• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mybaby24 mybaby24 canım sen progestan kullanıyor musun? benim de göğüslerim çok ağrıyo özellikle koltuk altıma doğru olan kısımlar ama ben progestandan diye düşünüyorum bendekini. önceden de kullanmıştım da böyle olmuştu çünkü. ayy valla oturup vücudumun neresinde ne belirti çıkacak diye pür dikkat bekliyorum :KK53: böyle hamile kalınır mı hiç :KK17:

ya benim doktorum çok iyi bi doktor ama çok gideni var çok meşgul. bişiler söledi laf arasında ama anlayamadım da. herhalde bi 10. gün gel demişti. şimdi ben teste gittiğimde ne diyeyim. beta hcg testi mi yaptıracağım demeliyim?

çok erken 7.gün bhcg olsa bile çok azdır ve bunu idrar testinde görmen zordur canım
her zaman okuyoruz idrar testi yanıltıcı olabiliyor
umutlanmalısın tabiki kan tahlili vermeden umudunu kaybetme
kan tahlilini de aşılamanın 15.günü yapılıyor
doktorun bu konuda seni bilgilendirmedi mi??? şu gün test yap diye
bana mesela 2 hafta sonra kan testine gel dedi

anladım canım yani benm bgn 12.günüm aslında kan versem belli olur
ama vermeyeceğim çünkü eşimde istemiyor
perşembe günü gideceğim kuzu kuzu gönlümden geçende bu zaten
en azından gebelik varsada yoksada zamanında gittiğim için dr umla görüşürüm durumumu

evet canım ne göğsüm ne koltuk altım işte yan tarafım gibi
dokununca acıma var sanki et kesmiş gibi
inşallah gebeliktendir, ilaçlar bünyeyi etkilememiştir
AYNEN CANIM SEN DOĞRU OLANI YAPIYORSUN ONUN BUNUN DEMESİNE GÖRE OLMUYOR.BOŞUNA STRES ÜZÜNTÜ YAŞIYORUM MESELA BEN.EN İYİSİ DOKTORUN NE DEDİĞİ.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

mybaby24 mybaby24 canım sen progestan kullanıyor musun? benim de göğüslerim çok ağrıyo özellikle koltuk altıma doğru olan kısımlar ama ben progestandan diye düşünüyorum bendekini. önceden de kullanmıştım da böyle olmuştu çünkü. ayy valla oturup vücudumun neresinde ne belirti çıkacak diye pür dikkat bekliyorum :KK53: böyle hamile kalınır mı hiç :KK17:

evet canım vajinal jel kullanıyorum
daha öncede 1 kere kullanmıştım ama böyle yan taraflarım acımamıştı
ağrıma yokta dokununca acı hissediyorum
haklısın progestanın etkisi olabilir benimde aklıma geldi yani
ama inşallah gebeliktendir canım ya

ya benim doktorum çok iyi bi doktor ama çok gideni var çok meşgul. bişiler söledi laf arasında ama anlayamadım da. herhalde bi 10. gün gel demişti. şimdi ben teste gittiğimde ne diyeyim. beta hcg testi mi yaptıracağım demeliyim?

canım bilemiyorum 10.gün ne için çağırdı ozaman gittiğinde söylersin sende
ben şu tarihte aşılama yaptırdım 10günü gel demiştiniz ne yapmam lazım diye?
başka bi yerde test yaptıracaksan tlfla ulaşır sorarsın olmadı
çünkü 10.gün progestana bakmak için mi bhcg bakmak için mi çağırdı bilemiyorum
senide yanlış bilgilendirmiş olmayalım tatlım

AYNEN CANIM SEN DOĞRU OLANI YAPIYORSUN ONUN BUNUN DEMESİNE GÖRE OLMUYOR.BOŞUNA STRES ÜZÜNTÜ YAŞIYORUM MESELA BEN.EN İYİSİ DOKTORUN NE DEDİĞİ.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

amin canım hepimizin hakkında hayırlısı

KIZLAR SONUÇ 1.51 :KK43:

yaa canım :KK43: ne desem boş ama biliyorum ki sen güçlü bi kızsın yakın zamanda toparlanıp yeniden mücadeleni vericeksin

bi arkadaşımdan alıntı yapayım folik folik ; Bazen yorgun düşüp pes edip kapandık dünyamıza, bazen şahlanıp koşmaya başladık yine hayalimizin peşinde.

ama hiç vazgeçmedik hayalimizden umut etmekten
ve bir gün bizde ANNE olacağız bunu biliyoruz sadece vakti zamanını bilmiyoruz

Inss canim allah razi olsun . Hepimize olsun tez zamanda inss mrymoztrk

Son düzenleme:
evet canım vajinal jel kullanıyorum
daha öncede 1 kere kullanmıştım ama böyle yan taraflarım acımamıştı
ağrıma yokta dokununca acı hissediyorum
haklısın progestanın etkisi olabilir benimde aklıma geldi yani
ama inşallah gebeliktendir canım ya
inşallahhhh :KK36:

yaa canım :KK43: ne desem boş ama biliyorum ki sen güçlü bi kızsın yakın zamanda toparlanıp yeniden mücadeleni vericeksin

bi arkadaşımdan alıntı yapayım folik folik ; Bazen yorgun düşüp pes edip kapandık dünyamıza, bazen şahlanıp koşmaya başladık yine hayalimizin peşinde.

ama hiç vazgeçmedik hayalimizden umut etmekten
ve bir gün bizde ANNE olacağız bunu biliyoruz sadece vakti zamanını bilmiyoruz
AMİN CANIM ALLAH RAZİ OLSUN ÇOK KÖTÜYÜM ŞUAN DOKTORUMU ARADIM ACAYİP KIZDI BANA DEDİKİ BİZ BİŞEY BİLİYORUZKİ ZAMAN SÖYLÜYORUZ.ERKEN YAPTIRMANIN ANLAMI NE DEDİ SEN BÖYLE YAPARSAN SENİ KABUL ETMİCEM ARTIK TUĞÇE DEDİ.DEDİKİ ŞUAN YAPILAN TESTTE BİŞEY BELLİ OLMAZ AMA SEN MORALİNİ BOZARAK BEYİNDEKİ HORMONUNU ETKİLEYİP OLUMSUZ SONUÇ ÇIKMASINA SEBEP OLUYORSUN DEDİ.MUTLU DÜŞÜN Kİ MUTLU HABERLER ALASIN DEDİ AMA SENDE YOK BU KAFA TELEFONU DEDİ VE KAPATTI.KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM YA :(

ben gecen ay yaptırmıstım kan tahlili 0,1 yazıyor ona gore 1.5 cok geldi yinede ne bileyim..üzüldüm :KK43:
ÇATLATMA İĞNESİNİN ETKİSİNDEN DOLAYI İLKİ 4.95 ÇIKMIŞ.ŞİMDİ ETKİSİNİ YİTİRDİĞİ İÇİN DÜŞMÜŞ İĞNENİN ETKİSİ VARMIŞ GERÇEKTEN DOKTOR ONAYLI ÖĞRENDİM KIZLAR.KULLANDIĞIMIZ İLAÇ JEL VB.. ŞEYLERDE HORMONEL OLDUĞU İÇİN DEĞERİN GERÇEĞİ HANGİ GÜN SÖYLENDİYSE O GÜN BELLİ OLURMUŞ :(

AMİN CANIM ALLAH RAZİ OLSUN ÇOK KÖTÜYÜM ŞUAN DOKTORUMU ARADIM ACAYİP KIZDI BANA DEDİKİ BİZ BİŞEY BİLİYORUZKİ ZAMAN SÖYLÜYORUZ.ERKEN YAPTIRMANIN ANLAMI NE DEDİ SEN BÖYLE YAPARSAN SENİ KABUL ETMİCEM ARTIK TUĞÇE DEDİ.DEDİKİ ŞUAN YAPILAN TESTTE BİŞEY BELLİ OLMAZ AMA SEN MORALİNİ BOZARAK BEYİNDEKİ HORMONUNU ETKİLEYİP OLUMSUZ SONUÇ ÇIKMASINA SEBEP OLUYORSUN DEDİ.MUTLU DÜŞÜN Kİ MUTLU HABERLER ALASIN DEDİ AMA SENDE YOK BU KAFA TELEFONU DEDİ VE KAPATTI.KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM YA :KK43:

valla kusura bakma iyi demiş dr. bi bildikleri var 15 gün bekleyin diyolar. haklıymısım demekki hala umut var ama hep boyle yapıyorsun.....bekle demiştik..toparla kendını daha bi hafta var zamanında yaptırdıgında yine böyle cıkarsa o zmn üzülürüzzz.

valla kusura bakma iyi demiş dr. bi bildikleri var 15 gün bekleyin diyolar. haklıymısım demekki hala umut var ama hep boyle yapıyorsun.....bekle demiştik..toparla kendını daha bi hafta var zamanında yaptırdıgında yine böyle cıkarsa o zmn üzülürüzzz.
EVET HAKLISIN RESMEN KENDİM KAŞINDIM.ÖNCE DEDİMKİ KİMSEYE SÖYLEMİCEM NERDEYSE HERKES OLUMLU BİLE BAKMAYA BAŞLAMIŞTI.SONRADA SÖNDÜM RESMEN HAKETTİM YA RESMEN KAŞINDIM ZORLAYA ZORLAYA KENDİMİ HEP BUNLATTIM.ZETEN VUCUDUMDA ŞİŞİLK FALAN VARDI HEPSİ GEÇMİŞTİ BELLİYDİ BÖLE SONUÇ ÇIKACAĞI.HORMONLAR ANCA VUCUTTAN ATILIYOR

ÇATLATMA İĞNESİNİN ETKİSİNDEN DOLAYI İLKİ 4.95 ÇIKMIŞ.ŞİMDİ ETKİSİNİ YİTİRDİĞİ İÇİN DÜŞMÜŞ İĞNENİN ETKİSİ VARMIŞ GERÇEKTEN DOKTOR ONAYLI ÖĞRENDİM KIZLAR.KULLANDIĞIMIZ İLAÇ JEL VB.. ŞEYLERDE HORMONEL OLDUĞU İÇİN DEĞERİN GERÇEĞİ HANGİ GÜN SÖYLENDİYSE O GÜN BELLİ OLURMUŞ :KK43:

ben jel fln kullanmıyorum kan tahlili de yaptırmıyorum..idrar testi ewde var yan gözle bile bakmıyorum....:KK20:
2hafta mutlu hayalller kuruyorum en azından test yapıp moralimi bozmak istemıyorum...belirsizken dusunmek daha kolay...
bu arada bnm karnıma ince ince agrılar girmeye basladı göbek deliğinin etrafına :KK57:

Kizlar oglene dogru idrar testi yapmstm ya negatifti az once testi atmak icin elime aldm son bi bakaym dedim gri gibi ikinci cizgi gordm gerci aradan 2 saat gecti sontadan cikan sonuclar dikkate alinmaz dio ama insan umut etmedende yasayamiyo şaş olacam artik teste bakmaktan..

Back