• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar progestan kullanan varmi ve bu ilac gogus agrisi yapar mi ciddi anlamda gogus agrm var korkmayada basladm

Kizlar progestan kullanan varmi ve bu ilac gogus agrisi yapar mi ciddi anlamda gogus agrm var korkmayada basladm

Benimde fazla gögüs agrim var. Carsamba asilama oldum ama asilamadan once hafif vardi. Sonra artti.
bence vuruldugumuz ignelerin etkisi canim.
icinde küçük ihtimalde olsa memelerde siskinlik ve agri yapar yaziyor yani verdigi oran şu: 100 kadinin 1 inden az, 1000 kadinin 1 inden fazla kiside :)
hah bir de şiş oldu bende bu 2 gündür sabahlari uyandigimda ellerim falan şiş oluyor.
kilo mu aldircak ne bu iğneler?????

Asilama yapildi ama doktor hareket % 2 sansiniz cok düşük dedi tup yaptirsak dedik hareketi arttirmadan tuptede basari elde edemezsiniz once bi urologa gidin o sizi yonlendirsin dedi.dunya basima yikildi cok uzgunum hic umudum yok en cokta esimin uzulmesine uzuluyorum onu oyle gormeye dayanamiyorum

canım dil altından ölçtüm 36.8 benimde :rolleyes:
inşallah gebeliktendir yaaaaa sende jel kullanıyormusun ?
jelinde yan etkisi olur diye endişeleniyorum da ben :KK64:
BEN KOLTUKALTINDAN ÖLÇMÜSTUM CANIM.EVET JEL KULLANIYORUM.SANIRIM GOGUS SISMESI VUCUT SICAKLIGIN ARTMASI JELDEN KAYNAKLANIYORMUS.

Kizlar bugun doktora gittim . Asilamanin 4.gunu gel demisti.
bu gÖgüs agrisini sordum " ictigin ilaćlardan" dedi.
Bu konuda benim icin kapanmis oldu boylece...
bir de kist olusmus ama içtiğin progestan o kisti yok eder dedi...
bilginize :)

Eee asilama ile ilgili bisey demedimi nsl durum tutmusmu fln

BEN KOLTUKALTINDAN ÖLÇMÜSTUM CANIM.EVET JEL KULLANIYORUM.SANIRIM GOGUS SISMESI VUCUT SICAKLIGIN ARTMASI JELDEN KAYNAKLANIYORMUS.

evet bebekten mi jelden mi göreceğiz canım az kaldı sabırrrr :KK51:

canım neden kapanmış oldu böylece diyorsun
yani yumurtan kist mi olmuş o yüzden mi umut yok anlamadım ben o_O

Kızlar hamileyimmmmm rabbim sağ salim kucağıma almayi nasip etsin inş değerim 55 çıktı

Oleyyyy guzel uaber cok sevindim darisi bize insallah...saglikla kacagina alirin ins.
Asilaman ne zmndi kacinci gun t5 cikti deger.ilk asilamanmi

Back