• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhaba
ozellikle hamile arkadaslar bilebilir diye soruyorum.
idrar testinde kacinci gün silik milik 2.cizgi gordunüz?
Bu catlatma ignesinin etkis idrar testinde kacinci güne kadar sürer acaba?
Zaman gectikce merakim artiyor:KK9:

Kizlar nasilsiniz? Arabayla markete gittik emniyet kemeri rahatsiz etti biraz.sag kasigim ağriyo ndn olabilir acba

kızlar merhaba. ben de 29 haziranda ilk kez klomen+gonal f ile aşılama yaptırdım. ilk günler çok hafif sancım oldu ama sonrasında hiç bi ağrım,sızım olmadı. iki yumurtam vardı. ilk günler çok heyecnlıydım,nasıl geçecek 15 gün diyodum ama şimdi umursamıyorum hiç :D biraz çabuk sıkılan bi insanım :D

Kizlar nasilsiniz? Arabayla markete gittik emniyet kemeri rahatsiz etti biraz.sag kasigim ağriyo ndn olabilir acba
İnşallah döllenme olmuştur ve embriyo sağ tarafa tutunmaya çalışıyordur:) Kemer sıkmasın in getirdiği rahatsızlık genişleyen rahim den olabilir umarım bebiş yoldadır Anelyacim

kızlar merhaba. ben de 29 haziranda ilk kez klomen+gonal f ile aşılama yaptırdım. ilk günler çok hafif sancım oldu ama sonrasında hiç bi ağrım,sızım olmadı. iki yumurtam vardı. ilk günler çok heyecnlıydım,nasıl geçecek 15 gün diyodum ama şimdi umursamıyorum hiç :KK70: biraz çabuk sıkılan bi insanım :KK70:
Canım merhaba...Asilaman hayırlı olsun,inşallah güzel sonuç alırsın.

İnşallah döllenme olmuştur ve embriyo sağ tarafa tutunmaya çalışıyordur:) Kemer sıkmasın in getirdiği rahatsızlık genişleyen rahim den olabilir umarım bebiş yoldadır Anelyacim

Ayy insallah cnm ağzından bal damlıyor... Gevsetttim sürekli.insallah hamileyimdir

Kizlar merhaba
ozellikle hamile arkadaslar bilebilir diye soruyorum.
idrar testinde kacinci gün silik milik 2.cizgi gordunüz?
Bu catlatma ignesinin etkis idrar testinde kacinci güne kadar sürer acaba?
Zaman gectikce merakim artiyor:KK9:
Canim benim silik milk 13.gun gördüm 14.gun kanamam başladı hcg 95 ti 16.gun 28 di sabir

Canim benim silik milk 13.gun gördüm 14.gun kanamam başladı hcg 95 ti 16.gun 28 di sabir
Anladim canim tesekkur ederim cvp icin.
beNomde catlatma ignesinden 7 gun gecti bugun silik cizgi gordum. Igneden heralde.
senin Durumun ne simdi? Iyiye gidiyordur insallah...

Anladim canim tesekkur ederim cvp icin.
beNomde catlatma ignesinden 7 gun gecti bugun silik cizgi gordum. Igneden heralde.
senin Durumun ne simdi? Iyiye gidiyordur insallah...
8 gün sürdü kanamam hcg nin düşüşü takip edildi iyiyim şimdi inşallah sizlerden güzel haberler alirim

Evet yaa mucize ve hayal gibi gelio bayrama pozitif haberlerle girfigimizi dusunsenize ....Hayal ediyorm sonrada diorm kendime kaptrma kendini sonra cok uzuluyosn die.

Bn iki..
Bende öyleyim hayal ediyorum ailelere müjde verirken fln sonra yine olmucak cok uzulceksin.mucize gerek diorum.
Rabbim insallah bu ay ramazanin hurmetine bizlere mucizesini gösterir.o mutlulugu bizde tadariz

Evet yaa mucize ve hayal gibi gelio bayrama pozitif haberlerle girfigimizi dusunsenize ....Hayal ediyorm sonrada diorm kendime kaptrma kendini sonra cok uzuluyosn die.

:) oyle valla
bugun catlatma ignesinin 7. , asilamanin 5. Gunu. Sabah idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti. Ignelerden de oldugunu bilsem de 2.cizgiyi gormek çooook guzel bisi oluyor.
olur insallah kizlar.
Umutlu olmak guzel sey :KK200:
Allahim bize bu yaz guzel haber almayi ve oylece tamamina erdirmeyi nasip etsin...

bugun catlatma ignesinin 7. , asilamanin 5. Gunu. Sabah idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti. Ignelerden de oldugunu bilsem de 2.cizgiyi gormek çooook guzel bisi oluyor.
olur insallah kizlar.
Allahim bize bu yaz guzel haber almayi ve oylece tamamina erdirmeyi nasip etsin...
Evt bende ole igne etkisiyle pozitif gordugumde bile gidip gelip teste bakiyorum o bile mutlu ediyo sanki beni...

Kizlar valla yazik bize ya bircok insan ne kadar sansli ve farkinda degil bunun.Biz elde edemedigimiz icin farkindayz...

Herkese merhaba yarin 3. asilamam yapilacak. Dualarinizda banada yer verirseniz sevinirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hayirli evlatlar versin kucagimiza inss

Insallah hepimiz guzel haber aliriz canim bu yazimiz bayram olur :)

Bn iki..
Bende öyleyim hayal ediyorum ailelere müjde verirken fln sonra yine olmucak cok uzulceksin.mucize gerek diorum.
Rabbim insallah bu ay ramazanin hurmetine bizlere mucizesini gösterir.o mutlulugu bizde tadariz

ayyyy kızlar inşallah yaaaaa:21:
bende bgn avm ye gittim gezdim biraz
bebek kıyafetlerine göz ucuyla bi baktım içim gitti:KK68:
kızlar benim göğsümle koltuk altımın arası gibi oralarım acıyo çok fena
normalde regl öncesi bu agrım olmaz
sanki elliyorum böyle beze gibi olmuş ne bileyim endişe ettim inşallah gebeliktenir:oops:

olur insallah kizlar.

:rolleyes:ayyyyy çok cesursunuz kızlar ben idrar testi yapamıyorum
perşembe dogru kan vermeye:KK55:
çok sevindim senin adına inşallah o silik çizgi gitgide koyulaşır canım ve kan testiyle taçlanır mutlulugun

Herkese merhaba yarin 3. asilamam yapilacak. Dualarinizda banada yer verirseniz sevinirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hayirli evlatlar versin kucagimiza inss

hayırlı ugurlu olsun canım
inşallah bu sefer Rabbim ol der ve olur

kızlar merhaba. ben de 29 haziranda ilk kez klomen+gonal f ile aşılama yaptırdım. ilk günler çok hafif sancım oldu ama sonrasında hiç bi ağrım,sızım olmadı. iki yumurtam vardı. ilk günler çok heyecnlıydım,nasıl geçecek 15 gün diyodum ama şimdi umursamıyorum hiç :KK70: biraz çabuk sıkılan bi insanım :KK70:

benimde öyle canım ilk iki gün ağrım sızım oldu 3.günden beri turp gibiyim maşallah
inşallah belirtisiz gebe kalanlardan oluruz bizde madem belirtimiz yok :))))

Back