CANIM BENİM YA HEPİMİZE NE GÜZEL MORAL VERİYORSUN.BEN ŞUURUMU KAYBETMİŞKEN MANTIKLI KONUŞMALARINLA HAYRAN KALDIM SANA SAOL CANIM :) ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.PERŞEMBEYE NE KALDIKİ HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH.BEN BAKICAM İNTERNETTEN HEMEN BURADA PAYLAŞICAM KIZLARcanım benim bak buraya arada sırada yazan bi arkadaşım var folik o da aşılamayla hamile kaldı ve onunlada sohbet ediyoruz
o da kullanmamış ve şimdi hamile şükürler olsun
jelle hapla vs ile alakası yok lütfen moralini bozma
Rabbim nasip ettiyse hiçbişey engel olmaz bak senin eşinin sonuçlarıda güzelmiş
ben okdr iyi değilken umutluyum da sen niye değilsin lütfen bozma moralini
benim aşılamamda bu arada reglimin 12.günü yapılmış 25 haziranda
benimde bugün 10.günümperşembeye kdr bekleyeceğim test için
canım benim bak buraya arada sırada yazan bi arkadaşım var folik o da aşılamayla hamile kaldı ve onunlada sohbet ediyoruz
o da kullanmamış ve şimdi hamile şükürler ols4un
jelle hapla vs ile alakası yok lütfen moralini bozma
Rabbim nasip ettiyse hiçbişey engel olmaz bak senin eşinin sonuçlarıda güzelmiş
ben okdr iyi değilken umutluyum da sen niye değilsin lütfen bozma moralini
benim aşılamamda bu arada reglimin 12.günü yapılmış 25 haziranda
benimde bugün 10.günümperşembeye kdr bekleyeceğim test için
CANIM BİZ AYNI GÜN AŞILAMA OLMADIK MI.BEN HAZİRAN 29 DA AŞILAMA YAPTILAR.19 HAZİANDA DA YUMURTA BÜYÜTME İĞNELERİME BAŞLADIM
Oyle tabii haklısın..moralim hep iyiydi de bi anda dustu morl.insallah olur esim bnde de mi sorun var az mi fln diyodu simdi biliyoruz o yuzdn morlm iyiydi off atlaticm insallah
Ewt cnm ayni gun asilma olduk. 29 haziranda.
Bn 18 hazirn komene basladm 5 gun kullandim yeterli buyukluklte deildi 3 gun daha kullandim.
28 hazirn catlatma ignesi vurdurdm.29 haz.asilma
HAHAHAHA :) CANIM YA NASIL HEYCANLIYIM ANLAMIŞSSIN ERZİNCANLIYIM ÇOK HEYCANLIYIM VALLA :) BU HUYUMU HİÇ SEVMİYORUM GERÇEKTEN.HAKLISIN TABİKİ AMA SANKİ NEGATİF ÇIKINCA KENDİMİ DAHA FAZLA KAPTIRMICAMBİR İHTİMAL YARABBİM NOLUR SEN DUY SESİMİ ÇOK YORGUN PSKOLİJİM VAR.DİLİME VURUYOR HER HİSSETTİKLERİM
250tl resat bey aldi canim 150 tl hastane hastaneye verilen sperm yikama ucretiydi toplam 400 ilacta 350 tutmustu.[/QUOTE]250OTE="izmirie, post: 41646183, member: 689612"]İlaçlar hariç aşılamadan reşat bey kaç para aldı canım
Eee asilama ile ilgili bisey demedimi nsl durum tutmusmu fln
BENİM YUMURTAM YETERİ BÜYÜKLÜĞE GELMEDİ DİE 1 GÜN DAHA VURDUM.ÇOK HEYCANLIYIM YA KESİN NEGATİF ÇIKICAK LABORTARDAKİ KADIN DEDİKİ 5İN ÜSTÜYSE POZİTİF 5İN ALTINDAYSA NEGATİF DEDİ HAYIRLISI BAKALIM SONUÇ 6 BİLE ÇIKSA BANA UMUT OLUCAK İNŞALLAH :)
CANIM BENİM YA HEPİMİZE NE GÜZEL MORAL VERİYORSUN.BEN ŞUURUMU KAYBETMİŞKEN MANTIKLI KONUŞMALARINLA HAYRAN KALDIM SANA SAOL CANIM :) ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.PERŞEMBEYE NE KALDIKİ HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH.BEN BAKICAM İNTERNETTEN HEMEN BURADA PAYLAŞICAM KIZLAR
Oyle tabii haklısın..moralim hep iyiydi de bi anda dustu morl.insallah olur esim bnde de mi sorun var az mi fln diyodu simdi biliyoruz o yuzdn morlm iyiydi off atlaticm insallah
10.gunse gitsene p.tesi persmbe cok gec
Insallah seninde tutmustur
BENİM YUMURTAM YETERİ BÜYÜKLÜĞE GELMEDİ DİE 1 GÜN DAHA VURDUM.ÇOK HEYCANLIYIM YA KESİN NEGATİF ÇIKICAK LABORTARDAKİ KADIN DEDİKİ 5İN ÜSTÜYSE POZİTİF 5İN ALTINDAYSA NEGATİF DEDİ HAYIRLISI BAKALIM SONUÇ 6 BİLE ÇIKSA BANA UMUT OLUCAK İNŞALLAH :)
HAKLISIN CANIM YANLIŞ ASLINDA 5.GÜN TEST YAPMAM AMA SANKİ NEGATİFİ GÖRÜNCE DAHA SONRA POZİTİF OLUNCA BANA SÜPRİZ OLUCAK KENDİMİ DAHA ÇOK NEGATİFE ALIŞTIRICAM GİBİ DÜŞÜNDÜM5.gün test yaptırmandan ötürü ne kdr heycanlı oldugunu anlayabiliyorum
bak peri tutan 9.günü test yaptırmıştı ve 1,77 çıkmıştı değeri
ama şimdi hamile çok şükür
senin 5.gün yaniiii çook ama çook erken
şimdi herhangi bi değer çıkmazsa olmadı mı diceksin yani ?
bence çok yanıltıcı
lütfen zamanında kan testini tekrar et sonuç ne olursa olsun
inşallah inşallah senin erkenden belli olur dualarım bu yönde ama
bu kadar telaşlanıp stres yapma
stres bizim en büyük düşmanımız biliyorsun
canım sizler ne kadar zamandır bebek için ugraşıyorsunuz bilmiyorum
ama ben 5 yıldır ugraşıyorum ve kk da çok dolaşıyorum
çok şeyler okudum bilgi edindim burada
ve sizlerle paylaşıyorum edindiklerimi
banada şuurumu kaybettiğim zamanlarda yolumu çizen insanlar olmuştur burda
hep söylüyorum bizi bizden iyi kimse anlayamaz
anneme bile çocuk olmuyor diyorum daha gençsin diyor
evet belki gencim ama içmdeki istek yaşıma bakmıyorki
teşekkürler güzel yorumların için bir parça size moral olabildiysem ne mutlu bana
zamanında yaptırıcam testi canım erken davranmak istemiyorum
inşallah hepimizin tutmuştur
hadi bakalımmmm morali yenden yükseltelimmm
hopppppdıpp tıss dıp tıssss
fazla zıplamadan tabi :) malum gebe olabilirz
ben ne diyorum sana sen ne diyorsun hala
kız negatif çıkarsa negatif oldugundan değil yaniiiiiii
ahh keşke gitmeden önce yazsaydında sana engel olsaydımgidemezsinnn diye
87 DOĞUMLUYUM CANIM AMA BİZDE YAKLAŞIK 4 YILDIR UĞRAŞIYORUZ EVLENDİĞİM GÜNDEN BERİ YANİ.KİST AMELİYATI OLDUM RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİM VE TEDAVİYE BAŞLADIM.ASLINDA YENİ SAYILIR TEDAVİYE BAŞLADIĞIM ZAMANI BAZ ALMAM LAZIMKEŞKE YAZSAYDIM HAKKTTEN BİDE HASTANE ÇOK YAKIN BANA ARABANIN ANAHTARINI Bİ KAPTIM İŞ YERİNDEYİM KENDİMİ HASTANENİN YOLUNDA BULDUM ACİLE GİTTİM.BİDE 30 TL ALDILAR BENDEN ŞOK OLDUM .İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRIM KALBİM NASIL ATIYOR ANLATAMAM
evet bebekten mi jelden mi göreceğiz canım az kaldı sabırrrr
canım neden kapanmış oldu böylece diyorsun
yani yumurtan kist mi olmuş o yüzden mi umut yok anlamadım ben
Selam kızlar...Aşılamada 8. Gün.Zaman geçmiyor desek te bur şekilde geçiyor.İnşallah topik te heyecanla bekleyen tüm arkadaşlarımla güzel sonuçlar alırız.Çok yazmıyorum ama inanın her gün yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.Topikteki tüm anne adayları için dua ediyorum.Bizlerin de eli yüzü düzgün sağlıklı birer bebisleri olsun:) Esim bendeki bebek özleminin tavan yaptığını farketti:) Diyor ki belli bir yaştan sonra siz kadınların anne olma üç güdüsü ağır basıyor..Haklı,ama yine de hayırlısı diyorum.
HAKLISIN CANIM YANLIŞ ASLINDA 5.GÜN TEST YAPMAM AMA SANKİ NEGATİFİ GÖRÜNCE DAHA SONRA POZİTİF OLUNCA BANA SÜPRİZ OLUCAK KENDİMİ DAHA ÇOK NEGATİFE ALIŞTIRICAM GİBİ DÜŞÜNDÜMBUDA ÇOK YANLIŞ ÇÜNKÜ DAHA FAZLA STRESE GİRİP ÜZÜLÜCEM OLUCAĞI VARSADA ALLAH KORUSUN OLMUCAK BELKİDE VALLA BENDE BİLMİYORUM MYBABY NOLUR 1 KERE DUA ET BENİM İÇİN NOLUR
canım sizler ne kadar zamandır bebek için ugraşıyorsunuz bilmiyorum
ama ben 5 yıldır ugraşıyorum ve kk da çok dolaşıyorum
çok şeyler okudum bilgi edindim burada
ve sizlerle paylaşıyorum edindiklerimi
banada şuurumu kaybettiğim zamanlarda yolumu çizen insanlar olmuştur burda
hep söylüyorum bizi bizden iyi kimse anlayamaz
anneme bile çocuk olmuyor diyorum daha gençsin diyor
evet belki gencim ama içmdeki istek yaşıma bakmıyorki
teşekkürler güzel yorumların için bir parça size moral olabildiysem ne mutlu bana
zamanında yaptırıcam testi canım erken davranmak istemiyorum
inşallah hepimizin tutmuştur
hadi bakalımmmm morali yenden yükseltelimmm
hopppppdıpp tıss dıp tıssss
fazla zıplamadan tabi :) malum gebe olabilirz
ben ne diyorum sana sen ne diyorsun hala
kız negatif çıkarsa negatif oldugundan değil yaniiiiiii
ahh keşke gitmeden önce yazsaydında sana engel olsaydımgidemezsinnn diye
KIZLAR SONUÇ 4.95 ÇIKTI 5TEN KÜÇÜK AMA 5E DE YAKIN SİZCE NOLUR ERKEN YA İNŞALLAH ARTAR YA NEBİLİM BEN ÇOK HEYCANLANDIM ŞUAN NOLUR BİŞEY YAZIN SONUÇ ÇIKMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?