Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama sonrasi bn hic ilac fln kullanmadim cnm.
bende hiç ilaç kullanmadım canım sadece jel.ayy cok mutlu oldum 1 hamilelik haberi daha geldi çok şükür.darısı bizlerin başına inşallah ya bugün test yaptırasım var sence yaptırimmi çok mu erken canım sen nezamn yaptırıcaksın ayın 13ünü beklicekmisin .biz aynı gün yaptırdık ya aşılamayı :)

Bn jelde kullanmiyorum cnm.
Ewt sanirim 13 beklicem bayrama yakın gitcem dra.belki 14de yaptiririm.bayanabilirsem.
Benim igene 15.gun asilama adetin 16.gunu yapilmis oldu.normalde 12temmuz adet olmam gerk ama 1gun gec catlatinca 1 2 gun oynuyor
Senin kacinci gun oldu igne

Kızlar hamileyimmmmm rabbim sağ salim kucağıma almayi nasip etsin inş değerim 55 çıktı

tebrik ederim canım hayırlı ugurlu olsun
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
belirti varmıydı yokmuydu ve kaçıncı gün gittin teste ??
merak ediyoruz azcık bahsedermisin canım

tebrik ederim canım hayırlı ugurlu olsun
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
belirti varmıydı yokmuydu ve kaçıncı gün gittin teste ??
merak ediyoruz azcık bahsedermisin canım
Tşk ederim cnm ins rabbim kucağıma almayi nasip etsin aşılamadan sonra vajinal krem kullandım hafif hafif kasık ağrısı vardı bide mide yanması oluyodu ara ara

250OTE="izmirie, post: 41646183, member: 689612"]İlaçlar hariç aşılamadan reşat bey kaç para aldı canım[/QUOTE]
250tl resat bey aldi canim 150 tl hastane hastaneye verilen sperm yikama ucretiydi toplam 400 ilacta 350 tutmustu.

Herkez jel kullanmis yaaa bnm dr ndn bana vermedi uff

Tşk ederim cnm ins rabbim kucağıma almayi nasip etsin aşılamadan sonra vajinal krem kullandım hafif hafif kasık ağrısı vardı bide mide yanması oluyodu ara ara
vaninal jel sendede vucut sıcaklıgı yaptı mı cnm farkettin mi ?
hafif kasık agrısı dediğin çok hafif şimşek çakması gibi seğirme gibi mi ?
bnmde sol tarafımda hissedilir bişey var ama dinlemiyim diyorum kendimi
çççoook çoook sevindim senin adına mart annesimi olacaksın?
annelerin topiğine bizde geliriz arkandan inşallah...

Enerjim düştü moralim bozuldu..tüm pozifit düşüncelerim gitti

benimde iğne 16.günüm dayanamadım şimdi kan verdim 1 saat sonra alıcam sonucu.aşılamanın 5.günü aşılandığım günü saymıyorum.ama çoğu çıkar diyo az bi değerde olsa

Enerjim düştü moralim bozuldu..tüm pozifit düşüncelerim gitti
canım benim jel demekki doktor uygun görmemiş.jel vermesindeki amaç daha çnce düşük yapan hastalar için veriliyor.bebek tutunsun diye.sende oldumu daha öncesi böyle kötü bir tecrübe

KIZÇELER DUA EDİN BANA NOLUR KAN VERDİM 1 SAAT SONRA BELLİ OLUR DEDİLER.BUGÜN AŞILAMAMIN 6. GÜNÜ TANIDIĞIM BİRİ DEĞER ÇOK DÜŞÜKTE OLSA ÇIKAR DEDİ.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.ÇOK SABIRSIZIM GERÇEKTEN ALLAHIM BENİ AFFET.İÇİMDEN GEÇEN İSE NEGATİF KIZLAR SONUCU SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM

benimde iğne 16.günüm dayanamadım şimdi kan verdim 1 saat sonra alıcam sonucu.aşılamanın 5.günü aşılandığım günü saymıyorum.ama çoğu çıkar diyo az bi değerde olsa

5.gün çok erken canım yaa
10.güne kdr bekleseydin yani
bebek olsa bile daha hcg salgılamamış olabilir geç döllenme olabilir
çıkan sonuçta seni aydınlatmayacak yani bu durumda
yine acabalarla 15.güne kdr bekliceksin
ahhh sametuche ahhhh ben bekliyordum senden böyle bişey

Herkez jel kullanmis hap kullanan da var.bnm dr hicbisey demedi vermedi...tutmazsa diye korkuyorum.esimin sonuclarina baktım cok guzl.arttirilmis fln ama yinede rabbim ne derse o oluyor.yine olmucak gibi hissediyorum suan

Senin iğne 16.gun bnm asilama 16.gun oldu..
Hadi inşallah guzel haberle gelirsin sabırsızlıkla bekliyorum...insallah belli olur erken deildir

canım benim bak buraya arada sırada yazan bi arkadaşım var folik o da aşılamayla hamile kaldı ve onunlada sohbet ediyoruz
o da kullanmamış ve şimdi hamile şükürler olsun
jelle hapla vs ile alakası yok lütfen moralini bozma
Rabbim nasip ettiyse hiçbişey engel olmaz bak senin eşinin sonuçlarıda güzelmiş
ben okdr iyi değilken umutluyum da sen niye değilsin lütfen bozma moralini
benim aşılamamda bu arada reglimin 12.günü yapılmış 25 haziranda
benimde bugün 10.günüm perşembeye kdr bekleyeceğim test için

HAHAHAHA :) CANIM YA NASIL HEYCANLIYIM ANLAMIŞSSIN ERZİNCANLIYIM ÇOK HEYCANLIYIM VALLA :) BU HUYUMU HİÇ SEVMİYORUM GERÇEKTEN.HAKLISIN TABİKİ AMA SANKİ NEGATİF ÇIKINCA KENDİMİ DAHA FAZLA KAPTIRMICAM BİR İHTİMAL YARABBİM NOLUR SEN DUY SESİMİ ÇOK YORGUN PSKOLİJİM VAR.DİLİME VURUYOR HER HİSSETTİKLERİM

CANIM BİZ AYNI GÜN AŞILAMA OLMADIK MI.BEN HAZİRAN 29 DA AŞILAMA YAPTILAR.19 HAZİANDA DA YUMURTA BÜYÜTME İĞNELERİME BAŞLADIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…