kızlar merhaba. ben de 29 haziranda ilk kez klomen+gonal f ile aşılama yaptırdım. ilk günler çok hafif sancım oldu ama sonrasında hiç bi ağrım,sızım olmadı. iki yumurtam vardı. ilk günler çok heyecnlıydım,nasıl geçecek 15 gün diyodum ama şimdi umursamıyorum hiç biraz çabuk sıkılan bi insanım
İnşallah döllenme olmuştur ve embriyo sağ tarafa tutunmaya çalışıyordur:) Kemer sıkmasın in getirdiği rahatsızlık genişleyen rahim den olabilir umarım bebiş yoldadır Anelyacim
Canim benim silik milk 13.gun gördüm 14.gun kanamam başladı hcg 95 ti 16.gun 28 di sabirKizlar merhaba
ozellikle hamile arkadaslar bilebilir diye soruyorum.
idrar testinde kacinci gün silik milik 2.cizgi gordunüz?
Bu catlatma ignesinin etkis idrar testinde kacinci güne kadar sürer acaba?
Zaman gectikce merakim artiyor
Anladim canim tesekkur ederim cvp icin.Canim benim silik milk 13.gun gördüm 14.gun kanamam başladı hcg 95 ti 16.gun 28 di sabir
8 gün sürdü kanamam hcg nin düşüşü takip edildi iyiyim şimdi inşallah sizlerden güzel haberler alirimAnladim canim tesekkur ederim cvp icin.
beNomde catlatma ignesinden 7 gun gecti bugun silik cizgi gordum. Igneden heralde.
senin Durumun ne simdi? Iyiye gidiyordur insallah...
teşekkürler canım.inşallah hepimiz alırızCanım merhaba...Asilaman hayırlı olsun,inşallah güzel sonuç alırsın.
Insallah hepimiz guzel haber aliriz canim bu yazimiz bayram olur :)8 gün sürdü kanamam hcg nin düşüşü takip edildi iyiyim şimdi inşallah sizlerden güzel haberler alirim
Evet yaa mucize ve hayal gibi gelio bayrama pozitif haberlerle girfigimizi dusunsenize ....Hayal ediyorm sonrada diorm kendime kaptrma kendini sonra cok uzuluyosn die.Insallah hepimiz guzel haber aliriz canim bu yazimiz bayram olur :)
Evet yaa mucize ve hayal gibi gelio bayrama pozitif haberlerle girfigimizi dusunsenize ....Hayal ediyorm sonrada diorm kendime kaptrma kendini sonra cok uzuluyosn die.
Evet yaa mucize ve hayal gibi gelio bayrama pozitif haberlerle girfigimizi dusunsenize ....Hayal ediyorm sonrada diorm kendime kaptrma kendini sonra cok uzuluyosn die.
Evt bende ole igne etkisiyle pozitif gordugumde bile gidip gelip teste bakiyorum o bile mutlu ediyo sanki beni...:) oyle valla
bugun catlatma ignesinin 7. , asilamanin 5. Gunu. Sabah idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti. Ignelerden de oldugunu bilsem de 2.cizgiyi gormek çooook guzel bisi oluyor.
olur insallah kizlar.
Umutlu olmak guzel sey
Allahim bize bu yaz guzel haber almayi ve oylece tamamina erdirmeyi nasip etsin...
Insallah hepimiz guzel haber aliriz canim bu yazimiz bayram olur :)
Bn iki..
Bende öyleyim hayal ediyorum ailelere müjde verirken fln sonra yine olmucak cok uzulceksin.mucize gerek diorum.
Rabbim insallah bu ay ramazanin hurmetine bizlere mucizesini gösterir.o mutlulugu bizde tadariz
:) oyle valla
bugun catlatma ignesinin 7. , asilamanin 5. Gunu. Sabah idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti. Ignelerden de oldugunu bilsem de 2.cizgiyi gormek çooook guzel bisi oluyor.
olur insallah kizlar.
Umutlu olmak guzel sey
Allahim bize bu yaz guzel haber almayi ve oylece tamamina erdirmeyi nasip etsin...
Herkese merhaba yarin 3. asilamam yapilacak. Dualarinizda banada yer verirseniz sevinirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hayirli evlatlar versin kucagimiza inss
kızlar merhaba. ben de 29 haziranda ilk kez klomen+gonal f ile aşılama yaptırdım. ilk günler çok hafif sancım oldu ama sonrasında hiç bi ağrım,sızım olmadı. iki yumurtam vardı. ilk günler çok heyecnlıydım,nasıl geçecek 15 gün diyodum ama şimdi umursamıyorum hiç biraz çabuk sıkılan bi insanım