Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIZLAR SONUÇ 4.95 ÇIKTI 5TEN KÜÇÜK AMA 5E DE YAKIN SİZCE NOLUR ERKEN YA İNŞALLAH ARTAR YA NEBİLİM BEN ÇOK HEYCANLANDIM ŞUAN NOLUR BİŞEY YAZIN SONUÇ ÇIKMIŞ
Canım sonuç 5 e çok yakin..Sen erken yaptığın için bu şekilde..İnşallah hamilesindir,emin olmak için en az 2 gün sonra yeniden yapman gerek.Değerler çifter çifter artar inşallah

KIZLAR SONUÇ 4.95 ÇIKTI 5TEN KÜÇÜK AMA 5E DE YAKIN SİZCE NOLUR ERKEN YA İNŞALLAH ARTAR YA NEBİLİM BEN ÇOK HEYCANLANDIM ŞUAN NOLUR BİŞEY YAZIN SONUÇ ÇIKMIŞ

ben dediiiim sanaaaaaaaaa 5 gibi bişey olucak heycan devm edicek diyeee hadi hayırlısııııııı bekle baska test yapmaaaa
degerler hakkında bilgim yok ama sanki sıfırlarda oluyodu negatif de inşallah yeni yeni gelişiyordurr

AYY İNŞALLAH CANIM YA NEGATİF SONUÇ AMA YİNE ÜMİDİ ELDEN BIRAKMIYORUM :)HAYIRLII OLUR İNŞALLAH.DOKTORA SÖYLESEM GÜLER BANA VE ÇOK KIZAR

Canım sonuç 5 e çok yakin..Sen erken yaptığın için bu şekilde..İnşallah hamilesindir,emin olmak için en az 2 gün sonra yeniden yapman gerek.Değerler çifter çifter artar inşallah
YARIN YİNE YAPTIRICAM BAKALIM NE ÇIKICAK İNŞALLAH CANIM YA ALLAHIIIM DUY SESİMİ SANA YALVARIYORUM.SİZEDE YALVARIYORUM NOLUR BANA DUA EDİN ALLAH RIZASI İÇİN

İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAH.5.GÜN ÇOK ERKEN GERÇEKTEN NAPCAĞIMI ŞAŞIRDIM ŞUAN.KIZLAR BU BTCH DEĞERLENDİRMELERİ DİYE Bİ TOPİK VARDI ONUN BANA LİNKİNİ ATARMISINIZ BİDE ORAYA SORİM BAKİM NASIL YORUMLARLAR.BENİM GİBİ YAŞAYAN VAR MI

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM ÇOK SAOL ANLAŞTIK :)

hımm bende dedim umutsuzlugun sebebi kist oldu diye
ozman tamam heycan devam ediyor
bende memlekete gideceğim ailemin yanına
diyorum torunlarıyla birlkte gitsem ne de güzel olurrrrrr:))))

imkansız gibi oldugu, dibe girdiğim çok dönemlerim oldu
5 senedir ^^ ya hamileysem'' şeklinde yaşıyorum hayatı
hasta olunca ilaç almıyorum test yaptırmamışsam
reglim ağrılı olur ya üstüne görüyorsam diye ilaç içmiyorum ağrıyı çekiyorum
yumurtlama dönemlerimde agır kaldırmıyorum halı çırpmıyorum
vs vs vs..... umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin yeterki
ben kaybetmedim ve kaybetmeyeceğim

cok haklısın..umudumuz herzamn olmalı...
bende "ya hamileysem" diye yasıyorum..dikkatli oluyorum hep,hap içmiyorum fln..
bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin rabbim...

Cnm insallah guzel sonuc alirsn benide hatirlarsn dr 6. Gun baktrdi 14,5 cikti. 8. Gun baktrdi 8 cikti ve sonuc guzel gidio dedi 2 gun sonra bi tekrar baktr dussr bile uzulme drlar farkli yaklasio bu beta dalgalanmalarina gerci kendm icin umudm yok bugun idrar testi negatif 11. Gunum iinsallah yuzumuz guler...

Canım geleceği vardıysa da bugün on saniye bile ara vermeden ard arda yaşadığım otobüs sarsıntıları sonrası şüpheliyim
kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .

cok haklısın..umudumuz herzamn olmalı...
bende "ya hamileysem" diye yasıyorum..dikkatli oluyorum hep,hap içmiyorum fln..
bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin rabbim...

amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

periii canım çok geçmiş olsun
ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm inan ki
kese varken nasıl dış gebelik oldu anlamadım
bir an önce iyileşirsin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun

Cnm cok uzuldum inan Allahm yardimcin olsun ne olur uzme kendini dua et bol bol keseyi gorup nasil dis gebelik oluyo birde sen 4. Kez dis gebelikmi yasadn

gecmiş olsun canm yaa cok üzüldü..dış gebelik tüplere zarar vermiş sanrım...allah korumus seni...daha kötüsünden allah korusun...
daha kötü ne olabilir diye sakin dusunme hersey olabilir...yumurtalıkların iyi durumda,senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun yeter..
üzülme dicem ama mumkün deil biliyorum...inşallah tüp bebek olur...

SEN BAKTIRDIN MI PEKİ CANIM.AMİN İNŞALLAH TABİ BELLİ OLMAZ ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN.DÜŞÜN YANİ OKADAR UMUDUMUZ VARKİ BENİM NEGATİF ÇIKTI ONABİLE ÜMİTLENİYORUM.HALBUKİ AŞILAMADA KULLANILAN İLAÇLARIN ETKİSİNDEN DOLAYI OLABİLRMİŞ .AMA ARTIK SAKİN OLMALIYIM ÇÜNKÜ SABIRSIZ OLMAKLA GÜNAHA GİRİYORUM

Cnm cok uzuldum inan Allahm yardimcin olsun ne olur uzme kendini dua et bol bol keseyi gorup nasil dis gebelik oluyo birde sen 4. Kez dis gebelikmi yasadn
OYY CANIM BENİM YA ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİNİ TOPLA SAKIN HARAB ETME SENİ ANLIYORUM İÇİNDE FIRTINALAR KOPUYOR AMA NEDENİR BİLEMİYORM YANINDAYIZ HERZAMAN.ALLAHIM SANA SAĞLIK VERSİN

çok çok geçmiş olsun canım Allah sağlık versin çok üzüldüm sabırlar diliyorum

Yok cnm en sonki sonuctan sonra dr carsamba 14. Gun bakacaz dedi ya zaten bole sonuc hetseferinde beklemekte muthis geriyo beni beta dusiyo dr sonuc guzel dio kafayi yemezsem iidr idrar kan testiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…