• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar gece yatarken dua ettim Allahim ne olur ruyamda bu konuyla ilgili bisey goster sonu iyi de olsa kotude olsa die sabah uyandigimda aklimda bi kan testi sonucuyla uyandm ama ya 6,2 yada 66,2 hatirlamiyormmmm :)

İdare namazi var cnm.onun gibi birsey olmuş. Insallah gercek olur 0 dışında bi deger gorenek hepimize nasip olur

Aranizda en sabirli bn ciktim..biri idrar testibyapar biri kannn..
Hadi hayirlisi insallah moralin bozulmaz...sen guzel sonuc al bizede moral ol insallah..kan verince yaz yada sonucu alinca

kız bende varımmmm :KK3: bende günümü bekledim uslu uslu
perşembeye kdr dayanıcam az kaldı zaten benim :rolleyes:

Ama sole bisey oldu cnm ben erken vermstm ya kani o zaman idrarlada takip etmstm 14 ,ve 8 olan kan degerlerinde idrarda ds silik gri cizgi gorunmstu bu durumda kan daha dusukki su an idrarda tek cizgi.....aCOK UZGUNUM
Canim sen kan tahlilini nezaman yapmistin.yani 14 ve 8 degerleri asilamanin kacinci gunu ogrenmistin

kız bende varımmmm :KK3: bende günümü bekledim uslu uslu
perşembeye kdr dayanıcam az kaldı zaten benim :rolleyes:

:KK9::KK9::KK9::KK9:aferim sana
uslu uslu bekledim diyor ya:KK16: senın bu persmbe mi tast günün...

bnm hiç belirtim yok henüz erken ama bişey hissetmiyorum nötürüm...derin nefes alınca batma oluyor o kdr

Sabirsiz olmamin nkdr uatnilcak bi davranis oldugunu kabul editorum :KK43:

utanılacak bişey yok canım
hepimizin kendimizde değiştirmek istediğimiz ama değiştiremediğimiz huylarımız vardır diye düşünüyorum
sende sabırsız olabilirsin bu gayet normal,bende kararsızımdır mesela :KK48: karar vermekte zorlanırım baya :))
ayrıca sabırsız oldugun konu çok hassas bi konu haklısında sadece sabretmek gerek çünkü dogru sonucu elde etmek için
inşallah bgnkü kan degerinde artış olur hep beraber seviniriz tatlım bekliyorum haberini :KK39:

off aynen :) şu an adetime tam bir hafta var. acayip ağrım var.her an adet olacak gibi sancılanıyorum. başka da bişey yok :KK43: ayrıca yazışmlarınızı okudum.ben de yazın memlekete gitmemeye karar vermştim sırf bu çocuk mevzusu yüzünden. tek ben değilmişim maalesef böyle düşünenn :KK70:

adet olacakmış gibi hissetmekde gebelik belirtisi olabilir diye okuyoruz hep
inşallah seninde öyledir benim reglime de 3 4 gün var ama bende de hiç belirti yok yani
normalde de reglim gelmeden 1 gün önce bel ağrım başlar o yüzden şuan bilemiyorum durumum nedir ne değildir

evet hepimiz o soru yagmurundan memlektimize gitmeyi istemez olduk
heleki bi düğün bayram olsun daha bi kalabalık oluyorlar ya ozman hepten can sıkıcı :mad:

Canim sen kan tahlilini nezaman yapmistin.yani 14 ve 8 degerleri asilamanin kacinci gunu ogrenmistin

yaptırmadınmı daha kant tahlili...merk ediyorummm...içimden bir hiss güzel sonuc cıkacak diyor..
inşallah sevinirizz

utanılacak bişey yok canım
hepimizin kendimizde değiştirmek istediğimiz ama değiştiremediğimiz huylarımız vardır diye düşünüyorum
sende sabırsız olabilirsin bu gayet normal,bende kararsızımdır mesela :KK48: karar vermekte zorlanırım baya :))
ayrıca sabırsız oldugun konu çok hassas bi konu haklısında sadece sabretmek gerek çünkü dogru sonucu elde etmek için
inşallah bgnkü kan degerinde artış olur hep beraber seviniriz tatlım bekliyorum haberini :KK39:

adet olacakmış gibi hissetmekde gebelik belirtisi olabilir diye okuyoruz hep
inşallah seninde öyledir benim reglime de 3 4 gün var ama bende de hiç belirti yok yani
normalde de reglim gelmeden 1 gün önce bel ağrım başlar o yüzden şuan bilemiyorum durumum nedir ne değildir

evet hepimiz o soru yagmurundan memlektimize gitmeyi istemez olduk
heleki bi düğün bayram olsun daha bi kalabalık oluyorlar ya ozman hepten can sıkıcı :mad:
ÇOK SAOL CANIM DESTEĞİN İÇİN KAN TAHLİLİ VERDİM ŞUAN 10 DAKKAYA BELİR OLUR İNŞALLAH BEKLEYİN KIZLAR PAYLAŞICAM :)

KIZLAR BUGÜN KENDİNİZİ NASIL HİSSEDİYORSUNUZ

canım benim regl tarihim 11 temmuz en geç 13 temmuz falan
hiçbi hissiyatım yok ne kasık agrısı ne bel agrısı nede bişey
bi tek dün de bahsetmiştim ama kimse bişey yazmadı :KK43:
demiştim ki koltuk altlarımla göğsüm arası olan yer dokununca acıyor
sağ tarafım daha çok sol taraf daha az acıyor
normalde regl öncesi göğüslerimde bi bellilik olmazdı hiç

arkadaşlar aşılamanın üstünden 9 gün geçti. 7. gün idrar testi yaptım ama tek çizgi:KK43: sizce hala umutlanmalı mıyım?

CANIM BENİM HASTANEDE ARKADAŞIM ÇALIŞIYOR.ŞİMDİ TELEFONLA KONUŞTUM DURUMUMU SORDUM ODA DEDİKİ 10.GÜN BELLİ OLURMUŞ NET KAN TESTİNDE TÜP BEBEK BÖLÜMÜ HEMŞİRE ARKDAŞI SÖYLEMİŞ.ODA BİKAÇ DEFA AŞILAMA YAPTIRMIŞ TUTMAMIŞ DEMİŞKİ GENELDE ERKEKLERDE PROBLEM OLUNCA OLUMLU SONUÇLAR ELDE EDİLİYOR.AMA EĞER KADINDA SORUNLAR VARSA TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLUMLU SONUÇ OLUYOR.EN ÖNEMLİ BELİRTİ İSE KASIK VE GÖĞÜSLERDE BATMA AĞRIYMIŞ HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH CANIM BEN ŞUAN HEYCANDAN BAYILICAM SONUCU MERAK EDİYORUM

arkadaşlar aşılamanın üstünden 9 gün geçti. 7. gün idrar testi yaptım ama tek çizgi:KK43: sizce hala umutlanmalı mıyım?
CANIM İDRAR TESTİ HERZAMAN YANILTICI DİYOLAR EN ÖNEMLİSİ KAN TESTİ UMUDUNU KAYBETME SAKIN STRES YAPMA ÜZLÜME

göğüste sertlik bi arastr yada dra sor cnm.normalde hamilelik belirtisi oluyor hassasiyet şişkinlik ama belki sende öyle belirti cıkmıstır... herkezın farklı bünyesi.
benmde 12 temmuz regl tarihim..13 temmuz da kan tahlili yaptırcam inşallahh...
13 temmuz hepimizin beklediği gün

kan tahlili olsaydı neyse ama ifrar testi için 7.gün cooook erken..
idrar testinin dogru cıkması için regl 10gün gecıkınce yapılmalı diyorlar...sabret umudunu da yitirme allahın iizniyle anne olucazz

kızlar çok teşekkürler desteğiniz için. peki aşılamının üstünden kaç gün geçtikten sonra progesteran ve hcg testi yaptırıyoruz. sonra kaç gün sonra bebek var mı diye test yaptırabiliyoruz. bana aşamalar hakkında bilgi verebilir misiniz? ilk aşılamam, ilk deneyimim:)

çok erken 7.gün bhcg olsa bile çok azdır ve bunu idrar testinde görmen zordur canım
her zaman okuyoruz idrar testi yanıltıcı olabiliyor
umutlanmalısın tabiki kan tahlili vermeden umudunu kaybetme
kan tahlilini de aşılamanın 15.günü yapılıyor
doktorun bu konuda seni bilgilendirmedi mi??? şu gün test yap diye
bana mesela 2 hafta sonra kan testine gel dedi

CANIM BENİM HASTANEDE ARKADAŞIM ÇALIŞIYOR.ŞİMDİ TELEFONLA KONUŞTUM DURUMUMU SORDUM ODA DEDİKİ 10.GÜN BELLİ OLURMUŞ NET KAN TESTİNDE TÜP BEBEK BÖLÜMÜ HEMŞİRE ARKDAŞI SÖYLEMİŞ.ODA BİKAÇ DEFA AŞILAMA YAPTIRMIŞ TUTMAMIŞ DEMİŞKİ GENELDE ERKEKLERDE PROBLEM OLUNCA OLUMLU SONUÇLAR ELDE EDİLİYOR.AMA EĞER KADINDA SORUNLAR VARSA TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLUMLU SONUÇ OLUYOR.EN ÖNEMLİ BELİRTİ İSE KASIK VE GÖĞÜSLERDE BATMA AĞRIYMIŞ HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH CANIM BEN ŞUAN HEYCANDAN BAYILICAM SONUCU MERAK EDİYORUM

anladım canım yani benm bgn 12.günüm aslında kan versem belli olur
ama vermeyeceğim çünkü eşimde istemiyor
perşembe günü gideceğim kuzu kuzu gönlümden geçende bu zaten
en azından gebelik varsada yoksada zamanında gittiğim için dr umla görüşürüm durumumu

göğüste sertlik bi arastr yada dra sor cnm.normalde hamilelik belirtisi oluyor hassasiyet şişkinlik ama belki sende öyle belirti cıkmıstır... herkezın farklı bünyesi.
benmde 12 temmuz regl tarihim..13 temmuz da kan tahlili yaptırcam inşallahh...
13 temmuz hepimizin beklediği gün

kan tahlili olsaydı neyse ama ifrar testi için 7.gün cooook erken..
idrar testinin dogru cıkması için regl 10gün gecıkınce yapılmalı diyorlar...sabret umudunu da yitirme allahın iizniyle anne olucazz

evet canım ne göğsüm ne koltuk altım işte yan tarafım gibi
dokununca acıma var sanki et kesmiş gibi
inşallah gebeliktendir, ilaçlar bünyeyi etkilememiştir

yaptırmadınmı daha kant tahlili...merk ediyorummm...içimden bir hiss güzel sonuc cıkacak diyor..
inşallah sevinirizz
YAPTIRDIM KUZUM BEKLİYORUM.ALLAHIM DUYSUN SESİNİ İNŞALLAH TEKNİSYEN ONAYLI BEKLENİYOR ŞUANDA.AZ KALDI ASILMASINA.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN

Back