• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde öyle canım ilk iki gün ağrım sızım oldu 3.günden beri turp gibiyim maşallah
inşallah belirtisiz gebe kalanlardan oluruz bizde madem belirtimiz yok :))))

Evet canim henuz erken diye rahat rahat yaptim testi ignenin etkisiyle 2.cizgi cikabilecegini biliyordum
ama bundan sonra biraz titrek biraz urkek yapcam herhalde :)))
Keske erken belli olsa atlayip ziplayan bi tipim yani yurüyerek merdiven indigimi bilmem kosarim. Zor tutuyorum kendimi yanlis bi hareket yapmiim diye...
Dua edelim birbirimize. Kisilerin birbirine ettigi dualar kabul olurmus diye duymustum...:KK3:

yaa arkadaşlar çok heveslendim sizin yazıları okuyunca ilaçlardan dolayı çift çizgiyi göreyim diye ama tek çıktı pazartesi itibari ile 8. gün dolacak sanırım yine olmadı ama vucut ısım 37 anlayamadım göğüslerde deli gibi acıyo dokunamıyorum hakkımızda hayırlısı ama bu aşılamada olmadı.Tüp bebek yolu görünüyo bana sanki herşey kısmet Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

yaa arkadaşlar çok heveslendim sizin yazıları okuyunca ilaçlardan dolayı çift çizgiyi göreyim diye ama tek çıktı pazartesi itibari ile 8. gün dolacak sanırım yine olmadı ama vucut ısım 37 anlayamadım göğüslerde deli gibi acıyo dokunamıyorum hakkımızda hayırlısı ama bu aşılamada olmadı.Tüp bebek yolu görünüyo bana sanki herşey kısmet Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

Yarin bnmde 8.gun asilama ile...1hafta oluyor...bnde hic belirti yok atesimide olcmedim.idrar testi icin cook erkn..bn ztn tovbe ettim odrar testi yapmm..kanda pozitif ciksin oyle yapicam sırf o 2 cizgiyi görmek icn.
Moralini bozma daha erken..seninle aynı gun asilama yaptirdik sen moral bozarsan bnmde bozulur

Yarin bnmde 8.gun asilama ile...1hafta oluyor...bnde hic belirti yok atesimide olcmedim.idrar testi icin cook erkn..bn ztn tovbe ettim odrar testi yapmm..kanda pozitif ciksin oyle yapicam sırf o 2 cizgiyi görmek icn.
Moralini bozma daha erken..seninle aynı gun asilama yaptirdik sen moral bozarsan bnmde bozulur

sende bendensin idrar testine tövbeli :KK53:
ee tabi kanda pozitif görsemde bende idrar testi alıp yapicamm keyfine :)))
yılların hırsını alıcam o testlerden :KK62:

canım idrar testleri her zaman dogru sonucu vermeyebilir
ki erken yapmışsın testini moralini bozma gününde kan testini yaptır:KK39:

Evet canim henuz erken diye rahat rahat yaptim testi ignenin etkisiyle 2.cizgi cikabilecegini biliyordum
ama bundan sonra biraz titrek biraz urkek yapcam herhalde :)))
Keske erken belli olsa atlayip ziplayan bi tipim yani yurüyerek merdiven indigimi bilmem kosarim. Zor tutuyorum kendimi yanlis bi hareket yapmiim diye...
Dua edelim birbirimize. Kisilerin birbirine ettigi dualar kabul olurmus diye duymustum...:KK3:

bence artık o merdivenleri tek tek inmeye alışmalısın nitekim 9 ay boyunca zıplayamıyacaksın belkide :)))

evet canım haklısın çok erken de ne biliyim dayanamadım işte moral yükseltiyorum ve 13 temmuzu bekliyorum bir daha idrar testi yapmıycam dediğin gibi kanda pozitifi görelim inşallah geçen rüyamda kan testi yaptırdım 4.4 çıktı çok düşük biliyorum ama daha yükselicek bu değer erken yaptık diyordu oradaki sekreter inşallah hayra çıkar bu rüya hepimiz için dua ediyorum şu mubarek günlerde kabul olur inşallah

canım idrar testleri her zaman dogru sonucu vermeyebilir
ki erken yapmışsın testini moralini bozma gününde kan testini yaptır:KK39:

inşallah erken olduğu için öyledir canım bu arada diğer yorumuna çok güldüm bende eczanede satılan testlerden alıp alıp test yapcam pozitif olursa inşallah iyi fikir verdin bana hatta bütün tanıdıklarıma yapıp postayla göndermeyi düşünüyorum an itibariyle :)

inşallah erken olduğu için öyledir canım bu arada diğer yorumuna çok güldüm bende eczanede satılan testlerden alıp alıp test yapcam pozitif olursa inşallah iyi fikir verdin bana hatta bütün tanıdıklarıma yapıp postayla göndermeyi düşünüyorum an itibariyle :)
Yada merakli hadsizler icin testi facede paylasalimmmm :))super fikir :))

Ayy valla bende bi gun hamile kalirsam keyfine idrar testi yapcam super fikir :)) Zaten birsuru testim var :)

:KK70::KK70::KK70: testlerimizi her zman yanımızda tutalım ki
olurda dısarda wc gidersek boşa işemeyelim dimi ama :))
testsiz yapmam :KK12:şapkasız çıkmam gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:

ben fotoğrafını çekip apartmanın kapısına asmayı düşünüyorum :)fecade koyarım 1. ay testi,2 ay testi,3,ay diye devar eden fotolar :))

evet canım haklısın çok erken de ne biliyim dayanamadım işte moral yükseltiyorum ve 13 temmuzu bekliyorum bir daha idrar testi yapmıycam dediğin gibi kanda pozitifi görelim inşallah geçen rüyamda kan testi yaptırdım 4.4 çıktı çok düşük biliyorum ama daha yükselicek bu değer erken yaptık diyordu oradaki sekreter inşallah hayra çıkar bu rüya hepimiz için dua ediyorum şu mubarek günlerde kabul olur inşallah

Insallah ruyan gercek olur..bnde esim ruyasinda hemsire oglunuzu getireyim deyip bebk vermis kucagina oyle gormus insallh gerck olur die geziyo ewde...
Insallah bu ay hepimizin güzel sonuclanir...
1.ay idrar testini 2.at 3.ay ultrason fotosunu paulasiriz insallah...

Insallah ruyan gercek olur..bnde esim ruyasinda hemsire oglunuzu getireyim deyip bebk vermis kucagina oyle gormus insallh gerck olur die geziyo ewde...
Insallah bu ay hepimizin güzel sonuclanir...
1.ay idrar testini 2.at 3.ay ultrason fotosunu paulasiriz insallah...[/QUOTE

aminn inşallah sizin rüyada hayırlara çıksın inşallah Allah rüyasını gördüğümüz sağlıklı,hayırlı evlatları bir an önce nasip etsin hepimize de

Valla aynen ole gozlerine sokmak lazim o hadsizlerin...Beni en cok onlar sinir ediyo zaten..Yaa hic alakasz insanlar bi kere iki kere konustugum insanlar kurcaliyo ona buna soruyolarms var mi bebegi die yavv size ne kardesm size ne bole insanlari gorunce insanligimdan utaniyorum ya iste bolelerinin gozune cisli cift cizgili testleri sokmak lazim :))))

Valla aynen ole gozlerine sokmak lazim o hadsizlerin...Beni en cok onlar sinir ediyo zaten..Yaa hic alakasz insanlar bi kere iki kere konustugum insanlar kurcaliyo ona buna soruyolarms var mi bebegi die yavv size ne kardesm size ne bole insanlari gorunce insanligimdan utaniyorum ya iste bolelerinin gozune cisli cift cizgili testleri sokmak lazim :))))

bide biz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz senede 3 4 defa gidiyoruz mesela
her gittiğimizde sormayın bi arkadaş dimi ama
yok işte yooook yooook yooooooooooook
hem yoksa size ne varsa size ne
artık memlekete gitmeyi bile istemiyorum sırf o soruyu soracaklar diye
kv ye anneme torun yokmu bana çocuk yokmu demelerinden
hatta ve hatta ee yap artık ama zamanı geldi dediler mi çıldırıyorummmmm:KK62:

Back