- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok uzuldum canim...Allah yardimcin olsun cok gecmis olsun.tup bebek olur yeterki sen hemen iyiles saglikli ol.kıolsun.nim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .
DOKTOR ÇATLATMA İĞNESİNDEN KAYNAKLANABİLİR DEDİMİ CANIM DEĞERLERİN YÜKSEK ÇIKMASIYok cnm en sonki sonuctan sonra dr carsamba 14. Gun bakacaz dedi ya zaten bole sonuc hetseferinde beklemekte muthis geriyo beni beta dusiyo dr sonuc guzel dio kafayi yemezsem iidr idrar kan testiyle
Valla bastan ilac bu kadar yukseltmez dedi dollenme var dedi sonrada ilactan o kadar yuksek cikmsti ama 8. Gun degeri icin iyi bir deger dedi drda ne dio onuda anlamiyom bi ole bi boleDOKTOR ÇATLATMA İĞNESİNDEN KAYNAKLANABİLİR DEDİMİ CANIM DEĞERLERİN YÜKSEK ÇIKMASI
Kaçıncı günü asilamaninKızlar hamileyimmmmm rabbim sağ salim kucağıma almayi nasip etsin inş değerim 55 çıktı
Allah seni korumuş ne kadar Üzgün olduğunu biliyorum tüp bebeğini alacağın günler yakın inşallahkızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .
Cnm birde sen hangi c.ignesinden vuruldnDOKTOR ÇATLATMA İĞNESİNDEN KAYNAKLANABİLİR DEDİMİ CANIM DEĞERLERİN YÜKSEK ÇIKMASI
HATIRLAMIYORUM İSMİNİ NEDEN SORDUNCnm birde sen hangi c.ignesinden vuruldn
Hani farkli dozlarda falan oluyo ya etkiside ona gore gec erken gecio die mesela ben 2 tane 5000 lik pregnly vuruldm kalcadanHATIRLAMIYORUM İSMİNİ NEDEN SORDUN
Hani farkli dozlarda falan oluyo ya etkiside ona gore gec erken gecio die mesela ben 2 tane 5000 lik pregnly vuruldm kalcadan
Yok cnm 10 gun diolar ama bilmiyorm ahh bi bilsemde kafayi yemesem keske :)Dozunu bilmiyorum ama bnde ayni vuruldum 2 tne kalcadn etkisi ne zmn geciyormus bilgin varmi
Yok cnm 10 gun diolar ama bilmiyorm ahh bi bilsemde kafayi yemesem keske :)
Canim cok üzüldüm.Gecmis olsun öncelikle.Onemli olan şu an senin iyi olman.Anne,baba,eş, hatta o çok İstediğimiz çocuk bile ancak biz iyiysek varlar.O yüzden sakin üzülme. Tüp bebek Şansın devam ediyormuş hem daha yüksek bir olasılık. Ben de tüp bebek deneyeceğim hem.Seninle yine sohbet edeceğiz, heyecan li bekleyislerimiz devam edecek.kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .
Bende oleym cnm..Haftaya cumartesi tatile cikcz bizde o zamana kadar sonucta belli olck.Ins adet olmam olkursamda tatil incesi olsn diorm kafa dagitaym birazvvalla durup durup kuruyorm cok zarar veriyorm kendimeOf of beklemk cok zor.bnde bugun esime diorum 1hafta bi yerleremi gitsem die..ewde dur dur patliyorum..esim de aksmlari yokduu..bu hafta hızlı gecer ins.
Bende oleym cnm..Haftaya cumartesi tatile cikcz bizde o zamana kadar sonucta belli olck.Ins adet olmam olkursamda tatil incesi olsn diorm kafa dagitaym birazvvalla durup durup kuruyorm cok zarar veriyorm kendime
Amin cnm inş nasip olursa öyle olacam rabbim daim etsin inş bu mübarek günler hürmetine insvaninal jel sendede vucut sıcaklıgı yaptı mı cnm farkettin mi ?
hafif kasık agrısı dediğin çok hafif şimşek çakması gibi seğirme gibi mi ?
bnmde sol tarafımda hissedilir bişey var ama dinlemiyim diyorum kendimi
çççoook çoook sevindim senin adına mart annesimi olacaksın?
annelerin topiğine bizde geliriz arkandan inşallah...
Geçmiş olsun cnm çok şükür ki tup bebek Şansın varmış üzülme diyecem ama zor tabi rabbim büyük inş olacakkızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .
uzun süredir girmedim siteye.yeni gördüm perituran.çok üzüldüm inanki.hala şansın var toparlan.yeniden bebeğin olur.çok geçmiş olsun.periii canım çok geçmiş olsun
ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm inan ki
kese varken nasıl dış gebelik oldu anlamadım
bir an önce iyileşirsin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun
hımm haklısın canım benim etkisi iğneden sanırım zaten negatif çıktı en iyisi 10 gün sonra yaptırdığım kan test sonucunda.daha 10 günüm var hayırlısı olur inşallah.doktormu sana söyledi iğnenin etkisi olabilr diye?Hani farkli dozlarda falan oluyo ya etkiside ona gore gec erken gecio die mesela ben 2 tane 5000 lik pregnly vuruldm kalcadan
kim 10 gün iğnenin etkisinin sürdüğünü söyledi canımYok cnm 10 gun diolar ama bilmiyorm ahh bi bilsemde kafayi yemesem keske :)